lepaterious Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δλδ το να λές κάτι που είναι είδηση είναι σε κάνει αυτόματα παπαγάλο. Το να λές αναλήθειες και ότι σου κατεβαίνει μόνο και μόνο για διαφήμιση η να παρουσιάζεις τα νέα όπως σε συμφέρουν είναι αυτό σωστό ε? Τι να πω ρε παιδιά ειλικρινά νομίζω έχετε πάθει παράκρουσι. Το να ερωτεύεσε μια εταιρεία και ένα προιόν πάντως δεν είναι με τπτ υγιές... Ειπες ποιο πανω οτι δεν τα εχεις δοκιμασει?Εγω τι περιμενεις να σε θεωρησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Still_Shady Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το μονο που βλεπω ειναι haters everywhere.Windows 8 wins. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δλδ το να λές κάτι που είναι είδηση είναι σε κάνει αυτόματα παπαγάλο. Το να λές αναλήθειες και ότι σου κατεβαίνει μόνο και μόνο για διαφήμιση η να παρουσιάζεις τα νέα όπως σε συμφέρουν είναι αυτό σωστό ε? Τι να πω ρε παιδιά ειλικρινά νομίζω έχετε πάθει παράκρουσι. Το να ερωτεύεσε μια εταιρεία και ένα προιόν πάντως δεν είναι με τπτ υγιές... Ποία είδηση ακριβώς ανέφερες εδώ μέσα ? Γιατί αν αναφέρεσαι στο link του zdnet δεν αποδεικνύει τίποτα απο αυτά που λες (κοίτα και τα αγγλικά σου by the way). Και πως μπορεί κάποιος να πεί εαν ένα λειτουργικό είναι αποτυχία ή όχι όταν δεν έχει ούτε μόλις 3 μήνες που κυκλοφόρησε και παράλληλα έχει ήδη κάνει ανάλογες πωλήσεις με το πιο επιτυχημένο λειτουργικό ever? Ειπες ποιο πανω οτι δεν τα εχεις δοκιμασει?Εγω τι περιμενεις να σε θεωρησω Αφιερωμένο στους haters που ενώ δεν τα έχουν δοκιμάσει καν παπαγαλίζουν ότι διαβάζουν στα διάφορα forums/blogs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Eίναι δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι η εμπορική επιτυχία ή αποτυχία του λειτουργικού εξαρτάται μόνο κατα ένα ελάχιστο μέρος από την πραγματική αξία του λειτουργικού? Είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι το marketing, ο προκάτοχος (=win7), η σημασία των αλλαγών, οι συνήθειες και άλλοι εκατό παράγοντες παίζουν απείρως μεγαλύτερο ρόλο? Eίναι δύσκολο τελικά να κρίνει κάποιος κάτι ανεξάρτητα από τα προσωπικά του γούστα που αφορούν μόνο δευτερεύουσες πτυχές του προϊόντος και είναι υποκειμενικά και πιθανώς μεταβλητά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostisuk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα