chaos686 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Από παλία εγκατάσταση nova έχει ξεμείνει το πιάτο στην ταράτσα.Αν κάνω δορυφορική σύνδεση oteTv γίνεται να παίξει με αυτό το πιάτο για να γλιτώσω τα ~100 ευρώ αγοράς και εγκατάστασης καινούργιου;
Candlemass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Γίνεται, αλλά θα πρέπει να γυρίσεις το πιάτο 4ο για να στοχεύσεις τον Eurobird... Οπότε πάλι θα πρέπει να το κάνει κάποιος που ξέρει.
gilardino Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ναι φιλε μου θα παιξει...στην ιδια φαση με σενα ειμουν(ειχα νοβα και μετα εβαλα οτε)...το κανα και δουλεψε κανονικα.οτι θελει ρυθμιση παντως θελει.σε μενα τις ρυθμισεις τις εκανε ξαδελφος μου,επομενως περαιτερω λεπτομερειες δε γνωριζω
chaos686 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Α ευχαριστώ για την απάντηση τις απαντήσεις. Τι διαδικασία θέλει για να γυρίσεις το πιάτο; Ακόμα και αν πάρω τεχνικό να μου το κάνει φαντάζομαι θα κοστήσει πολύ λιγότερο απο καινούργια εγκατάσταση έτσι;
Candlemass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Θα μπορούσες να το δοκιμάσεις και μόνος σου, δλδ να ξελασκάρεις τις βίδες και να δοκιμάσεις να γυρίσεις το πιάτο 4 μοίρες δυτικά, ώστε να πάει στις 9E που είναι ο Eurobird, μέχρι να έχεις καλό SNR και εικόνα, αλλά μπορεί να θέλει αλλαγές και στην ανύψωση και στην κλίση του LNB. Αλλιώς φωνάζεις τεχνικό. Σίγουρα θα σου πάρει λιγότερα από κανονική εγκατάσταση, 5 λεπτά υπόθεση είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα