kostas.K Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 έχουμε και λεμε θελω να περασω ολα τα αρχεια (και τα windows)απο ενα δισκο σε εναν αλλον...αλλα οχι απλο backup θελω οταν βαλω το καινουργιο δισκο πανω στο pc να ξεκινήσει κανονικα τα windows...να σας πω οτι εχω μονο το παλιο δισκο απο το pc και οχι ολόκληρο (δεν ειναι δικο μου το πσ)οποτε θελω αν γινετε φυσικά οπως τον εχω πανω στο δικο μου pc να τον κανω clone στον αλλο δισκο και να γίνει οπως ηταν και με τον παλιο...γίνετε τιποτα τέτοια ή να σταματήσω να ονειρεύομαι?
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Φυσικά και γίνετε απλά θα πρέπει ο νέος δίσκος να μπει στην ίδια θέση στην μητρική που ήταν και ο παλιός ,αλλιώς θα βγάλει πρόβλημα αφού δεν θα ξέρει από που να ξεκινήσει ο Η/Υ.
poulaki1976 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 για ριξε λιγο φως φιλε γιατι με ενδιαφερει κι εμενα πως γινεται αυτο ;
trek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Eγω χρησιμοποιώ το acronis true image 2013. Σχετικά εύκολο προγραμμα και σπάνια κάνει προβλήματα. 9 στις 10 φορες μου έκανε την δουλειά, χωρίς κανένα "παρατράγουδο"
kostas.K Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αλλα ξεχασα να σας πω οτι στο πσ εχω 3 δισκους τον κανονικο που τρεχω τα windows και αυτον που θελων κανω ghost και εκεινων που θα βαλω το ghost...στο acronis πια επιλογή θα πατήσω?υπαρχει κάποιος οδηγός?
poulaki1976 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ο γκουγκλης και το γιουτουμπ εχουν πολλες πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα