Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν σου ειπα να βγαλεις την ψύκτρα απο το cpu. Έκανες βλακεία γιατι δεν ανανέωσες την θερμοαγώγιμη πάστα.

Να το κλείσεις αμέσως και να του αλλάξεις πάστα. Οσο για την γραφικων υπάρχουν κατι ειδικά στηριγματάκια.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν σου ειπα να βγαλεις την ψύκτρα απο το cpu. Έκανες βλακεία γιατι δεν ανανέωσες την θερμοαγώγιμη πάστα.

Να το κλείσεις αμέσως και να του αλλάξεις πάστα. Οσο για την γραφικων υπάρχουν κατι ειδικά στηριγματάκια.

Δεν εχω παστα.απο που μπορω να αγορασω?το φαν ειναι του i52500K ππου ειχα απο μονος του..τι παστα να παρω?που ειναι τα στηριγματα?στην φωτο φαινονται?

Δημοσ.

απο οποιοδηποτε μαγαζι για ηλεκτρονικους υπολογιστες. οχι τα αγοραζεις πατεντα ειναι περισσοτερο. 

Δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι που γερνει η γραφικων σου. Οταν την πειραξες με το χερι πήγε στην θέση τηες ?

Δημοσ.

απο οποιοδηποτε μαγαζι για ηλεκτρονικους υπολογιστες. οχι τα αγοραζεις πατεντα ειναι περισσοτερο. 

Δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι που γερνει η γραφικων σου. Οταν την πειραξες με το χερι πήγε στην θέση τηες ?

ναι ανεβαινε λιγο και ο θορυβος υποχωρουσε αισθητα!καθαριζω με οινοπνευμα cooler και cpu και μετα σκουπιζω και βαζω παστα στο κεντρο σε μικρη ποσοτητα?επειδη οι ram ειναι διπλα,αν τις βγαλω και τις ξαναβγαλω για να μην ενοχλουν πειραζει?ο cpu βγαινει ε?

Δημοσ.

βγαινει αλλα θα τον αφησεις στο σοκετ του. με καθαρο οινοπνευμα και βαμβακι θα καθαρισεις τελεια την ψυκτρα και την επιφανεια της cpu με προσοχη να μην πεσει παστα η οινοπνευμα στην mobo. Μετα θα βαλεις στο κεντρο μια ποσοτητα σαν μιαμιση φακη και ειτε θα την απλωσεις ειτε θα βάλεις απλα την ψυκτρα πανω να την απλώσει εκείνη. δεν χρειαζεται να τις βγάλειες τις ραμς δεν θα σε ενοχλήσουν. και μην πιασεις το cpu με γυμνα χερια. οτι και να κανεις πριν ακουμπησεις οποιοδηποτε μερος του υπολογιστη καλο θα ηταν να γειωσεις τον εαυτο σου σε ενα καλοριφερ πχ. Και εννοειται οτι ολα τα κανεις με το πισι να ειναι εκτος ρευματος κλειστο απο το τοροφοδοτικο αποφορτισμενο. Οσο για την γραφικων σου δεν εχω να προτεινω κατι αλλο. Δοκιμασε να  βιδωσεις την βιδα που κραταει την gpu στο κουτι χαλαρα ομως οσες στροφες περνει.

Δημοσ.

βγαινει αλλα θα τον αφησεις στο σοκετ του. με καθαρο οινοπνευμα και βαμβακι θα καθαρισεις τελεια την ψυκτρα και την επιφανεια της cpu με προσοχη να μην πεσει παστα η οινοπνευμα στην mobo. Μετα θα βαλεις στο κεντρο μια ποσοτητα σαν μιαμιση φακη και ειτε θα την απλωσεις ειτε θα βάλεις απλα την ψυκτρα πανω να την απλώσει εκείνη. δεν χρειαζεται να τις βγάλειες τις ραμς δεν θα σε ενοχλήσουν. και μην πιασεις το cpu με γυμνα χερια. οτι και να κανεις πριν ακουμπησεις οποιοδηποτε μερος του υπολογιστη καλο θα ηταν να γειωσεις τον εαυτο σου σε ενα καλοριφερ πχ. Και εννοειται οτι ολα τα κανεις με το πισι να ειναι εκτος ρευματος κλειστο απο το τοροφοδοτικο αποφορτισμενο. Οσο για την γραφικων σου δεν εχω να προτεινω κατι αλλο. Δοκιμασε να  βιδωσεις την βιδα που κραταει την gpu στο κουτι χαλαρα ομως οσες στροφες περνει.

μαλιστα..πως να βγαλω την ψυκτρα?με κατσαβιδι να βγαλω τα στηριγματα της?μεχρι να βαλω παστα να τον εχω κλειστο?αν ειναι ανοιχτος στο ιντερνετ πειραζει?αφου δνε ανεβαζει και πολλες στροφες.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Arctic-Cooling-Thermal-Paste-Arctic-Ceramique-22G-ZUWA-038.htm  αυτη θα κανει τη δουλεια της πιστευεις?

Δημοσ.

απο ιντελ δεν εχω ιδεα πως τοποθετεις την ψυκτρα. Οπως την εβγαλες πριν βγαλτην και τωρα. κλειστο να τον εχεις σιγα ενα βραδυ ειναι.

Mια χαρα ειναι.

Δημοσ.

απο ιντελ δεν εχω ιδεα πως τοποθετεις την ψυκτρα. Οπως την εβγαλες πριν βγαλτην και τωρα. κλειστο να τον εχεις σιγα ενα βραδυ ειναι.

Mια χαρα ειναι.

οκ σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

μεχρι να βαλω παστα να τον εχω κλειστο?αν ειναι ανοιχτος στο ιντερνετ πειραζει?

:shifty: :shifty: :shifty:

NAI ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Το πιθανότερο είναι να μην μπουτάρει καν χωρίς ψύκτρα. Δες βιντεο στο youtube και τον οδηγό συναρμολόγησης εδώ.

Δημοσ.

:shifty: :shifty: :shifty:

NAI ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Το πιθανότερο είναι να μην μπουτάρει καν χωρίς ψύκτρα. Δες βιντεο στο youtube και τον οδηγό συναρμολόγησης εδώ.

το εδω που ειναι?

Δημοσ.

οκ ευχαριστω!για την καρτα γραφικων τι εχεις να πεις?αν τη βιδωσω λες να σταματησει ο ηχος?

Δημοσ.

δεν ειπα οτι θα σταματησει απλα δοκιμασε. ισως γερνει για αυτο τον λογο ισως και οχι δεν ειναι μπροστα μου για να ξερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...