Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πιστευα οτι ηξερες ελληνικα. ξεχνώ τα " " κάθε φορά...
aris1986 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 αγαπητη Μαικροσοφτ φτιαξτε το ιντερφεις του skype (win 7)γιατι ειναι λες και ειναι beta απο τπτ φοιτητες. Επισης κοιταχτε το και στο λινουξ γιατι ειναι πιο ασχημο και απο μια γυμνηστρια, σκανδιναβη γρια σε παραλια της Λουτσας. Και τελος το ''Χ'' σημαινει κλεισιμο, οχι ελαχιστοποιηση. Ευχαριστω. 1
feodor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ισχύει από ότι καταλαβαίνω ότι με το msn μπορούσες να επιλέγεις σε ποιους θα εμφανίζεσαι Οn και σε ποιους οff ενώ με το skype δεν γίνεται άρα αναγκαστηκά θα έχεις ένα status για όλους. Επιβεβαιώνεται αυτό; Καταλαβαίνω σωστά; Οχι ρε φιλε, δεν ισχυει αυτο. Και στο σκαιπ, αμα κανεις μπλοκ καποιον, δεν θα σε βλεπει. Το ιδιο πραγμα με το μσν δηλαδη, απλα με αλλο ονομα. Κατα τα αλλα, όχι και το μσν καλυτερο από απο το σκαιπ. Ενταξει, στο ΙΜ ισως να ειναι, αλλα σε βιοντεκλησεις και φωνητικες κλησεις το σκαιπ ειναι αξεπεραστο. Βεβαια, γουστα ειναι αυτα.
xatzis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω τη λέτε αλλά όλοι μέσα στο failbook είναι και ούτε που τους νοιάζει... Αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς.
norms Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μπα το bloatware το skype δεν το ξαναβάζω. Υπάρχει και το gtalk.
Atarian Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 εγω ποσα χρονια msn χρησιμοποιω. συνηθεια. τωρα τι γινεται αμα εχω και skype ID και msn account δεν ξερω. παιζουν και τα δυο παρεα..; όταν κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του Skype σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις login με το msnlive λογαριασμό σου. Όταν το κάνεις αυτό, οι δύο λογαριασμοί και οι επαφές σου μπορούν να συγχωνευτούν στο Skype. Προς το παρόν, όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος από το MSN γράφει ένα "messenger" κάτω από το ονομά του. Χρησιμοποιούσα το msn από το 2000... σχεδόν θα μου λείψει παρ΄ότι κατά καιρούς με είχε κουράσει αφάνταστα...
mitsosG7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Και τελος το ''Χ'' σημαινει κλεισιμο, οχι ελαχιστοποιηση. Ευχαριστω. Όχι! Πρέπει να κάνεις δεξί κλικ από το tray ή το ανοιχτό πρόγραμμα στο taskbar και να πατήσεις quit (και πιθανότατα να σε ρωτήσει και αν θες να κλείσει και να επιλέξεις "yes!")... Πολύ πιο απλό και κατανανοητό από ένα "Χ" ... Σοβαρά τώρα, εγώ το βολεύτηκα απίστευτα το Skype, αν και χρόνια χρήστης του msn, από τότε που είχα αυτό και το mIRC για chat... Οι κλήσεις του, απλές ή βίντεο, πιστεύω είναι πολύ ανώτερης ποιότητας από του msn, απλά ίσως είναι λίγο πιο βαρύ από ένα απλό chat πρόγραμμα.
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αντίο φανταστικά custom emoticons και nudges :'( Kάντε χώρο στην τυποποίηση...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αντίο φανταστικά custom emoticons και nudges :'( Kάντε χώρο στην τυποποίηση... Καποιο εναλλακτικο θα βρουμε, δε μπορει!
KilliK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 υποψιν οτι το msgplus υποστηριζει πλεον και το skype. oποτε το customization του skype ειναι εφικτο.
andrip Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 φέρτε πίσω το ICQ γιατί πολύ κλάμα πέφτει με το msn. Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε με το msn τι να κάνουμε. Κάτι παραπάνω ξέρουν αυτοί που το αποφάσισαν, αλλιώς θα δουλεύαμε εμείς εκεί.
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Πολλα χρονια με το msn ,πλεον αν και ειναι ακομα ενας πολυ γρηγορος τροπος επικοινωνιας,θεωρειται παρωχημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα