Προς το περιεχόμενο

27'' gaming monitor 320e max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα τωρα με διαολισατε και εμενα και περιμενω να ακουσω προτασεις οπως ο φιλος για VFM 27αρα! :P Εχω παρει 7950 με 260€ και με το oc εχω καλυτερες επιδοσεις απο μια 7970 Ghz edition,οποτε απο θεμα gaming θα ειμαι κομπλε,δλδ ανετα τα 60fps με ολα ultra στο BF3,οποτε παει το θεμα του gaming. Αυτη η Yamakasi ειναι καλη??? Διαβαζω οτι εχει παρα πολυ καλες κριτικες γενικα,και η τιμη της ειναι πολυ ελκυστικη! Ριχτε προτασεις του φιλου :P (sorry αν ημουν offtopic)

• Like 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια τεκμηριωμενα καλη οθονη ειναι επενδυση.....

Νομιζω πως μιλουσαμε για τις συχνες αλλαγες και το κυνηγι της ακριβης τεχνολογιας με τα παιδια.Σ'αυτο που λες παντως συμφωνω.

Δημοσ.

Ναι αλλα τωρα με διαολισατε και εμενα και περιμενω να ακουσω προτασεις οπως ο φιλος για VFM 27αρα! :P Εχω παρει 7950 με 260€ και με το oc εχω καλυτερες επιδοσεις απο μια 7970 Ghz edition,οποτε απο θεμα gaming θα ειμαι κομπλε,δλδ ανετα τα 60fps με ολα ultra στο BF3,οποτε παει το θεμα του gaming. Αυτη η Yamakasi ειναι καλη??? Διαβαζω οτι εχει παρα πολυ καλες κριτικες γενικα,και η τιμη της ειναι πολυ ελκυστικη! Ριχτε προτασεις του φιλου :P (sorry αν ημουν offtopic)

Nαι βασικα λεω να ανοιξουμε νεο θεμα,με ονομασια ''προγρματισμενη βραχυβιοτητα ηλεκτρονικων συσκευων'' για τα off topic και να παραμεινουμε εδω στο θεμα μας,μιας και ως δημοσιο topic,θελουν να παρουν και αλλοι ιδεες για gaming 27αρι μονιτορ vfm.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/464771-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-27%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%82-yamakasi/

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ολοι καπου τα χαλανε. Για μενα τωρα που μπορουμε καλα κανουμε και αγοραζουμε το ακριβο Hardware. Το λεω αυτο γιατι, προχθες βρηκα εναν φιλο μου παλιο. Αυτος τρελος κομπιουτερακιας τοτε. Χαλουσε τρελα λεφτα και ηταν μεροκαματιαρης. Λοποιον τον βρηκα και μου ειπε: ΄΄Μαλακα χαλα τωρα σε pc γιατι μετα δεν θα μπορεις να κανεις κιχ. Εχω γυναικα και παιδι και νικι. Οχι μονο δεν μπορω να αγορασω, ουτε να παιξω δεν προλαβαινω.''

Βεβαια στην αρχη φρικαρα λιγο αλλα μετα καταλαβα οτι οτι ειναι να κανω ας το κανω τωρα που εχω την ευχαιρια να κανω τα δικα μου εξοδα. Οποτε παιδια μην χαλιεσται!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...