Προς το περιεχόμενο

Τα Windows 8 φτάνουν τις 60 εκατομμύρια πωλήσεις αδειών χρήσης

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν και δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το νέο "start menu" όσο περισσότερο ασχολούμαι τόσο περισσότερο μου αρέσει...

ίσως να φταίει βέβαια το γεγονός ότι είχα σκυλοβαρεθεί το "παλιό" τόσα χρόνια...

Βλασβημε, θα καεις στην κολαση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εμένα πάντως αυτές οι πωλήσεις των 60 εκατομμυρίων μου θυμίζουν άγνωστες τραγουδιστριες που κάνουν χρυσούς και πλατινενιους δίσκους πληρώνοντας την αγορά τους οι επιχειρηματιες γκομενοι τους.

Sent from my iPhone using Insomnia

Eπιτέλους η Microsoft έκανε πραγματική αλλαγή.

τόσα χρόνια την κράζαμε γιατί απλώς βελτίωνε ελαφρώς το προηγούμενο λειτουργικό (και αυτό όχι πάντα).Τώρα που έκανε την επανάσταση πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

Καμία επανάσταση και καμία μεγάλη αλλαγή. Είναι όντως βελτιωμένα αλλά  απέχει παρασάγγας από το να θεωρηθεί κάτι τέτοιο επανάσταση. Αν ψάχνεις για επανάσταση αυτή ήταν ο nt kernel στα windows xp.

Αν ήταν το νέο λειτουργικό της apple θα μιλούσαν όλοι για το πως η apple πήγε 20 χρόνια μπροστά.

Μπορεί έτσι να γίνονταν αλλά δεν καταλαβαίνω πώς ενισχύει αυτό αυτό που λες. Δεν έχει καμία σημασία τι λέει ο κόσμος για πραγματική αξία ενός λειτουργικου, πόσο μάλλον αν αυτός ο κόσμος σκέφτεται με βάση τον μέσο χρήστη apple

Εγώ τα έχω 2 μήνες και ούτε θέλω να σκέφτομαι το πισογύρισμα. Απίστευτα σταθερά , ελαφριά , νέα πράγματα που κάνουν την καθημερινότητα παιχνιδάκι , και ένα νέο search σε όλους τους τομείς που είναι κορυφαίο, ;

Απίστευτα σταθερά είναι και τα 7. Για να πούμε ότι τα 8 είναι σταθερότερα (που όντως μπορεί να είναι) χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο -> μεγαλύτερο στατιστικό δείγμα. Είναι όντως πιο ελαφρια από τα 7. Δεν ανασταίνουν πεθαμένο μηχάνημα αλλά η διαφορά υπάρχει. Τα υπόλοιπα που λες είναι υποκειμενικά, δεν έχουν να κάνουν με την αξία του λειτουργικού καθεαυτού.

Αυτές οι πωλήσεις αναφέρουν μέσα και τις oem δλδ αυτές που ντύνουν τους υπολογιστές χωρίς κατα ανάγκη να είναι αγορές αλλά είναι αγορές από τα καταστήματα που τις διαθέτουν.

Εδώ σε λίγο θα μας πείσετε ότι όλοι τρέχουμε windows 8. Αν διαβάσετε καμια σοβαρή ανάλυση πέρα από τις ειδήσεις-διαφημισεις που βλέπουμε σε διάφορα site κατα καιρούς η μέχρι τώρα πορεία των win8 θεωρείτε εμπορικά αποτυχημένη και σε χειρότερη κατάσταση ακόμα και από τα vista.

Μια αντικειμενικη αποψη απο καποιον που εχει το ubuntu εικονα οχι καθολου προκαταληψη παπαγαλε

Μια αντικειμενικη αποψη απο καποιον που εχει το ubuntu εικονα οχι καθολου προκαταληψη παπαγαλε

Ενώ εσύ που τρέχεις τόσο καιρό να υποστηρίξεις τα windows 8 και στο παραμικρό thread που αναφέρεται σε αυτά είσαι ο ορισμός της αντικειμενικότητας. Ούτε μετοχές στη microsoft να είχες ρε φίλε...

εμένα πάντως δε με έχουν απογοήτευση ως τώρα, είχα κάποια θέματα με audio/video stuttering της πρώτες μέρες μετά το upgrade αλλά μετά απο κάποια updates έστρωσε.

στο σπιτι super.. on stage παλι super δεν είχα κανένα θέμα με ασυμβατότητες με κανένα απο τα audio προγράμματα μου ούτε θέματα με οδηγούς σε διάφορες κάρτες ήχου, το latency ειναι χαμηλο και δεν εχω παρατηρησει underuns η καποιο ειδος micorstuttering την ωρα της παραγωγης η την ωρα που κανω stream 20/30 audio files την ωρα του live με midi controllers kai synths ολα σε realtime.

δε μου κρασαραν ποτέ όταν έπαιζα και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

με τα windows 7 στης αρχές μέχρι να πάρουν μπρος οι κατασκευαστές να βγάλουν σταθερούς 64 μπιτους οδηγούς τραβάγαμε τα βυζιά μας, με τα 8 δεν είχα κανένα θέμα.

επόμενη αγορά είναι ενα χ86 ταμπλετ ώστε να καταργήσω εντελώς τα midi controllers και επιτελούς να κουβαλάω ελάχιστα πράματα στα "gigs" για μένα η μικρομαλακη με έχει φτιάξει πανηγυρικά..

μες το κεφαλι μου πριν τα windows 8 ειχα κατι θολες βλεψεις να τσιμπησω ενα mac book pro για το on stage κομματι.

μετα απο αυτα που ειδα με τα 8 και ειδικα με τα tablets στο κεφαλι μου εχουν απλα διαγραφει τα apple στην performing μερια του πραγματος.

δε ξερω αν θα το δουν και οι αλλοι που ειναι στη φαση μου αλλα εμένα πραγματικά μου φενεται κίνηση check matte απο την microsoft.

• Like 1

Οποιος ξέρει αγγλικά μπορεί να διαβάσει και το άρθρο του " μπάμπη του σουγιά " για τι λέει

http://www.cnet.com/8301-32496_1-57562838/windows-8-licenses-hit-60m-mark/

Ναι οκ το αρθρο που παραθετεις λεει οτι ειχανε ιδιες πωλήσεις με τα 7 και δεν γραφει κατι διαφορετικο ουτε γραφει για αποτυχια. Δεν σε καταλαβαινω...

Πραγματικα το τι πωλησεις εχει ενα λειτουργικο windows ειναι εντελως αδιαφορο. Το μονο που εχει σημασια για τη Microsoft ειναι να ειναι το κυριαρχο λειτουργικο. Ειναι φυσιολογικο να το ανανεωνει και οποιος θελει αλλαζει. Και ενας να το αλλαξει ενω ηδη εχει υπολογιστη που τρεχει απροβληματιστα ειναι επιτυχια. Οταν μαλιστα δεν υπαρχει "σοβαρος" λογος να φυγει καποιος απο τα 7. Ακομα και να μην το αλλαξει επιτυχια ειναι αφου το προηγουμενο λειτουργικο κανει σε αυτον που το χρησιμοποιει.

• Like 5

Για να συνοψίσω από τα παραπάνω που έχουν γράψει όλοι , σχετικά με τα νέα Win 8 :

> Κάποιοι απλώς δεν τα γουστάρουν . Έτσι , χωρίς να δικαιολογούν το γιατί .

> Σε κάποιους άρεσαν πολύ σε άλλους πιο λίγο.

> Κάποιοι δεν θέλουν αλλαγές στο τρόπο ζωής τους , ενώ άλλοι θέλουν αλλαγές.

> Κάποιοι τα έχουν με τις πολυεθνικές και άλλοι δεν τους ενδιαφέρουν  .

> Κάποιοι ενδιαφέρονται για τις πωλήσεις και τα νούμερα (λες και είναι επενδυτές ) , ενώ άλλοι όχι.

Πάντως , από όλα αυτά ένα είναι σίγουρο ...Τα Windows 8 είναι γεγονός και κυκλοφορούν και θα είναι το μελλοντικό λειτουργικό και user interface.

Θα πρέπει να καταλάβουμε επίσης , ότι τα win 8 άσχετα εάν σε κάποιους αρέσει ή δεν αρέσει , ήταν η μόνη λύση για την εταιρεία

για να είναι ένα βήμα μπροστά από την Google . Και είναι !!!

Όσον αφορά το νέο user interface , σύμφωνα με την Microsoft , είναι ότι θέλει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ PC , tablet και κινητά τηλέφωνα με κοινές λειτουργίες και χειρισμό . Κάτι που θα δούμε στο μέλλον (και εννοώ τον επόμενο χρόνο) σχετικό με τις οθόνες

αφής που έρχονται . Δεν είναι δυνατόν να χειριστείς οθόνη αφής  σε περιβάλλον XP , Win 7 ή Αndroid , μόνο σε περιβάλλον Win 8 καθώς και νέους αισθητήρες κίνησης των χεριών, για βασικές εντολές.

Ο βασιλιάς πέθανε .... Ζήτω ο βασιλιάς !!! 

(είτε το θέλουμε είτε όχι , είτα μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει)

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά !!!

• Like 5

Το 3 είναι ο λόγος του 1. Απλά  πολλοί δεν μπορούν να κάνουν την παραπάνω σκέψη που απαιτείται για να το συνειδητοποιήσουν.

Έχω κουραστεί να λέω ότι οι παρακάτω προτάσεις

-τα win 8 μου αρέσουν/ δεν μου αρέσουν

-τα win 8 είναι καλύτερα/χειρότερα

-τα win 8 πουλάνε/δεν πουλάνε πολύ

είναι εντελώς άσχετες μεταξύ τους.

Το 1 είναι εντελώς υποκειμενικό (ανήκω προσωπικά σε αυτούς που δεν τους αρέσουν γιατί δεν θέλουν την παραμικρη αλλαγή), το 2 είναι αντικειμενικό και το 3 είναι πολυπαραγοντικο. Η πραγματική αξία το επηρεάζει από ελάχιστα έως καθόλου.

Δεν είπε κανείς ότι είναι δυσκολότερα. Διαφορετικά είναι, απο κει πηγάζει η "δυσκολία". Ο καθένας δουλεύει όπως έχει μάθει να δουλεύει και όταν δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα με έναν χ τρόπο, δύσκολα αλλάζει ακόμα κι αν ο άλλος είναι ευκολότερος.

Να σου το πω πιο απλά? Αν τα πάντα όλα γίνονταν με φωνητικές εντολές, πάλι θα μου κακοφαινότανε.

Ενώ εσύ που τρέχεις τόσο καιρό να υποστηρίξεις τα windows 8 και στο παραμικρό thread που αναφέρεται σε αυτά είσαι ο ορισμός της αντικειμενικότητας. Ούτε μετοχές στη microsoft να είχες ρε φίλε...

Εγω τα υποστηριζω γιατι τα χρησιμοποιω και ξερω πως να τα χρησιμοπιησω και εννοειτε πως θα το λεω αλλα δεν κανω τον ΠΑΠΑΓΑΛΟ αμα ξερεις την εννοια του,που δεν νομιζω να ξερεις.Δεν βγηκα ποτε να δινω λινκ για το τι γινεται στο ουμπουντου χωρις να το χρησιμοποιω

Το να μην αρέσει σε κάποιον η απόλυτη παντοδυναμία της microsoft στα λετουργικά είναι απολύτως κατανοητό και μπορώ να πω ότι το επικροτώ κιόλας. Το να μην τη βλέπει όμως, είναι πρόβλημα.Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί συνάνθρωποί μας με αυτό το πρόβλημα και η επίλυσή του ξεπερνά τα όρια αυτού του φόρουμ.

Πόσο λειτουργικό και εργονομικό είναι να δουλεύει κάποιος πάνω σε ένα υπολογιστή με οθόνη αφής; Από πολλούς φίλους που λόγω δουλειάς περνάνε πολλές ώρες πάνω στον υπολογιστή τους είχα ακούσει κατά καιρούς παράπονα για ενοχλήσεις στο χέρι από τη χρήση του mouse πχ. Με την οθόνη αφής τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Μας λένε δηλαδή πόσο χρήσιμο και καλό και ότι άλλο τελοσπάντων είναι αυτή η τεχνολογία (είτε αρέσει σε κάποιον είτε όχι) αλλά στην πράξη να δούμε πως θα πάει. Τη συγκεκριμένη απορία θα ήθελα να τη συζητήσω με κάποιον που κάνει τη συγκεκριμένη χρήση (προφανώς όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...