apnet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το καλό ή το κακό κρίνεται από τη λειτουργικότητα και με τους σημερινούς όρους από την επιτυχία/αποδοχή που θα έχει από το κοινό. Η αποδοχή του κοινού είναι σημαντικότερος παράγοντας. Γιατί εκείνο που θα επιλέξουν να στηρίξουν αγοράζοντάς το οι χρήστες εκείνο θα έχει αυτόματα όχι μόνο την επιτυχία αλλά και τα resources για να ανάπτυξη ώστε να ξεφύγει από τον ανταγωνισμό και να γίνει καλύτερο. Επειδή ο power user θα τη βρει την άκρη του σημαίνει πως δεν πρέπει να τον λάβουμε υπόψη μας και να προχωρήσουμε με βάση το τι χρειάζεται ο αδαής; Δηλαδή οι ανάγκες του αδαή θα οδηγήσουν τις εξελίξεις; Το αν μπορεί ή όχι η γιαγιά στο χωρίο να χειριστεί το μηχάνημα είναι εκείνο που θα το καθορίσει; Με αυτά που βλέπω τριγύρω αδαής βολεύει να μας έχουν γι' αυτό και απευθύνονται στους "αδαής". Είναι ευκολότερο. Ο αδαής φυσικά ουδεμία ευθύνη έχει γι' αυτό γιατί δεν είναι εκείνος που κάνει τις επιλογές. Επίσης το να είναι αξιόλογο ΚΑΙ για τον power user ένα λογισμικό δεν προυποθέτει πως ΔΕΝ θα είναι για τον "αδαή". Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Σκόπιμα γίνεται ο διαχωρισμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Η 1η με την 2η παράγραφο είναι πλήρως αντικρουόμενες φίλε μου. Δεν βγαίνει νόημα, τουλάχιστον για μένα, από το ποστ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Η 1η με την 2η παράγραφο είναι πλήρως αντικρουόμενες φίλε μου. Δεν βγαίνει νόημα, τουλάχιστον για μένα, από το ποστ σου. yeap.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το καλό ή το κακό κρίνεται από τη λειτουργικότητα και με τους σημερινούς όρους από την επιτυχία/αποδοχή που θα έχει από το κοινό. Η αποδοχή του κοινού είναι σημαντικότερος παράγοντας. Γιατί εκείνο που θα επιλέξουν να στηρίξουν αγοράζοντάς το οι χρήστες εκείνο θα έχει αυτόματα όχι μόνο την επιτυχία αλλά και τα resources για να ανάπτυξη ώστε να ξεφύγει από τον ανταγωνισμό και να γίνει καλύτερο. Επειδή ο power user θα τη βρει την άκρη του σημαίνει πως δεν πρέπει να τον λάβουμε υπόψη μας και να προχωρήσουμε με βάση το τι χρειάζεται ο αδαής; Δηλαδή οι ανάγκες του αδαή θα οδηγήσουν τις εξελίξεις; Το αν μπορεί ή όχι η γιαγιά στο χωρίο να χειριστεί το μηχάνημα είναι εκείνο που θα το καθορίσει; Με αυτά που βλέπω τριγύρω αδαής βολεύει να μας έχουν γι' αυτό και απευθύνονται στους "αδαής". Είναι ευκολότερο. Ο αδαής φυσικά ουδεμία ευθύνη έχει γι' αυτό γιατί δεν είναι εκείνος που κάνει τις επιλογές. Επίσης το να είναι αξιόλογο ΚΑΙ για τον power user ένα λογισμικό δεν προυποθέτει πως ΔΕΝ θα είναι για τον "αδαή". Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Σκόπιμα γίνεται ο διαχωρισμός. H συντριπτική πλειοψηφία χρηστών Η/Υ ειναι πλεον απλοι καθημερινοί χρήστες, φυσικά και αυτοί θα καθορίσουν τις εξελίξεις γιατί αυτοί έχουν το χρήμα (ίσως κατα κεφαλή να ξοδεούν λιγότερα αλλα δεν παύουν ως σύνολο να είναι συντριπτικά μεγαλύτερο). Η αγορά του Desktop έχει πεθάνει, τα laptops κάτι κάνουν και σύμφωνα με τις προβλέψεις αναλυτών όπως η Gartner σε λίγα χρόνια το Tablet θα κυριαρχεί στην αγορά. Τι σημαίνει αυτό για τη Microsoft? Το μπούλο... αν δεν προλάβει τις εξελίξεις. Αν ο κόσμος εξοικειωθεί τόσο πολύ με το Android (που ήδη έχει εξοικειωθεί) η MS το έχασε το παιχνίδι. Αν το 90% των χρηστών χρησιμοποιεί καταλήξει να χρησιμοποιεί λογισμικό της Google θα ασχοληθεί κανας power user με τα windows? Θα ασχοληθεί κανας developer με VS? Το PC πάει πέθανε, η μόνη χρήση του θα είναι πλέον για εφαρμογές γραφείου και development. Μιλάμε για μια εντελώς νέα αγορά ασυλληπτου μεγέθους και η MS έχει ήδη αργήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 H συντριπτική πλειοψηφία χρηστών Η/Υ ειναι πλεον απλοι καθημερινοί χρήστες, φυσικά και αυτοί θα καθορίσουν τις εξελίξεις γιατί αυτοί έχουν το χρήμα (ίσως κατα κεφαλή να ξοδεούν λιγότερα αλλα δεν παύουν ως σύνολο να είναι συντριπτικά μεγαλύτερο). Η αγορά του Desktop έχει πεθάνει, τα laptops κάτι κάνουν και σύμφωνα με τις προβλέψεις αναλυτών όπως η Gartner σε λίγα χρόνια το Tablet θα κυριαρχεί στην αγορά. Τι σημαίνει αυτό για τη Microsoft? Το μπούλο... αν δεν προλάβει τις εξελίξεις. Αν ο κόσμος εξοικειωθεί τόσο πολύ με το Android (που ήδη έχει εξοικειωθεί) η MS το έχασε το παιχνίδι. Αν το 90% των χρηστών χρησιμοποιεί καταλήξει να χρησιμοποιεί λογισμικό της Google θα ασχοληθεί κανας power user με τα windows? Θα ασχοληθεί κανας developer με VS? Το PC πάει πέθανε, η μόνη χρήση του θα είναι πλέον για εφαρμογές γραφείου και development. Μιλάμε για μια εντελώς νέα αγορά ασυλληπτου μεγέθους και η MS έχει ήδη αργήσει. εε οχι κι΄ ετσι.. ειπαμε.. δεν ειναι μονο αυτοι που τα θελουν μονο για νετ και media consumption τα πισι ξερεις. η google δεν εχει μια μπροστα στα windows. η microsoft θελει να πιασει ΚΑΙ αυτη την αγορα. η google δεν εχει τιποτα να προτινει στους.. developers programmers audio engineers music producers graphic designers IT managers 3d animators gamers car industries και ποσους ακομα που δε μου ερχονται στο κεφαλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apnet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Η αγορά του desktop ποτέ δεν θα πεθάνει. Το ότι μπορεί να βγάλουν οθόνες αφής οι οποίες θα έχουν εσωτερικά και το hardware και θα αντικατασταθεί ο "πύργος" ώστε να έχεις μόνο μία οθόνη, ναι είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο και το έχω πει και σε άλλο post ότι εκεί οδηγούν τις εξελίξεις για πολλούς λόγους. Ας μην τους αναφέρω και εδώ. Το ότι το desktop pc μου θα είναι μια οθόνη 22-32 (ότι θέλει ο καθένας) ιντσών δεν σημαίνει πως αντικαταστάθηκε το desktop pc. Θα την μεταφέρεις μήπως; Ο τρόπος που θα κάνεις τη δουλειά σου θα αλλάξει. Η πρώτη με τη δεύτερη παράγραφο καθόλου αντικρουόμενες δεν είναι. Ο "αδαής" χρήστης αυτό που θα του δείξεις αυτό θα μάθει να λειτουργεί. "Αδαής" είναι, επειδή δεν γνωρίζει/ασχολείται όχι χαζός... Ο αδαής χρήστης χρειάζεται βοήθεια ό,τι λειτουργικό και αν του δώσεις. Αυτό που θα του δώσεις θα του το μάθεις κιόλας δείχνοντάς του και 5 βασικά πράγματα που πρέπει να κάνει. Επίσης είναι και θέμα αντίληψης. Άλλο αντιλαμβάνεται ευκολότερα ο καθένας. Και εδώ ταιριάζει σαν συνέχεια η τρίτη παράγραφος. Δηλαδή αντί να του δείξουμε πως θα λειτουργεί κάτι το οποίο θα εξυπηρετεί ΌΛΟΥΣ τον βάζουμε με τις ελάχιστες γνώσεις του να γίνει ο κριτής. Επειδή μας βολεύει να είναι ο κριτής γιατί όταν βάζεις για κριτή κάποιον με ελάχιστες γνώσεις μπορείς έπειτα να κάνεις ό,τι θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 εε οχι κι΄ ετσι.. ειπαμε.. δεν ειναι μονο αυτοι που τα θελουν μονο για νετ και media consumption τα πισι ξερεις. η google δεν εχει μια μπροστα στα windows. η microsoft θελει να πιασει ΚΑΙ αυτη την αγορα. η google δεν εχει τιποτα να προτινει στους.. developers programmers audio engineers music producers graphic designers IT managers 3d animators gamers car industries και ποσους ακομα που δε μου ερχονται στο κεφαλι. Αν εξαιρέσεις τους programmers+developers ούτε η MS έχει. Στο κάτω κάτω ο developer couldnt give a damn για το Metro...τον ενδιαφέρει το VS που ομολογουμένως τα σπάει. Ποιούς gamers...ας μη κοροιδευόμαστε. Το ποσοστό gamers που παίζει ακόμα game στο PC δεν είναι πάνω απο 10% της αγοράς. Τα mobile games/social media games κατέχουν το συντριπτικό ποσοστό της πίτας. Αλλά και έτσι να ήταν οι κατηγορίες που αναφέρεις είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό μπροστά στους media/net consumers. Εδώ που τα λέμε η συντριπτική πλειοψηφία audio/music/graphic designers χρησιμοποιεί iMac ούτως η άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εδώ που τα λέμε η συντριπτική πλειοψηφία audio/music/graphic designers χρησιμοποιεί iMac ούτως η άλλως. εδώ φιλτατε κάνεις μεγάλο λάθος .. mac δουλεύουν κυρίως αυτοί που δουλεύουν logic που τρέχει μόνο σε mac. (Και μη μου φέρεις αντίρρηση σε αυτο γιατί έχω δικιά μου δισκογραική και εχω 10 καλλιτέχνες σε αυτή και μόνο ο ένας γράφει με mac και logic όλοι οι άλλοι δουλεύουν πισι με κυρίως Cubase, ABLETON και flstudio) από κει και πέρα ένα πισι προσφέρει μακράν πολύ περισσότερες επιλογές σε ενα μουσικό απο όποια πλευά και αν το κοιτάξεις (CUBASE τρεχει πολυ καλλιτερα σε πισι, flstudio εινα windows only, sonar windows only . απειρα plugins που δεν υπαρχουν σε μακ, studio one τρεχει πιο καλα σε πισι, κλπ ...) και στο θέμα τον graphic designers (ειδικα στο 3d creation / animation) το μεγαλύτερο ποσοστό πάλι προτμάει πισι για πολλούς λόγους .. (Καλλίτερη cuda cores, αναβαθμίσιμοτητα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 εδώ φιλτατε κάνεις μεγάλο λάθος .. mac δουλεύουν κυρίως αυτοί που δουλεύουν logic που τρέχει μόνο σε mac. (Και μη μου φέρεις αντίρρηση σε αυτο γιατί έχω δικιά μου δισκογραική και εχω 10 καλλιτέχνες σε αυτή και μόνο ο ένας γράφει με mac και logic όλοι οι άλλοι δουλεύουν πισι με κυρίως Cubase, ABLETON και flstudio) από κει και πέρα ένα πισι προσφέρει μακράν πολύ περισσότερες επιλογές σε ενα μουσικό απο όποια πλευά και αν το κοιτάξεις (CUBASE τρεχει πολυ καλλιτερα σε πισι, flstudio εινα windows only, sonar windows only . απειρα plugins που δεν υπαρχουν σε μακ, studio one τρεχει πιο καλα σε πισι, κλπ ...) και στο θέμα τον graphic designers (ειδικα στο 3d creation / animation) το μεγαλύτερο ποσοστό πάλι προτμάει πισι για πολλούς λόγους .. (Καλλίτερη cuda cores, αναβαθμίσιμοτητα ) Ε ναι φυσικά, γιατί η δική σου δισκογραφική και φυσικά η Ελληνική μουσική βιομηχανία είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Όπως και να έχει βέβαια, μιλάμε απλά για ένα απειροελάχιστο ποσοστό χρηστών μπροστά στους media consumers. Δεν βλέπω βέβαια και τον λόγο για τον οποίο η έλλειψη του start button θα ξεβόλευε τον επαγγελματία μουσικό ή τον επαγγελματία φωτογράφο. Θα έχει τα 5 apps που χρησιμοποιεί στο metro interface και τέλος. Το νέο interface είναι απείρως πιο φιλικό στον απλό χρήστη και εξίσου φιλικό στον επαγγελματία που χρησιμοποιεί επαγγελματικές εφαρμογές. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ε ναι φυσικά, γιατί η δική σου δισκογραφική και φυσικά η Ελληνική μουσική βιομηχανία είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Όπως και να έχει βέβαια, μιλάμε απλά για ένα απειροελάχιστο ποσοστό χρηστών μπροστά στους media consumers. http://www.landmark-recordings.com/ οι καλιτεχνες μου ειναι απο.. ελλαδα 3 (και ειναι και ο ενας που δουλευει το logic) mexico denmark sweden italy spain ukraine poland έπεσες διάνα.. πραγματικά αυτό με μερικούς που κρίνουν χωρίς να ξέρουν και βγάζουν συμπεράσματα απο το πουθενά εχει καταντηση καπως κουραστικο! να δω τι media θα έχεις να consume μολις δεν υπάρχουν οι δημιουργοί να το δημιουργήσουν γιατι η microsoft και οι υπόλοιποι παρατήσουν το pro κομμάτι της αγοράς.. ρε σκέψου πριν πεις την εμπεριστατωμένη άποψη σου! και το πρόβλημα με τους προ χρήστες και το μετρο ειναι τα multi window περιβάλλοντα που δεν υποστηρίζονται τουλάχιστον ακόμα απο τα μετρο αππς. όταν εμένα το πρόγραμμα μουσικής μου δουλεύει σε 2+ οθόνες και μέσα σε αυτό έχω ενα μάτσο plugins το καθένα με το δικό του gui πες μου πως αυτό λειτουργεί μέσα σε ενα single window metro app..? για τώρα και τα επόμενα 5-6 χρόνια αυτο δε μπορεί να αλλάξει.. το μέλλον δε ξέρουμε τη φέρνει. και ειμαστε off topic.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Λίγο να ασχοληθείς το μαθαίνεις. Ειδικά το νέο search είναι εκπληκτικό. Θα συμφωνήσω σε ένα με ολους τους αλλους. Ειναι τα νέα vista. Μας ξεκολλησαν τα μεν επιτελους απο τα μη σταθερα και αναξιοπιστα για τα δεδομενα του 2006 XP και τα δε θα λοιδωρηθουν αφανταστα απο ανθρωπους που δεν τα εχουν χρησιμοποιησει ΠΟΤΕ οπως και τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Πάντως οι κατασκευαστές δεν τα προωθούν στα επαγγελματικά τους μοντέλα. Αν πας στο site της dell σε business desktop και laptop όλα είναι με Win7 και σου λέει προαιρετικά για Win8 σε κάποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Προφανως δεν εχει καταλαβει οτι ειναι παπαγαλος check2fire αυτο ξερεις ειναι παπαγαλος αναπαραγει χωρις προσωπικη αποψη κατι που διαβασε καπου και αθελα του αναπαραγει κατι που μπορει κ να μην σωστο εν τελει τωρα εσυ εισαι κολλημενος και μαγκια σου αλλα πλζ δουλεψε λιγο το λειτουργικο το να παραθετεις λινκ συνεχεια σε κανει να φενεσαι 17 φιλικα παντα Δλδ το να λές κάτι που είναι είδηση είναι σε κάνει αυτόματα παπαγάλο. Το να λές αναλήθειες και ότι σου κατεβαίνει μόνο και μόνο για διαφήμιση η να παρουσιάζεις τα νέα όπως σε συμφέρουν είναι αυτό σωστό ε? Τι να πω ρε παιδιά ειλικρινά νομίζω έχετε πάθει παράκρουσι. Το να ερωτεύεσε μια εταιρεία και ένα προιόν πάντως δεν είναι με τπτ υγιές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δλδ το να λές κάτι που είναι είδηση σε κάνει αυτόματα παπαγάλο. Το να λές αναλήθειες και ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι μόνο και μόνο για διαφήμιση η να παρουσιάζεις τα νέα όπως σε συμφέρουν είναι αυτό σωστό ε? Τι να πω ρε παιδιά ειλικρινά νομίζω έχετε πάθει παράκρουσι. Το να ερωτεύεσε μια εταιρεία και ένα προιόν πάντως δεν είναι με τπτ υγιές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αφιερωμένο σε όσους δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν τα Windows 8 http://youtu.be/G3xnq8d_Tdw Απλά.....φοβερό video !!! Εδώ το marketing της Microsoft έδωσε ρέστα . Όταν μπορεί ένα μικρό παιδί να χειριστεί με ευκολία το νέο περιβάλλον , πόσο μάλιστα οι υπόλοιποι ενήλικες. Απλά σου λέει η Microsoft δεν υπάρχει δεν μπορώ , υπάρχει δεν θέλω να μπω στο νέο περιβάλλον !!! Δεν είπε κανείς ότι είναι δυσκολότερα. Διαφορετικά είναι, απο κει πηγάζει η "δυσκολία". Ο καθένας δουλεύει όπως έχει μάθει να δουλεύει και όταν δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα με έναν χ τρόπο, δύσκολα αλλάζει ακόμα κι αν ο άλλος είναι ευκολότερος. Να σου το πω πιο απλά? Αν τα πάντα όλα γίνονταν με φωνητικές εντολές, πάλι θα μου κακοφαινότανε. Τελικά να ρωτήσω κάτι Δεινόσαυρε , για να μπορέσω να καταλάβω την λογική σου . Τι μια μας λες ότι είσαι από αυτούς που δεν θέλουν την παραμικρή αλλαγή , την άλλη συμφωνείς ότι δεν είναι δύσκολα τα Win 8 αλλά διαφορετικά, επίσης πολύ σωστά ισχυρίζεσαι δεν θέλεις παντοδυναμία σε μια εταιρεία. Σύμφωνα με τα παραπάνω , εγώ απορώ πως από τον Amstarad πήγες στον Intel I5 και όλα αυτά τα λειτουργικά που πέρασαν. Πρέπει να ήταν πολύ βασανιστικό για σένα . Όμως τα πράγματα αλλάζουν όταν στη τελευταία σου δήλωση λες ότι , ακόμη και με φωνητικές εντολές να γινόταν όλα , θα σε πείραζε και θα σου κακοφαινόταν . Εδώ έχουμε να κάνουμε μια καθαρά προσωπική ιδιομορφία ενός ανθρώπου, η οποία δεν έχει να κάνει με το νέο προϊόν της Microsoft και μόνο , αλλά με οτιδήποτε που αλλάζει ή διαφοροποιείται . Δηλαδή οποιοδήποτε προϊόν βγει διαφορετικό , αλλαγμένο ή ανανεωμένο εσένα σε δυσκολεύει . Σέβομαι απόλυτα την ιδιαιτερότητά σου , αλλά και πάλι σου λέω ότι δεν έχει να κάνει με τα νέα Win 8. Μη προσπαθούμε να αναδείξουμε ή να κατηγορήσουμε κάτι για το οποίο δεν έχουμε πλήρη γνώση , αλλά κρίνοντάς το με καθαρά προσωπικά κριτήρια. Με άλλα λόγια όταν κάποιος θέλει να μάθει γιατί τα νέα Win 8 δεν είναι καλά δεν μπορούμε να του λέμε , διότι εμένα δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα