pagratios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αν είναι εύκολο θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Έχω διαβάσει οδηγούς για να το κάνεις από το xda απλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια θέματα που δεν τα έχω κατανοήσει ως νέος χρήστης στο android. Όταν κάνεις root και βάζεις το CWM αλλάζεις rom ή αυτό το βάζεις για να αλλάξεις μετά την rom. Σχετικά με την εγγύηση το nexus έχει μετρητή για όταν αλλάζεις rom ή όχι? Αν δεν έχει μετρητή και χρειαστεί να πάει για service απλά βάζω την stock rom, κάνω unroot και κλειδώνω bootloader? Όταν κάνεις root χάνεις τα δεδομένα σου? Πολλές ερωτήσεις διότι δεν θέλω να χάσω την εγγύηση καθώς το έχω μόλις 2 εβδομαδες.
warlock9_0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 όταν βάζεις CWM δεν αλλάζεις rom το cwm είναι το εργαλείο που θα φορτώσει και θα εγκαταστήσει την καινούρια rom counter δεν έχει το galaxy nexus για το service ναι, αυτή είναι η διαδικασία
pagratios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε γιατί τα είχα λίγο περίεργα μέσα στο μυαλό μου. H CWM απλά αλλάζει την recovery η οποία και αυτή επανέρχεται σε stok? Αν κάνεις root χάνεις τα δεδομένα?
warlock9_0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 σε root σκέτο δε χάνεις δεδομένα όταν βάλεις rom όμως τα χάνεις γιατί κάνεις format πρώτα και το recovery επανέρχεται σε stock όποτε θες
Gr_Soul Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μόλις ξεκλειδώσεις τον bootloader θα χάσεις τα δεδομένα σου.
pagratios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εκανα χαζομαρα που τον κλειδωσα οταν το μετατρεψα σε yakzu.
pagratios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Έκανα το root τώρα πρέπει να περάσω την CWM. To titanium backup είναι καλό να κρατήσει μόνο τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις του συστήματος? Επίσης πρέπει να βάλουμε την προ έκδοση?
warlock9_0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 θα σου πρότεινα να μην κρατάς τα παλιά σου προγράμματα αλλά να τα βάζεις από την αρχή γιατί πολλες φορές δημιουργούν προβλήματα εγώ όποτε αλλάζω rom κρατάω τα αρχεία μου (φωτογραφείες και τέτοια) και τα μηνύματα με το SMS Backup & Restore, όλα τα άλλα τα ξαναβάζω
pagratios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μεγαλύτερο θέμα έχουν τα προγράμματα που βάζεις εσύ ή οι ρυθμίσεις? Επίσης έβαλα το adfree και το adwaway αλλά οι διαφημίσεις παραμένουν αυτό παίζει ρόλο που είμαι σε stok rom διότι root έκανα? Ποια η διαφορά να αλλάξεις rom και kernel? Αν αλλάξεις kernel σε περίπτωση ανεπίστροφης της συσκευής πρέπει και αυτό να το επαναφέρεις? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2013 από pagratios
pagratios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έβαλα τον CWM έκανα από το recovery backup και backup to img και ενώ μετά τα έσβησα μέσω του recovery ο χώρος δεν αποδεσμεύτηκε και έχασα περίπου1,5gb edit: διορθώθηκε. Ο κερνελ πως επιστρέφει στον stock? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2013 από pagratios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα