Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια  .εχω αυτο το routeraki και ειμαι ετοιμος να το πεταξω απο τον 4ο οροφο πραγματικα στην αρχη ηταν ολα καλα δεν ειχα αποσυνδεσεις πλεον τον τελευταιο μηνα εχω πολλα disconnect αλλαξα το ADSL MODE απο ALL σε ADSL2+ καπως το εφτιαξα μολις παιξω κανενα game τα ιδια disconnect μεχρι που οι λυχνιες ηταν πρασινες ολες και δεν ειχα internet ..πραγματικα πειτε μου γνωμες ...Παλια ειχα forthnet  24mbps αλλα συγχρονιζα στα 4 οποτε εφυγα και πηγα οτε οπου ειμαι γυρω στο 10 με 11 μου εχει μεινη το thomson TG585V8 τι λετε ?? να το βαλω????? επισης ο οτε μου ειπε να κανω reset γιατι χανει τις ρυθμισεις του το εκανα αλλα τπτ

αυτα ειναι τα στατιστικα μου να δειτε

ADSL State Show Time Data Path Interleaved Operation Mode G.dmt.bisplus Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 12604 / 1028 Bandwidth Down/Up(kbps) 11343 / 953 SNR Margin Down/Up(dB) 9.6 / 9.5 Attenuation Down/Up(dB) 36.0 / 21.7 Power Down/Up(dBm) 20.3 / 12.3 CRC Down/Up 52 / 0 FEC  Down/Up 51109 / 10 HEC Down/Up 383 / 0 System Up Time 0:25:50 DSL Up Time 0:24:58 PVC Select pvc0 PPP Up Time 0:24:56

Δημοσ.

Εμενα παντος το ρουτερ hg 520 δουλευει αψογα 1.5 χρονο που το εχω και ειμαι οτε και  εγω. Δοκιμασε και το τομσον ειναι πολυ καλο ρουτερ.

Δημοσ.

δεν ξερω ρε φιλε πολλα forum που κοιταξα οπως το www.adsl.gr πολλοι εχουν σοβαρα προβληματα με το συγκεκριμενω routeraki και εγω και πριν 2 χρονια λειτουργουσε αψογα τον τελευταιο μηνα πολλα disconnect ....

Δημοσ.

ευχαριστω poulino  δεν θα το κανω ακομα αυτο που μου ειπες γιατι ειναι η 3 μερα που παιρνω τον οτε και ψαχνει το προβλημα μου ειπε σε 2 εργασιμες αν δεν εχει καταληξει καπου θα κοιταξουν το routeraki και θα ερθει τεχνικος διαφορετικα θα μου δωσουν αλλο router..σε περιπτωση που  το θεμα  ειναι το router και μου δωσουν αλλο τοτε θα βαλω το thomson tg585 v8 που εχω να δω ... απεχω μολις 2μισι χιλιομετρα απο τα καφαο του οτε ..δηλαδη γυρω στα 13 μισο mbps και το snr μου μου το εφτασαν μια μερα σχετικα καλα στα 15 db αρα πολυ πιθανον να τα εχει πεξει το router γτ τσεκαρα και τα φιλτρα του τηλεφωνου και τα ιδια disconnect εχω .ανα 3 ωρες και απο 1..

Δημοσ.

το να σου ανεβαζουν το Margin σου μειωνει την ταχυτητα.β.2,5 Km δεν ειναι και μικρη αποσταση .ειναι κοντα στα 34 attenuation+.το thomson γενικα παιζει πολυ σταθερα.

Δημοσ.

χτες μου το πηγαν 9 db το snr μου ..γενικα με τις βροχες του δεκεμβρη κατι εχει παθει το δικτυο του οτε γιατι αρκετοι εχουν προβληματα με το συγχρονισμο και το internet ελπιζω να βρει λυση και να τελιωνει αυτη η ταλαιπωρια..!

Δημοσ.

οπως καθε χειμωνα οι αρκουδες πεφτουν σε χειμερια ναρκη τα φυλλα πεφτουν ΟΙ ΚΑΛΩΔΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΝΘΙΖΟΥΝ.οι βλαβες επισης γινονται περισσοτερες λογω οτι αντιθετα με ολα τα ειδη οι βλαβες συνουσιαζονται και αναπαραγονται το χειμωνα.η υγρασια περα απο τα κοκαλα μας τσακιζει και τα σκουριασμενα box και ολη η φυση βρισκεται σε αρμονια.

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχχα   αυριο θα μαθω που θα ρθουν τεχνικοι να δουνε 13/1/2013  ειμαι περιεργος να δω  τι θα μου πουν ..πιστεβω ολο αυτο για να καταληξουν σε αντικατασταση του router ..

Δημοσ.

απλα και το ρουτερ να σου αλλαξουν βαλε το thomson μετα.αν ειναι κατι απεξω ε θα σου αλλαξουν κανα απερχομενο κανα κεντρικο.

Δημοσ.

ΟΚ  παιδια ειμαι καλυτερα τωρα .ηρτθε τεχνικος και απλα  πηρε τηλεφωνω τα κεντρικα να μου αλαξουν κατι νουμερα i dont know παντως ανεβηκα κατα 2 mbps παραπανω δηλαδη 12 μιση  αλλα αυριο θα παω να αλλαξω router οπως του ειπα γτ αρκετα ταλαιπωρηθηκα. και μου ειπε οκ ...Απλα να ξερετε οτι πλεον για λλαγη router δεν πληρωνεις τπτ ...το εχουν αλλαξει το συστημα απλα κανεις αντικατασταση του παλιου με νεο.... 

Δημοσ.

κανεις αντικατασταση του παλιου με το νεο γιατι το νεο ειναι χρησιδανειο και οταν διακοψεις θα το γυρισεις.ακομα δεν μπορω να καταλαβω εφοσον εχεις το Thomson γιατι δεν βαζεις αυτο πανω που ειναι καλυτερο απο τις βλακειες του οτε που θα σου δωσει.κανα zte θα παρεις η κανα Huawei.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...