Προς το περιεχόμενο

Focalprice 7.0" Tablet Android 4.0.4 A13 1.0GHz €38.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως,μονοδρομος φαινεται.

να ρωτησω ομως,το newsmy,λεει οτι εχει 1gb ram,ενω αλλου δε το βλεπω τοσο.Ξερει κανεις ποσο εχει?

επισης ειναι σιγουρο τα 0 μεταφορικα?

Δημοσ.

ICS με 512mb ram = τα ζωα μου αργα

Υπερβολές, είχα ένα τέτοιο tablet (Archos 80 G9) και δεν είναι τόσο χάλια.

Η λίγη RAM φαίνεται μόνο εάν κάνεις switch μεταξύ πολλών ανοιχτών εφαρμογών. Για παράδειγμα, περισσότερων από δύο-τριών απαιτητικών εφαρμογών. Πιο συγκεκριμένο παράδειγμα: έχεις έναν Opera Mobile με τρία tabs ανοιχτά, κάνεις switch στο Youtube να δεις κάτι, μετά switch στο Currents να διαβάσεις ένα άρθρο, και μετά πίσω στον Opera Mobile ο οποίος στο μεταξύ έχει κλείσει και φορτώνει από την αρχή, και θα περιμένεις και λίγο ακόμα γιατί από πίσω το σύστημα θα κλείνει άλλες εφαρμογές.

Δε λέω, είναι πολύ καλύτερα στο Nexus 7 μου τώρα. Αλλά και τα 512MB RAM είναι ανεκτά.

Δημοσ.

ICS με 512mb ram = τα ζωα μου αργα

Mε 512mb στο LG 2X μου, πρόσφατα αναβαθισμένο στην επίσημη ICS, έχω τρέξει τα πάντα -μεταξύ των οποίων και βαριά games- , με μηδαμινό lag. Εννοείται βέβαια οτι με περισσότερη ram θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά οκ.

Δημοσ.

Το τσίμπησα... 40.52 έκανε. Το ακρίβυναν οι αλήτες... :-D

Νομίζω ότι λίγο πριν με πάρει ο ύπνος στο κρεβάτι, λίγο insomnia.gr δεν βλάπτει... κι ας είναι στην πρίζα.

Βρήκα και ένα λινκ που το δείχνει κάποιος. Νομίζω ότι είναι το ίδιο

http://www.youtube.com/watch?v=_5A2x4o8LNg

Δημοσ.

Συγνώμη αλλα αυτο πρακτικά πρεπει να το έχεις όλη την ώρα στην μπρίζα...αν δεν εχει κάποιος πρόβλημα με αυτό πάω πάσο.

Ασχετο καμια μόντα να του αλλάξεις μπαταρία δεν γίνεται;

Δημοσ.

Οικονομικό, αντίστοιχα χαμηλών με την τιμή δυνατοτήτων είναι κι αυτό:

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5ghz-tablet-pc-4gb-512mb-ram-ddr3-wifi-camera-capacitive-product-25187.html

στα 56.99 USD (~44 ευρώ).

Αν μάλιστα ισχύει κι επιπλέον 7% έκπτωση, τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα:

http://www.buyincoins.com/lp/7-off-vday.html

Με το 7ALLSITE 7% έπτωση σε όλα τα είδη του site. (Δεν το δοκίμασα)

Δημοσ.

<p>Συγνώμη αλλα αυτο πρακτικά πρεπει να το έχεις όλη την ώρα στην μπρίζα...αν δεν εχει κάποιος πρόβλημα με αυτό πάω πάσο.</p>

<p>Ασχετο καμια μόντα να του αλλάξεις μπαταρία δεν γίνεται;</p>

Θα γίνεται αλλά πόσο θα σου βγει έτσι και αν πετύχει και τσάμπα κόπος νομίζω . Παίρνεις ένα απο τα δοκιμασμένα έστω και απο τα φτηνά και τέλος . Μαρκες έχει κανα 2 πλέον που είναι καλές και με υποστηριξη .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα μπήκε πάλι η προσφορά , :-)

βάλτε στο καλάθι το tablet

και χρησιμοποιήστε το κουπόνι JANCE0127X στο check out, βγαίνει $50.99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...