Νικος493 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παιδια μια βοηθεια παρακαλω εβαλα τον σκληρο kingston ssd 120g τον βλεπω στα bios δεν τον βλεπει το pc - windows..??....και δεν μπορω να βαλω windows....Εχω windows 7 - 64b.
trek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μάλλον δεν μπορεί να κάνει assign αυτόματα. Ξέρεις πως να ανοιγεις command (το γνωστο dos) κατα την διάρκεια της εγκατάστασης?
Νικος493 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Σορρυ φιλε ειμαι λιγο ασχετοσ....!!!!Εγκαταστασης εννοεις των windows??
trek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλα άστο γιατί θα μπερδευτείς. Τώρα γράφεις απο το μηχάνημα που είναι συνδεμένος ο ssd ή απο άλλο?
Νικος493 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Στο ιδιο αλλα με αλλο σκληρο...Τουσ εχω και τους 2 πανω αλλα εχω θεμα με τον ssd.
trek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ωραία. Πήγαινε στην έναρξη και πληκρολόγησε cmd. Πάνω στο αρχειάκι που σου βγάζει πάνω πάνω, δεξί κλικ και άνοιξε με δικαιώματα διαχειριστή. Όταν ανοίξει, πληκρολόγησε diskpart, πάτα enter και μετά πληκρολόγησε list volume. Τον βλέπει εκεί τον ssd?
Νικος493 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 μου εβγαλε αυτο - diskpart was enable to process the parameters.Και απο κατω - Use diskpart /? for more information.Το'χα κανει λαθοσ.....Το ξανακανα και δεν τον βλεπει...Μονο τον εναν τον παλιο.....
trek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Είσαι σίγουρος οτι το έγραψες σωστά? Δες την εικόνα απο κάτω, πως πρέπει να είναι γραμμένο
Νικος493 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ναι φιλε μου ετσι το εβγαλε και δεν τον εντοπισε τον ssd μονο τον παλιο και εναν εξωτερικο που εχω πανω....
trek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να μου πεις λίγο το μοντέλο της μητρικής σου? Aν δε το ξέρεις κατέβασε αυτό το προγραμματάκι http://www.piriform.com/speccy και πες μου τι motherboard γράφει στο summary.
Νικος493 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Gigabyte Technology Co., Ltd. PH67A-UD3-B3 (Socket 1155)Ωραιο προγραμματακι αυτο......
trek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ωραία. Βγάλε κατ'αρχήν τον εξωτερικό και κάνε μια επανεκίνηση, πάτα πολές φορες το del, και μπες στο bios. Πηγαινε με τα βέλη εκεί που γράφει integrated peripherals, πάτα enter και στο pch sata control mode πατα enter και με τα βελη βάλε ahci. Mετα πατα f10, μετα y, μετα enter και αστο να κανει επανεκίνηση. Oταν ξαναμπεις στα windows, θα κάνει μια εγκατάσταση τα ahci drivers και θα σου ζητήσει πάλι επανεκίνηση. Tην κάνεις και μετά ξανατσέκαρε αν τον βλέπει τον ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα