Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να φανταστώ όμως ότι δεν θα κοπεί το "live messenger" μέσω άλλων "all in one" προγραμμάτων?

Σύμφωνα με άρθρο του Techcrunch, η πρόσβαση στην υπηρεσία Live Messenger μέσω τρίτων προγραμμάτων θα καταργηθεί αλλά σταδιακά. Το πρώτο βήμα θα γίνει τον Οκτώβριο του 2013 όταν η Microsoft θα διακόψει την πρόσβαση σε όσα προγράμματα χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο XMPP ενώ τον Μάρτιο του 2014 θα διακοπεί οριστικά πρόσβαση στην υπηρεσία. Τότε θεωρητικά δε θα παίζουν ο messenger που έχει η Microsoft στο Xbox, στα Windows Phone αλλά μέχρι τότε σίγουρα θα έχει παρουσιάσει εναλλακτικές (πχ ενσωμάτωση skype).

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα με άρθρο του Techcrunch, η πρόσβαση στην υπηρεσία Live Messenger μέσω τρίτων προγραμμάτων θα καταργηθεί αλλά σταδιακά. Το πρώτο βήμα θα γίνει τον Οκτώβριο του 2013 όταν η Microsoft θα διακόψει την πρόσβαση σε όσα προγράμματα χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο XMPP ενώ τον Μάρτιο του 2014 θα διακοπεί οριστικά πρόσβαση στην υπηρεσία. Τότε θεωρητικά δε θα παίζουν ο messenger που έχει η Microsoft στο Xbox, στα Windows Phone αλλά μέχρι τότε σίγουρα θα έχει παρουσιάσει εναλλακτικές (πχ ενσωμάτωση skype).

trololol, βαρβάτη ήττα..

αναγκαστικά όλοι skype ή τπτ...

Δημοσ.

Ολο προβληματα εχει το skype ρε παιδια και προκαλει και στο msn.

Και τι εννοω.

Ενω μεχρι προτεινως με το msn μια χαρα φαινοντουσαν ολες μου οι επαφες τωρα που ενωσα τους δυο λογαριασμους μου(skype & msn) οποτε συνδεωμαι με το msn μου δειχνει πολλες επαφες μου ειτε μπλοκαρισμενες, ειτε σβησμενες, ειτε καθολου και στο skype με οποιονδηποτε απο τους δυο λογαριασμους και να συνδεθω ΔΕΝ δειχνει ολες μου τις επαφες και απο τα δυο account.

Αντε να δουμε ποτε θα διορθωσουν ολα αυτα τα προβληματα γιατι μετα της 15 μαρτιου το skype θα ειναι μονοδρομος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...