Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το skype μπροστά στο msn δε πιάνει μια όσον αφορά το im.

μου αρέσει που κάνουμε λες και θα μείνει στάσιμο όπως είναι τώρα...

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τα τωρινά δεδομένα ειναι πολυ καλυτερο.Οταν ομως θα καταργηθει τελειως το msn(μεσα Μαρτίου), σιγα μη φτασει το skype να έχει τις ιδιες δυνατοτητες .....

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι μπορούμε να ξέρουμε τι νέα πράγματα θα έχουν οι επόμενες εκδόσεις..

• Moderators
Δημοσ.

Μακαρι να μην υποστηριζουν, ηταν απιστευτη ταλαιπωρια να προσπαθεις να διαβασεις αναμεσα σε 1002 μ...... που αναβοσβηναν

Απιστευτη εχεις δικιο, με 1 κλικ το εκλεινες...

Εγω που το χρησιμοποιω γιατι να μην το εχω ομως?

Δημοσ.

δυστυχως το skype ειναι κατα πολυ χειροτερο απο το msn. θα επρεπε να κλεισει το msn αφου κανει το skype ομοιο του, τωρα δεν εχει ουτε το 1/5 των λειτουργιων (που να βαλουμε και το plugin 'messenger plus' στο παιχνιδι..).

κακιστη επιλογη και κριμα για μια υπηρεσια που 10 χρονια με συντροφευει σε καθε μου συσκευη. 

Δημοσ.

Συγνωμη αλλά οποιος εχεις χρησιμοποιησει προσφατα msn και μεταβεί στο skype, θα απογοητευετει οικτρά.

Πριν μερικες βδομαδες(οταν ενημέρωνε πως οι 2 εταιριες θα συγχωνευθουν) έκανα το λαθος να βαλω  skype αντί του msn και διασπιστωσα πως ειναι πολυ προχειρο και με πολυ λιγοτερες δυνατοτητες απο αυτες του msn.

Τι να πρωτο-αναφέρω;; Οτι ενω ειχα κανει log in με εδειχνε εκτος και δε μπορουσα να στειλω ένα αρχειο;

Οτι δε μπορω να διαλεξω σε ποιες επαφες θα εμφανιζομαι σα συνδεδεμένη και σε ποιες όχι;;;

Μια μερα το κρατησα και ξαναπεστρεψα στο msn. Το skype μπροστά στο msn δε πιάνει μια όσον αφορά το im.

Ισχύει από ότι καταλαβαίνω ότι με το msn μπορούσες να επιλέγεις σε ποιους θα εμφανίζεσαι Οn και σε ποιους οff ενώ με το skype δεν γίνεται άρα αναγκαστηκά θα έχεις ένα status για όλους.

Επιβεβαιώνεται αυτό; Καταλαβαίνω σωστά;

Δημοσ.

Ε για τις υπαρχουσες δυνατοτητες/ελλειψεις του θα το κρινει κανεις ρε φιλε οχι για αυτες που θα χει το 2015.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει από ότι καταλαβαίνω ότι με το msn μπορούσες να επιλέγεις σε ποιους θα εμφανίζεσαι Οn και σε ποιους οff ενώ με το skype δεν γίνεται άρα αναγκαστηκά θα έχεις ένα status για όλους.

Επιβεβαιώνεται αυτό; Καταλαβαίνω σωστά;

Ναι. Αυτο ισχυει, τουλαχιστον στην τωρινη/τρεχουσα εκδοση

• Moderators
Δημοσ.

Τόσο καιρό blocked ρε; XΜ.  :-D

Deleted. Οπως και οσοι ειχα να μιλησω χρονο+.  :-)  Nothing personal, nothing irreversible!

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε για τις υπαρχουσες δυνατοτητες/ελλειψεις του θα το κρινει κανεις ρε φιλε οχι για αυτες που θα χει το 2015.

για τις "υπάρχουσες" θα το κρίνουμε τον Μάρτιο που θα γίνει η διακοπή, ούτε τώρα ούτε το 2015 :P

fixed...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

εντωμεταξυ ειχα καιρο να χρησιμοποιησω skype, και ειχα την εντυπωση οτι πιο παλια ηταν δωρεαν το video chat με πανω απο 2 ατομα. χρειαστηκε να το κανω και τρωω την "ηττα". να υποθεσω οτι με το live δεν υπαρχει αυτος ο περιορισμος ετσι?

Δημοσ.

εντωμεταξυ ειχα καιρο να χρησιμοποιησω skype, και ειχα την εντυπωση οτι πιο παλια ηταν δωρεαν το video chat με πανω απο 2 ατομα. χρειαστηκε να το κανω και τρωω την "ηττα". να υποθεσω οτι με το live δεν υπαρχει αυτος ο περιορισμος ετσι?

Τσέκαρε το ooVoo. Δε το έχω δοκιμάσει, αλλά απ'όσο βλέπω υποστηρίζει μέχρι 12 δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...