πιτόγυρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 λοιπόν έφτιαξα ένα site σε wordpress μετά από πολύ κόπο, πάω να το ανεβάσω στον server (Hellas On LIne) και βλέπω το παρακάτω μήνυμα: Your server is running PHP version 4.4.4-8+etch6 but WordPress 3.4.2 requires at least 5.2.4. επειδή είναι η πρώτη μου προσπάθεια στο wordpress υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάτι λάθος ή υπάρχει θέμα από πλευράς HOL.Υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να ανεβάσω το site μου λόγω έλλειψης υποστήριξης;μη μου πείτε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.
defacer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Έλα μωρέ καημένε που υπάρχει θέμα από πλευράς HOL, μόνο 6 και κάτι χρόνια πάνε από τότε που βγήκε η 4.4.4. Δηλαδή κάθε πότε ήθελες να την ενημερώνουν; Εγώ στη θέση σου θα τους έλεγα να βάλουν τα λεφτά πίσω στο λογαριασμό μου και τον server τους όπου νομίζουν. 2
πιτόγυρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 κατάλαβα. δηλαδή να μην ασχοληθώ καν. πρέπει να βρω άμεσα άλλη εταιρία.
πιτόγυρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 πήρα τηλέφωνο στη HOL και το επιβεβαίωσαν. μου είπαν μάλιστα ότι δεν προβλέπεται προς το παρόν κάποια αναβάθμιση. την κάτσαμε δηλαδή. έχω βρει ήδη μια άλλη εταιρία αλλά αν θέλετε προτείνετε κι εσείς. αλλά έχω κάποιες απορίες, να μην ανοίγω και άλλο θέμα: ποια η διαφορά web hosting - cloud hosting (στην πράξη); η κατοχύρωση του domain name είχε γίνει εδώ και καιρό στη hol. πως θα γίνει τώρα ώστε το domain name να δείχνει στο νέο χώρο που θα αγοράσω; από που ρυθμίζεται; να υποθέσω από το account που έχω στη hol, αλλα δεν είδα κάτι. θα το κοιτάξω καλύτερα θα έχω κάποιο πρόβλημα έτσι; επειδή καταχωρητής θα είναι η hol;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα