sterzin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Επειδή δεν θέλω να δώσω πάλι 60 ευρώ, το βρίσκω στο ebay πολύ φτηνότερο. Αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει. Είναι όντως αυθεντικό ή μαιμού προιόν; Να το ρισκάρω ή όχι; Μιλάω για αγορά από την Αμερική που έρχεται σε 30 ημέρες. Πείτε μου σας παρακαλώ τις γνώμες σας.
flik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εννοείς έρχεται σε δισκάκι ή σου στέλνει serial; Τώρα εξαρτάται πόσο φτηνό το βρίσκεις για να δεις αν αξίζει, αλλά πάλι εγώ θα σου έλεγα να ψαχτείς στο amazon.
sterzin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ερχεται κανονικά στο κουτί του σφραγισμένο με το δισκάκι και όλα τα χαρτιά μέσα. Ενας φίλος που παρήγγειλε το νορτον έτσι του ήρθε. Από 60 ευρώ που κοστίζει εδώ, από εκεί βγαίνει γύρω στα 20. Υπάρχει περίπτωση να είναι μαιμού;
flik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ναι αυτοί που πουλάνε σε κλειστό κουτί είναι οκ. Τώρα ο κάθε πωλητής τι θα κάνει δε μπορείς να το ξέρεις. Απλά υπήρχαν και αυτοί που με 5-10 ευρώ σου έστελναν κωδικό αλλά σε kaspersky μου έληξε ενώ το norton μου κράτησε και στα 3 pc.
4ever Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Χρησιμοποιώ το Kaspersky εδω και 4 χρόνια! Τα κλειδιά τα αγοράζω απο ebay και μου ερχονται σε mail μέσα σε λίγες ώρες! Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα! Κόστος από 12-15 Ευρώ από γερμανικά ή αγγλικά shops! Y.Γ. Υπάρχουν και φτηνότερες λύσεις απο EBAY, πάντα για Kaspersky Internet Security, αλλά προς το παρόν το τσεκάρω ακόμα! Και δεν θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου! Άφοβα λοιπόν!!!
sterzin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Oπότε κατά την γνώμη σου πρόκειται για γνήσιο προιόν, σωστά; Μπορώ να αγοράσω και το 2012 (επειδή είναι φθηνότερο) και να κάνω αναβάθμιση; Το επιτρέπει; Επίσης αγορά από Αμερική ή Ευρώπη; Αυτό που βρήκα εγώ είναι από Αμερική. Και γενικά στο ebay είναι ιδιώτες ή εταιρείες; Δηλαδή μου κάνει εντύπωση η τόσο χαμηλή τιμή. Τι παίζει αλήθεια εκεί; Γιατί το πουλάνε τόσο φτηνά;
4ever Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 1. Ναι είναι γνήσια προιόντα. 2. Απο όσο ξέρω το KIS 12 αναβαθμίζεται και σε 13! Για αυτό οι περισσότερες αγγελίες του ebay και πιο συγκεκριμένα αυτές που απλά σου πουλάνε το κλειδί γράφουν για KIS 12/13. Εγώ που είχα το 12 για παράδειγμα, αν θυμάμαι καλά τον Σεπτέμβριο (ή κάπου εκεί τλσπ) με ενημέρωσε ο "ρώσσος" αν ήθελα να κάνω update στη καινούργια έκδοση! 3. Δεν χρησιμοποιώ το Ε-Bay. com! Αλλά το e-bay.co uk ή το Ε-bay de. (το αγγλικό και το γερμανικό δλδ)! 4. Αγοράζω απο καταστήματα και όχι απο ιδιώτες! Το καταλαβαίνεις απο τον όγκο των πωλήσεων τους και το βαθμό εμπιστοσύνης που έχουν! Επίσης έχουν γραμμένα τα στοιχεία τους με ΑΦΜ, διευθύνσεις κλπ. Τσεκάρω πάντα οι όποιες "αρνητικές" έχουν πάρει, για τι είδους προιόντα τις έχουν δεχτεί! Και το κυριότερο: στέλνεις πάντα, ένα mail, ρωτώντας αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό στην Ευρώπη/Ελλάδα! 5. Χαμηλή τιμή; δεν μπορώ να σου δώσω ασφαλή απάντηση γιατί είναι τόσο χαμηλές! Προφανώς είναι απλά ηλεκτρονικές άδειες, άρα φτηνότερες, και φαντάζομαι οτι η μαζική αγορά ηλεκτρονικών αδειών απο τις εταιρείες κάνει τις τιμές τους πιο αναταγωνιστικές! Κάτι σαν αγορά pc με εγκατεστημένα τα Windows (γνήσια) χωρίς όμως να τα έχεις πληρώσει μεσα στο πακέτο! Το θέμα είναι να λειτουργεί κανονικά και να κάνει τα καθημερινά του update! 6. Και τελευταίο! Αν και εγώ, έχω Kaspersky 13, για φέτος ίσως θα δοκίμαζα και το bitdefender total security 2013! Διάβασα πολύ καλά λόγια απο παιδιά εδώ στο insomnia! Γιατί όχι λοιπόν...
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 offtopic Να ρωτήσω γιατί πληρώνετε για AV και firewall ενώ υπάρχουν πάρα πολύ αξιόλογα και αποτελεσματικά δωρεάν;
4ever Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αυτό είναι άλλο θέμα! Μπορεί και να έχεις δίκιο φίλε μου! Malwarebytes Anti-Malware Spybot - Search & Destroy ccleaner ή αντίστοιχα free κάνουν τρομερή δουλειά! Και πάνω από όλα η χρήση η δική μας είναι το καλύτερο firewall, security και antivirus μαζί! Υ.Γ. Αν η τιμή όμως είναι σωστή ... νομίζω και για καθαρά ψυχολογικούς λόγους!
sterzin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά, τι παραπάνω έχει το kaspersky internet security από το anivirus του ίδιου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα