Antwni Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Χρησιμοποιεί κανείς ακόμη msn? Νομίζω ότι γράφει june 2011... Σήμερα έχουμε 2013...έχει περάσει εναμιση χρόνος... Δεν νομίζω ότι στέκει το επιχείρημα σου... Και εγώ τότε χρησιμοποιούσα msn αλλά εδώ και 1 χρόνο είμαι αποκλειστικά στο skype!! Ακόμα και οι φίλοι που είχα στο msn δεν μπαίνουν πια!! 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Το Skype δεν υποστηριζει custom emoticons, σωστα? Δε θα υποστηριξει, σωστα? Υπαρχει καποιο αλλο ΙΜ που να υποστηριζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 δεν νομίζω ότι μπορεί να ξέρει κάποιος ότι δεν θα υποστηρίξει custom emoticons...
disqualified Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μακαρι να μην υποστηριζουν, ηταν απιστευτη ταλαιπωρια να προσπαθεις να διαβασεις αναμεσα σε 1002 μ...... που αναβοσβηναν 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 σιγά στον live messenger είχε επιλογή που έκανες disable και τα custom και τα default emoticons... 1
disqualified Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 σιγά στον live messenger είχε επιλογή που έκανες disable και τα custom και τα default emoticons... ο αδαης τι τραβηξα τοσο καιρο...δεν το χα ψαξει
michael92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 MSN και ξερό ψωμί μόνο και μόνο για τα custom emoticons, πολλά είχα φτιάξει και εγώ ο ίδιος όπως facepalm memes κλπ Ελπίζω σύντομα το skype να τα υποστηρίξει, κατά τα άλλα skype ftw.
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 η microsoft χαλασε το skype και θα το κανει χειροτερα. Η αδερφη μου δεν χρησιμοποιη skype αλλα μονο msn ενω εγω δεν μπαινω ποτε μου msn αλλα μονο skype .Τωρα θα πρεπει να εχουμε skype ανοιχτα και οταν καποιος μιλαει να καταλαβουμε σε ποιον απο τους δυο μας στελνει . Βλακεια που θα βγαλουνε το msn κακη ιδεα microsoft Συμφωνω με το φιλο. Μια χαρα ηταν το msn και πολυ ποιο ελαφρυ σαν προγραμμα αποτο skype αλλα τωρα θα τα κανει αστα να πανε η ms που θα τα ενωσει και τα δυο σε ενα. Και οντως οταν μπηκα στο skype με το λογαριασμο του msn τοτε μου εδειξε ολες τις επαφες και του msn αλλα και του skype αλλα οταν συνδεωμε με το λογαριασμο του skype δεν μου δειχνει τις επαφες του msn. Νομίζω ότι γράφει june 2011... Σήμερα έχουμε 2013...έχει περάσει εναμιση χρόνος... Δεν νομίζω ότι στέκει το επιχείρημα σου... Και εγώ τότε χρησιμοποιούσα msn αλλά εδώ και 1 χρόνο είμαι αποκλειστικά στο skype!! Ακόμα και οι φίλοι που είχα στο msn δεν μπαίνουν πια!! Και μετα απο αυτο αντι οι μλκες να καταργησουν το skype και να το ενσωματοσουν στο msn κανανε το αντιθετο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αλλα οταν συνδεωμε με το λογαριασμο του skype δεν μου δειχνει τις επαφες του msn. λογικότατο αν σκεφτείς ότι το skype πλέον ανήκει στην MS και όχι το αντίθετο Και μετα απο αυτο αντι οι μλκες να καταργησουν το skype και να το ενσωματοσουν στο msn κανανε το αντιθετο τότε γιατί το αγόρασαν? μόνο για το "πελατολόγιο" ?
skatopaido Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 το πιο μπερδεμενο-αγχωμενο συναισθημα οταν ακουγες τον ηχο -δονηση.χαχαχαχαχ.αρε μσν εσυ μας μεγαλωσες
mary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Συγνωμη αλλά οποιος εχεις χρησιμοποιησει προσφατα msn και μεταβεί στο skype, θα απογοητευετει οικτρά. Πριν μερικες βδομαδες(οταν ενημέρωνε πως οι 2 εταιριες θα συγχωνευθουν) έκανα το λαθος να βαλω skype αντί του msn και διασπιστωσα πως ειναι πολυ προχειρο και με πολυ λιγοτερες δυνατοτητες απο αυτες του msn. Τι να πρωτο-αναφέρω;; Οτι ενω ειχα κανει log in με εδειχνε εκτος και δε μπορουσα να στειλω ένα αρχειο; Οτι δε μπορω να διαλεξω σε ποιες επαφες θα εμφανιζομαι σα συνδεδεμένη και σε ποιες όχι;;; Μια μερα το κρατησα και ξαναπεστρεψα στο msn. Το skype μπροστά στο msn δε πιάνει μια όσον αφορά το im.
privateer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω ότι γράφει june 2011... Σήμερα έχουμε 2013...έχει περάσει εναμιση χρόνος... Δεν νομίζω ότι στέκει το επιχείρημα σου... Και εγώ τότε χρησιμοποιούσα msn αλλά εδώ και 1 χρόνο είμαι αποκλειστικά στο skype!! Ακόμα και οι φίλοι που είχα στο msn δεν μπαίνουν πια!! so? Νομίζεις μέσα σε 1μιση χρόνο απο νο1 μετατρέπηκε σε ghost town? Δεν νομίζω. P.S.: Οι δικοί μου φίλοι συνεχίζουν να μπαίνουν msn.
htsopelas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Συγνωμη αλλά οποιος εχεις χρησιμοποιησει προσφατα msn και μεταβεί στο skype, θα απογοητευετει οικτρά. Πριν μερικες βδομαδες(οταν ενημέρωνε πως οι 2 εταιριες θα συγχωνευθουν) έκανα το λαθος να βαλω skype αντί του msn και διασπιστωσα πως ειναι πολυ προχειρο και με πολυ λιγοτερες δυνατοτητες απο αυτες του msn. Τι να πρωτο-αναφέρω;; Οτι ενω ειχα κανει log in με εδειχνε εκτος και δε μπορουσα να στειλω ένα αρχειο; Οτι δε μπορω να διαλεξω σε ποιες επαφες θα εμφανιζομαι σα συνδεδεμένη και σε ποιες όχι;;; Μια μερα το κρατησα και ξαναπεστρεψα στο msn. Το skype μπροστά στο msn δε πιάνει μια όσον αφορά το im. καλησπερα εφαγα και εγω την ιδια απογοητευση με το SKYPE
Vasilius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ που έχω καμιά 400άρα contacts και τις έχω με κατηγορίες ... οι οποίες ΔΕ μεταφέρθηκαν στο skype τι στο ***τσο %%@#* .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα