CMFoeo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σας! Αγόρασα μια μητρική http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526015 και εκκίνησα το σύστημα μου χωρίς να έχω συνδέσει την κάρτα γραφικών. έκανα εγκατάσταση όλους τους drivers από το cd και έκανα επανεκκίνηση. Μετά έβαλα την κάρτα γραφικών, άνοιξα το μηχάνημα αλλα δεν την αναγνώριζε. Ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταίει??Η κάρτα γραφικών μου είναι: http://geforcespecs.com/MSI-Geforce-9600-GT-512mb-464.php Ευχαριστώ.
άδικος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Σύνδεσε το καλώδιο της οθόνης στην έξοδο της κάρτας γραφικών. 1
CMFoeo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Το έκανα και στην οθόνη γράφει No Video Input!
trek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Mπες με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και δες μήπως υπάρχει αναβάθμιση στο bios της μητρικής. Στην επίσημη σελίδα της μητρικής , θα βρείς λεπτομέρειες.
CMFoeo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μπήκα και είχα ήδη την αναβαθμισμένη έκδοση των ΒΙΟS. Παρόλα αυτά έκανα την αναβάθμιση και πάλι αλλα τζίφος! Μπήκα και στα BIOS και είδα πως έχει ως προεπιλεγμένη θύρα την PCI αλλα και πάλι δεν γίνεται τίποτα! Υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατές η μητρική και η κάρτα γραφικών μεταξύ τους?
3DJIN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 βαλε την καρτα σε αλλο pc να δεις μην ειναι doa.
CMFoeo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Λογικά δεν έχει πρόβλημα γιατι το ανεμιστηράκι της λειτουργεί κανονικά! αλλα και πάλι δεν νομίζω να χάλασε έτσι απλά! θα την δοκιμάσω όμως και σε άλλο pc για να το εξακριβώσω..
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 βαλε απο το bios την επιλογη να "βλεπει" πρωτα pci xpress και σιγουρεψε οτι παταει καλα στη θεση της η καρτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα