BALZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα! Έχω την παρακάτω οθόνη: http://www.skroutz.gr/s/2096733/LG-IPS234V.html?keyphrase=lg+ips234 Όταν ανοίγει η οθόνη βγάζει ένα μήνυμα :super save power is inactive. Τι σημαίνει αυτό και πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω ; ΕΥΧΑΡΙΣΩ !!!
Zergoulini Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πας ρυθμισεις--->εικονα--> Super Power Saving, βαλτο on. Αυτο ειναι.
BALZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πας ρυθμισεις--->εικονα--> Super Power Saving, βαλτο on. Αυτο ειναι. Το έψαξα στο menu όμως δεν είδα κάτι τέτοιο .
aquadim3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι στο menu , εχει δικο του κουμπι το Power saving, εχω παρομοια και ειναι στο κουμπι FUNK (δεξιο βελακι) αν το εχει η δικια σου. Λογικα το εχει , αλλιως δες τα αλλα πληκτρα., οχι το πληκτρο που σε παει στο menu.
BALZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι στο menu , εχει δικο του κουμπι το Power saving, εχω παρομοια και ειναι στο κουμπι FUNK (δεξιο βελακι) αν το εχει η δικια σου. Λογικα το εχει , αλλιως δες τα αλλα πληκτρα., οχι το πληκτρο που σε παει στο menu. ΟΚ ευχαριστώ!! Αλήθεια τι κάνει αυτή η τεχνολογία ; Είναι για το περιβάλλον ;
aquadim3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 τωρα θα ελεγα για τι ειναι ...... αλλα αστο καλυτερα !! Αμα περιμεναμε απο τις οθονες να σωσουν το περιβαλλον ... ... σωθηκαμε !!!! Κατι κανει στις ρυθμισεις μαλλον βαζει πιο χαμηλες , δεν ξερω .... ισως κατι σαν τα κινητα smartphone που λενε λειτουργια εξικονομησης ενεργειας για να κραταει η μπαταρια περισσοτερο .... ισως .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα