Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους.Ηρθε η ωρα να αλλαξω το παλιο και οχι και τοσο βολικο Aerocool με ενα καινουριο κουτι.Αυτα που θελω ειναι....

Καλη ροη αερα

Προστασια απο σκονη

Καλη διαχειριση καλωδιων

ΑΤΧ μητρικη

Διαθετω ως 70 βαρια 80 ευρω

Σκεφτομαι αυτο

http://www.bestprice.gr/item/2153204755/zalman-z11-plus Τι λετε?

Ευχαριστω

Δημοσ.

LEPA LPC 302   με USB III και DOCK station !

Πολυ καλο κουτι,εχει οτι ακριβως χρειαζομαι,πολυ καλο cable management,αφαιρουμενες θεσεις για σκληρους,tool-less ακομα και για VGA,πολλα φιλτρα για τη σκονη,λιγο ακριβουτσικο γιατι μετα μεταφορικα θα παει κοντα 90 ευρω.

Στο σαιτ της Lepa γραφει πως το dock station ειναι optional και στο Visionstudio δεν το αναφερει στα χαρακτηριστικα του(λεπτομερειες βεβαια)

Δημοσ.

Πολυ καλο κουτι,εχει οτι ακριβως χρειαζομαι,πολυ καλο cable management,αφαιρουμενες θεσεις για σκληρους,tool-less ακομα και για VGA,πολλα φιλτρα για τη σκονη,λιγο ακριβουτσικο γιατι μετα μεταφορικα θα παει κοντα 90 ευρω.

Στο σαιτ της Lepa γραφει πως το dock station ειναι optional και στο Visionstudio δεν το αναφερει στα χαρακτηριστικα του(λεπτομερειες βεβαια)

Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις για το dock station !

Δημοσ.

Θα παρω(δεν καιγομαι κιολας για dock station)περισοτερο για να ρωτησω ποσο θα κανει για να ερθει,10+ μερες νομιζω πως αναφερει.Να μου διευκρινησουν ποσο ειναι αυτο το+

Βρηκα εδω στο insomnia ενα παληκαρι που πουλαει ενα Akasa Venom Toxic(Full Tower)στα 70 ευρω.Θα κοιταξω κι αυτο για να δω σε τι κατασταση ειναι και βλεπουμε

Δημοσ.

Χωρίς τηλεφώνημα δεν βγάζεις νόημα με το vision !

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να κάνεις συναλλαγή μαζί τους με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ! Ετσι θα έχεις μισά έξοδα αποστολής (δεν πληρώνεις αντικαταβολή)

Εγώ αυτό κάνω όταν αγοράζω από αυτούς !

Δημοσ.

Λοιπον πηρα τηλ θα ειναι σε 2-10 εργασιμες(μου κανει).Παω να συμπληρωσω τη φορμα παραγελιας(εχουν περασμενη τη διευθηνση μου κλπ)και μου βγαζει κοστος +13 ευρω απο την τιμη για τραπεζικη καταθεση,+16 για αντικαταβολη.Παει πολυ κοντευει ηδη τα 100 ευρω με τα μεταφορικα(δε μου κανει)

Δημοσ.

Δες και το Bitfenix Shinobi.

http://www.skroutz.gr/s/346899/BitFenix-Shinobi.html

Ωραιο κουτι μονο που δεν εχει ποδαρακια,και παταει απ'ευθειας.Αυτο το λεω γιατι το τροφοδοτικο ειναι κατω και δεν ξερω αν θα υπαρξει προβλημα με την εισαγωγη αερα(και δεν θα ηθελα να τραβαει τον ζεστο αερα του κουτιου,αν το βαλω με τον ανεμηστηρα πανω)

Δημοσ.
Δημοσ.

βέβαια όχι με την σειρά που τα έβαλα.εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα το 300r

Κι εγω προς τα εκει κλινω,ωραιο και προσεγμενο κουτι(οι θεσεις για HDD ειναι λιγες αλλα δεν θελω παραπανω απο 3,δυο για ssd κι εναν hdd)

Δημοσ.

Λοιπον πηρα τηλ θα ειναι σε 2-10 εργασιμες(μου κανει).Παω να συμπληρωσω τη φορμα παραγελιας(εχουν περασμενη τη διευθηνση μου κλπ)και μου βγαζει κοστος +13 ευρω απο την τιμη για τραπεζικη καταθεση,+16 για αντικαταβολη.Παει πολυ κοντευει ηδη τα 100 ευρω με τα μεταφορικα(δε μου κανει)

Υπάρχει και η επιλογή του amazon με δωρεάν μεταφορικά  .

http://www.amazon.co.uk/LPC302-Geh%C3%83%C2%A4use-extern-intern-schwarz/dp/B004ZCG4XG/ref=pd_ybh_8

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...