Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Είμαι έτοιμος να προβώ στην αγορά ipad 4 αλλά σκέφτομαι απο πιο κατάστημα να το αγοράσω με την λογική οτι αν βγεί ελλατωματικό μόλις ανοίξω το κουτι για παράδειγμα λίγα μαγαζιά τηρούν το DOA επίσης θέλω να αποφύγω τις παραεισαγωγές κοκ. Πoiο μαγαζι εντός Αττικής προτείνετε; Επίσης ποιος αναλαμβάνει service εδώ στην Ελλάδα ; Σκεφτόμουν systemgraph ή goldenI που είνα premium resellers στην Ελλάδα.. Ακούω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2013 από Prof_Chaos
iMarilina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά είναι η systemgraph και το istorm. Επίσης από εμπειρία σε μουλτιράμα (άνοιγμα και έλεγχος από γνωστό που βγήκε ελαττωματικό εκεί), το αντικαταστήσανε επιτόπου με σφραγισμένο. Ξέρω ότι έχουν 3 μέρες DOA και αυτοί και το πλαίσιο από ερωτήσεις που έκανα όταν πήρα και γω. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ. αν και το DOA είναι 7 ημερών απο τι ξέρω αυτοί το τσιγκουνεύονται λίγο θα πάρω μαγαζιά που έχω υπόψην μου και θα τους ρωτήσω και απο αυτο θα εξαρτηθεί κυρίως η αγορά μου. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2013 από Prof_Chaos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα