Προς το περιεχόμενο

27'' gaming monitor 320e max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και έχω ήδη κλείσει 2 χρόνια στα 2560x1440 να σας πληροφορήσω ότι κάρτες των 300 ευρώ μια χαρά κάνουν για την ανάλυση αυτή.Για φυσιολογικούς ανθρώπους όμως.Όχι για γαλαζοαίματους που θέλουν gtx690 στα 1680x1050...Είχα για 2 χρόνια σχεδόν την 6950 και την πάλεψε μια χαρά.Φυσικά και υπήρχαν παιχνίδια που δεν θα τα έπαιζε στα 2560 βέβαια.Αλλά τα ίδια ακριβώς αμφιβάλλω αν θα τα κατάφερνε και στα 1080.Όπως και να έχει επιμένω πως έναν ακόμα και απαιτητικό παίχτη μια κάρτα των 250-300 ευρώ θα τον καλύψει σίγουρα.Απλά δε θα τον καλύψει για διάστημα μεγαλύτερο των 1,5-2 ετών.Θέλει κάθε τόσο χρονικό διάστημα περίπου αλλαγή στη gpu με τη νεότερη αντίστοιχη.Δηλαδή όποιος σήμερα νομίζει ότι μια 7950 που κάνει κάτω από 300 δεν τον καλύπτει για 1-2 χρόνια, μάλλον πρέπει λίγο να ψαχτεί.

Πες τα χρυσοστομε γιατι εμενα μου την πεσανε σαν τα κορακια οταν ελεγα τα ιδια. :P

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και έχω ήδη κλείσει 2 χρόνια στα 2560x1440 να σας πληροφορήσω ότι κάρτες των 300 ευρώ μια χαρά κάνουν για την ανάλυση αυτή.Για φυσιολογικούς ανθρώπους όμως.Όχι για γαλαζοαίματους που θέλουν gtx690 στα 1680x1050...Είχα για 2 χρόνια σχεδόν την 6950 και την πάλεψε μια χαρά.Φυσικά και υπήρχαν παιχνίδια που δεν θα τα έπαιζε στα 2560 βέβαια.Αλλά τα ίδια ακριβώς αμφιβάλλω αν θα τα κατάφερνε και στα 1080.Όπως και να έχει επιμένω πως έναν ακόμα και απαιτητικό παίχτη μια κάρτα των 250-300 ευρώ θα τον καλύψει σίγουρα.Απλά δε θα τον καλύψει για διάστημα μεγαλύτερο των 1,5-2 ετών.Θέλει κάθε τόσο χρονικό διάστημα περίπου αλλαγή στη gpu με τη νεότερη αντίστοιχη.Δηλαδή όποιος σήμερα νομίζει ότι μια 7950 που κάνει κάτω από 300 δεν τον καλύπτει για 1-2 χρόνια, μάλλον πρέπει λίγο να ψαχτεί.

Καλημέρα, δε διαφωνώ μαζί σου, ίσα ίσα πιστεύω πως έχεις δίκαιο. Αλλα η κουβέντα ξεκίνησε επειδή αναφέρθηκε ότι με "το πολυ 200 ευρω έισαι κομπλέ" το οποίο έιναι ανακρίβεια και για αυτο τοποθετηθηκα. Αν διαβάσεις παραπάνω ανέφερα ότι απο 7950 και πάνω είσαι καλυμμένος... Αυτά απο εμένα και τελευταίο οφ τοπικ σχόλιο γιατι το ξεφτυλισαμε....

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει τα βρηκατε?  :P

Εννοειται! Δεν εγινε και κατι ωστε να τα χαλασουμε. Αλημονο το παιδι που ανοιξε το Topic και του το χαλασαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται! Δεν εγινε και κατι ωστε να τα χαλασουμε. Αλημονο το παιδι που ανοιξε το Topic και του το χαλασαμε.

Οχι δεν μου το χαλασατε,οπως ειπα γουσταρα και λιγο.Τις απαντησεις μου τις πηρα,αν και το ψαχνω ακομη.

Αλλα σαν πολλα λεφτα μου φαινετε οτι σκατε σ'αυτα ρε παιδια μερικοι ομως...

Αξιζει να ''κυνηγας'' την τεχνολογια ετσι οπως τρεχει τωρα κι ετσι οπως εχουν γινει οι τεχνικες μαρκετιν?

Νταξει καταλαβαινω το οτι καποιος μπορει να γουσταρει παρα πολυ το pc gaming,αλλα ποσοι απο εδω να εχουν την δυνατοτητα και τετοιες εποχες μαλιστα...

Δεν ξερω,μπορει να κανω και λαθος...

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως κανεις λαθος αλλα ο καθενας κανει οτι θελει με τα χρηματα του.Σε καποια φαση πιστευω ακομα και αυτοι που την κυνηγουν φτανουν σε σημειο να κουραστουν και να ριξουν τους ρυθμους ή λογω οικονομικων να μην μπορουν να συνεχισουν.

Δημοσ.

Οχι δεν μου το χαλασατε,οπως ειπα γουσταρα και λιγο.Τις απαντησεις μου τις πηρα,αν και το ψαχνω ακομη.

Αλλα σαν πολλα λεφτα μου φαινετε οτι σκατε σ'αυτα ρε παιδια μερικοι ομως...

Αξιζει να ''κυνηγας'' την τεχνολογια ετσι οπως τρεχει τωρα κι ετσι οπως εχουν γινει οι τεχνικες μαρκετιν?

Νταξει καταλαβαινω το οτι καποιος μπορει να γουσταρει παρα πολυ το pc gaming,αλλα ποσοι απο εδω να εχουν την δυνατοτητα και τετοιες εποχες μαλιστα...

Δεν ξερω,μπορει να κανω και λαθος...

Ξέρεις πόσοι μου λένε, καλά μλκς είσαι;Πας και δίνεις 300-400 ευρώ το χρόνο στο pc;Η απάντησή μου ξέρεις ποια είναι;Είναι πάλι ερώτηση και είναι η εξής: "καπνίζεις;" ... ;)
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω πως κανεις λαθος αλλα ο καθενας κανει οτι θελει με τα χρηματα του.Σε καποια φαση πιστευω ακομα και αυτοι που την κυνηγουν φτανουν σε σημειο να κουραστουν και να ριξουν τους ρυθμους ή λογω οικονομικων να μην μπορουν να συνεχισουν.

Καλυτερα να προλαβεις να φτασεις σε αυτο το σημειο και να ''κουραστεις'' παρα να να μην μπορεις να συνεχισεις λογο οικονομικων,γιατι ετσι παντα κατι θα σε τρωει...

Ξέρεις πόσοι μου λένε, καλά μλκς είσαι;Πας και δίνεις 300-400 ευρώ το χρόνο στο pc;Η απάντησή μου ξέρεις ποια είναι;Είναι πάλι ερώτηση και είναι η εξής: "καπνίζεις;" ... ;)

φαντασου καποιον θεριακλη,που να ειναι και ειναι και hard core! χαχαχαχα!

Νταξει οποιος εχει ακρη τωρα για καλο αγροτικο καπνο την βρηκε την ''υγεια του''(χαχα)στην τσεπη του τουλαχιστον...

Δημοσ.

Το 'πιασες το υπονοούμενο.Όλα σχετικά είναι από ένα σημείο κι έπειτα.Η μια οθόνη που θα πάρεις εσύ στην 5ετία είναι 2 τζιν για τον άλλο.Πολύ σχετικά όμως... ;)

Δημοσ.

Το 'πιασες το υπονοούμενο.Όλα σχετικά είναι από ένα σημείο κι έπειτα.Η μια οθόνη που θα πάρεις εσύ στην 5ετία είναι 2 τζιν για τον άλλο.Πολύ σχετικά όμως... ;)

Ναι νταξει και με αυτους που παιρνουν τα top πανακριβα ρουχα και αλλαζουν καθε μηνα μπουφαν των 1000 ευρω(λεμε τωρα)υπαρχει ενα θεμα...

Εχω εναν τετοιο φιλο,"καλο" για μενα βεβαια,μιας και κονομαω τα ''παλια του''.

Γενικα με την ''υπερβολη'' εχω ενα θεμα,αλλα εξαρτατε πως οριζει κανεις την υπερβολη και τι γουσταρει να κανει.Απλα επιδη λιγοι απο εδω ειναι ''ονασιδες'',για αυτο εθεσα και το φιλοσοφικο ερωτημα.Με την λογικη οτι,εχεις που εχεις λιγα(ή σχετικα λιγα,μεσαια κτλ)ποσο μαλλον αυτους τους καιρους,αξιζει να τα σκας για το μαρκετιν των εταιριων και για κατι που δεν κυνηγιεται εκ των πραγματων με αυτους τους ρυθμους που τρεχει η τεχνολογια σημερα?

Απο την αλλη και ονασης να εισαι που λεει ο λογος,ειναι οκ να εχεις πχ χρυση τουαλετα?(οχι οτι το συγκρινω με τα pc ή λεω οτι ειναι το ιδιο,απλα το θετω ως ''απαντηση'' στο οτι θελει κανει κανει με τα λεφτα του κανεις,αναλογα ποσα εχει)

(τωρα και αν ειμαστε off topic)

Δημοσ.

Έλα, μην αγχώνεσαι, δικό σου είναι το τόπικ! ^_^

Κοίτα, το κρίσιμο στοιχείο σε αυτή τη συζήτηση είναι νομίζω το τι θεωρεί καθείς υπερβολή.Όπου προφανώς η κρίση του καθενός είναι διαφορετική και εντελώς υποκειμενική.Γι αυτό και δε βγαίνει εύκολα άκρη.Για μένα πχ το να πάρω μια οθόνη με 650 ευρώ και να την κρατήσω για όσο καιρό αντέξει να λειτουργεί δεν είναι υπερβολή με το σκεπτικό μου.Για κάποιον άλλο σίγουρα θα είναι η υπερβολή του αιώνα.Όπως επίσης και για μένα να πάει ο άλλος πχ και να δώσει 400 ευρώ για 2 παντελόνια είναι εντελώς υπερβολικό.Γι αυτόν που τα δίνει προφανώς και δεν είναι και μπορεί να τα θεωρεί και φθηνά ή και εντελώς αναγκαία.

Δημοσ.

Έλα, μην αγχώνεσαι, δικό σου είναι το τόπικ! ^_^

Κοίτα, το κρίσιμο στοιχείο σε αυτή τη συζήτηση είναι νομίζω το τι θεωρεί καθείς υπερβολή.Όπου προφανώς η κρίση του καθενός είναι διαφορετική και εντελώς υποκειμενική.Γι αυτό και δε βγαίνει εύκολα άκρη.Για μένα πχ το να πάρω μια οθόνη με 650 ευρώ και να την κρατήσω για όσο καιρό αντέξει να λειτουργεί δεν είναι υπερβολή με το σκεπτικό μου.Για κάποιον άλλο σίγουρα θα είναι η υπερβολή του αιώνα.Όπως επίσης και για μένα να πάει ο άλλος πχ και να δώσει 400 ευρώ για 2 παντελόνια είναι εντελώς υπερβολικό.Γι αυτόν που τα δίνει προφανώς και δεν είναι και μπορεί να τα θεωρεί και φθηνά ή και εντελώς αναγκαία.

Nαι καλα ολα αυτα,αλλα αν δεις εθεσα και καποιους αλλους παραγοντες...

Δημοσ.

Nαι καλα ολα αυτα,αλλα αν δεις εθεσα και καποιους αλλους παραγοντες...

Για τη χρυσή λεκάνη λες; :P

Αν εννοείς το ερώτημα σχετικά με το αν αξίζει να κυνηγάς ότι σου πετάν στο διάβα σου, σαφώς και όχι.Νομίζω πως δε διαφωνεί κανένας ως προς αυτό.Αν και βέβαια και πάλι εδώ θα μπει το προσωπικό στοιχείο για να καθορίσει το ποιό είναι αυτό το όριο , το οποίο ξεπερνώντας το μπαίνεις στην κατηγορία του προβάτου.Προσωπικά θεωρώ πως είναι εντελώς ζήτημα οπτικής.Στα παραδείγματα που σου ανέφερα δηλαδή για την οθόνη και τα παντελόνια, ποιός θα είναι αυτός που θα καθορίσει το όριο αυτό;Αφού συμφωνούμε ότι αντικειμενικό στοιχείο αποδεκτό από όλους δεν υπάρχει;Μόνο για τον καθένα ξεχωριστά κατά την κρίση του. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...