Προς το περιεχόμενο

Τα Windows 8 φτάνουν τις 60 εκατομμύρια πωλήσεις αδειών χρήσης

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Τα Windows πλέον τα χρησιμοποιώ για κάνα παιχνίδι, για όλα τα υπόλοιπα πλέον χρησιμοποιώ Linux Mint. Αν δεν βαριόμουνα να ασχοληθώ με το wine μάλλον θα είχα καταργήσει εντελώς τα Windows. Οπότε τα 7 μια χαρά θα την κάνουν την δουλειά για πολύ καιρό.

Χώρια ότι έκανα την μαλακία και πήρα το Lumia 800 και για κανένα λόγο δεν ξανασχολούμαι με τετραγωνάκια.

Έρχεται το Ubuntu Phone οπότε Linux παντού δαγκωτό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιούς παπαγάλους λέτε όταν το άρθρο λέει καθαρά ότι αυτές οι πωλήσεις δεν ειναι στους τελικούς καταναλωτές αλλά είναι πόσες άδειες έχουν διαθέσει στους κατασκευαστές laptop, tablet, pc και οτιδήποτε άλλο.

Η καθαρή χρήση του λειτουργικού καθώς και οι πωλήσεις του με τα μέχρι τώρα στοιχεία που υπάρχουν είναι απλά απαγοητευτικές και δεν έχουν καμία σχέση με το πανυγήρι-διαφήμιση είδησεις που βλέπουμε κατα καιρούς.

Τα ίδια αν θυμάστε συμβαίναν και με τα vista που να σημιώσω σε πρόσφατο άρθρο του wired λέει ότι οι πωλήσεις των win 8 είναι ποιο κάτω και από αυτές των vista.

Τα στοιχεία υπάρχουν για όποιον θέλει να τα δει στο internet ελεύθερα διαθέσιμα. Οποιος θέλει να μην τα δει μπορεί να πανυγηρίζει για την τεράστια επυτηχία των win 8 . Γούστο του καπέλο του στην τελική :P

Ωραία. Είναι έτσι ακριβώς. Στο δια ταύτα, ποιό είναι το συμπέρασμα που βγάζεις εσύ από αυτό? Ότι τα 8 σαν λειτουργικό είναι σαν τα vista? Καλύτερα; Χειρότερα? Κάτι άλλο? Τι?

ΥΓ. Να διευκρινιστεί βέβαια ότι όσο αφελές είναι να πανηγυρίζει κάποιος για τις πωλήσεις μιας οποιασδήποτε εταιρίας, άλλα τόσο αφελές είναι να χαίρεται για την αποτυχία της.

Σαν στρατηγική επιλογή τα Win 8 με το νέο interface είναι απόλυτα σωστή. Το μέλλον είναι τα tablets/smartphones και σε όποιον αρέσει. Τώρα αν δυσαρεστήθηκαν οι power users που αποτελούν το 5% της όλης πίτας @@τηκε η φοράδα...

Σημασία έχει να είναι εύχρηστο για τη μάνα και τη γιαγια του καθενός μας να ανοίγουν εύκολα το σκάιπ και να συνομιλούν μεταξύ τους η με τα εγγόνια τους. Το μέλλον είναι ο απλός, καθημερινός, άσχετος χρήστης. Ο power user ξέρει πολύ καλά πως να βάλει και DOS αμα λάχει αν τον βολεύει και να γουστάρει. O power user κατα πάσα πιθανότητα θα το έχει και απο τον θείο οποτε who cares...

• Like 1

εγώ αυτό που έχω καταλάβει απο τα σχόλια είναι..

Α- δε μου αρέσει.. άρα είναι μάπα.

Β- μου αρέσει άρα γα@@ει και δέρνει.

Γ- καλό είναι μωρέ σαν τα vista άρα τα 9 θα είναι καταπληκτικά.

Δ- όλα τα άλλα είναι μάπα εγώ χρησιμοποιώ τα (Linux, macos ) που είναι κορυφαία και εύχομαι όλα τα άλλα να πεθάνουν.

Ε- πατατοκεφτέδες με αυγολέμονο.

• Like 2

Σημασία έχει να είναι εύχρηστο για τη μάνα και τη γιαγια του καθενός μας να ανοίγουν εύκολα το σκάιπ και να συνομιλούν μεταξύ τους η με τα εγγόνια τους. Το μέλλον είναι ο απλός, καθημερινός, άσχετος χρήστης. Ο power user ξέρει πολύ καλά πως να βάλει και DOS αμα λάχει αν τον βολεύει και να γουστάρει. O power user κατα πάσα πιθανότητα θα το έχει και απο τον θείο οποτε who cares...

Σωστό. Με μόνη διόρθωση η μάνα και η γιαγιά να κάθονται σε υπολογιστή για πρώτη φορά. Γιατί αν έχουνε μάθει σε xp, 7 μάθανε με απεριόριστο κόπο που δεν μπορούμε καν να αντιληφθούμε. Τα 8 απλά δεν θα τα χρησιμοποιήσουνε.

Στη νέα γενιά απευθύνονται τα 8 ακολουθώντας τις εξελίξεις. Αν και η ms δεν μπορείς να πεις ότι απλά ακολουθεί τις εξελίξεις. Σε ένα βαθμό τις (συν)δημιουργεί.

<p>Εγώ πάλι τα χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες και ακόμα πιστεύω ότι είναι ελεεινά.</p>

<p> </p>

<p>Πάντως η Microsoft πρέπει να έχει δώσει πάρα πολλά λεφτά για την "διαφήμιση" της από σελίδες/φόρουμ στο ίντερνετ.</p>

<p> </p>

<p>Μία είδηση λέει <u>ότι πάτωσαν σε πωλήσεις τα WIN8</u> και ότι <u>είναι χειρότερα από τα Vista</u> και ότι <u>πέσαν οι πωλήσεις λάπτοπ/pc λόγο WIN8</u>...</p>

<p>και άλλη είδηση βγαίνει αμέσως μετά λέει <u>πόσο φοβερά είναι τα WIN8</u> και πόσο πολύ τα προτιμάει ο κόσμος!!!</p>

<p> </p>

<p><strong>Τι να πιστέψουμε άραγε;;;; </strong></p>

Τον εαυτό σου και μόνο αυτόν

Sent from my iPhone using Insomnia

Ωραία. Είναι έτσι ακριβώς. Στο δια ταύτα, ποιό είναι το συμπέρασμα που βγάζεις εσύ από αυτό? Ότι τα 8 σαν λειτουργικό είναι σαν τα vista? Καλύτερα; Χειρότερα? Κάτι άλλο? Τι?

ΥΓ. Να διευκρινιστεί βέβαια ότι όσο αφελές είναι να πανηγυρίζει κάποιος για τις πωλήσεις μιας οποιασδήποτε εταιρίας, άλλα τόσο αφελές είναι να χαίρεται για την αποτυχία της.

Μα δεν χαίρομαι ούτε πανυγηρίζω και να σου πω ειλικρηνά δεν με ενδιαφέρει αν είναι καλύτερο ετσι και αλλιώς linux έχω για βασικό μου λειτουργικό και win 7 για τα game που τρέχουν μια χαρά εκει

Άρα δεν έχεις άποψη επί του θέματος. Άρα γιατί τόσα ποστ για ένα λειτουργικό που ούτε το γνωρίζεις ούτε σε αφορά;

Προσοχή, δεν σου λέω που θα ποστάρεις, προς θεού. Να καταλάβω θέλω.

Ελεος ....

Οχι αλλο thread στο section " ΝΕΑ "   για τις πωλησεις , τις μετρησεις , αποψεις και δε ξερω και γω τι αλλο για τα Windows 8 ...

• Like 1

Δίκιο έχεις αλλά για να σταματήσει αυτό πρέπει να ξεφύγει ο κοινός νους από το απλοϊκό σχήμα

μου αρέσει = καλό

δεν μου αρέσει = κακό

και να προχωρήσει ένα επίπεδο παραπέρα.

• Like 3

Άρα δεν έχεις άποψη επί του θέματος. Άρα γιατί τόσα ποστ για ένα λειτουργικό που ούτε το γνωρίζεις ούτε σε αφορά;

Προσοχή, δεν σου λέω που θα ποστάρεις, προς θεού. Να καταλάβω θέλω.

Προφανως δεν εχει καταλαβει οτι ειναι παπαγαλος check2fire αυτο ξερεις ειναι παπαγαλος αναπαραγει χωρις προσωπικη αποψη κατι που διαβασε καπου και αθελα του αναπαραγει κατι που μπορει κ να μην σωστο εν τελει τωρα εσυ εισαι κολλημενος και μαγκια σου αλλα πλζ δουλεψε λιγο το λειτουργικο το να παραθετεις λινκ συνεχεια σε κανει να φενεσαι 17 φιλικα παντα

εγώ αυτό που έχω καταλάβει απο τα σχόλια είναι..

Α- δε μου αρέσει.. άρα είναι μάπα.

Β- μου αρέσει άρα γα@@ει και δέρνει.

Γ- καλό είναι μωρέ σαν τα vista άρα τα 9 θα είναι καταπληκτικά.

Δ- όλα τα άλλα είναι μάπα εγώ χρησιμοποιώ τα (Linux, macos ) που είναι κορυφαία και εύχομαι όλα τα άλλα να πεθάνουν.

Ε- πατατοκεφτέδες με αυγολέμονο.

True,ολοι πεφτουμε σε αυτη την λουπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...