Προς το περιεχόμενο

27'' gaming monitor 320e max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε διαφωνώ... Αλλα και χώρις ΑΑ στα τωρινά παιχνιδια η 7870 με το ζόρι ακουμπαει 30/35 fps σκέψου στα νεα παιχνιδια τι θα γίνει... Πέραν τούτου game σε ultra ακόμα και τώρα δε σηκώνει... (χωρίς ΑΑ)

μίλαγα γενικά όχι για την 7870 συγκεκριμένα...

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσυ πιστευεις οτι με ενα τιμιο συστημα και την 7870 2giga πανω του, δεν θα μπορει να παιζει αξιοπρεπως παιχνιδια σε μια Dell 27''?

Δημοσ.

Αναφερόμασταν στην 7870 για αυτο και θεώρησα ότι εννοούσες αυτήν.

Εσυ πιστευεις οτι με ενα τιμιο συστημα και την 7870 2giga πανω του, δεν θα μπορει να παιζει αξιοπρεπως παιχνιδια σε μια Dell 27''?

Κατ'αρχήν ανέφερες στα πρώτα ποστ οτί σε 1440p κάνει άνετα δουλειά με καρτα των 200 ευρώ... Άσχετο αν εννοούσες την 7870 που κοστίζει παραπάνω... Δευτερον δεν είπες 27αρα Dell σε ανάλυση 1080p.

Και για να μην το κουράζουμε όχι δεν μπορεί η 7870 να ανταπεξέλθει σε 1440p... Εάν κάποιος είναι ικανοποιημένος να παίζει τα τωρινά game σε medium και τα επόμενης γενιάς σε χαμηλότερη τότε πάω πάσο... Απο 7950 και πάνω μπορείς να δείς απόδοση...

Δημοσ.

Jamest μη ταραζεσαι φιλε.Μπορει να εννοει σε 1080p η σε οχι και τοσο απαιτητικα παιχνιδια το παιδι.

Χαλαρωστε βρε  :)

Αν ήμουν επιθετικός ζητώ συγνώμη δεν ήταν αυτη η πρόθεση μου...

Δημοσ.

Χωρίς να έχω άποψη για το Dell, το IPS277L LG είναι αξιοπρεπέστατο απο το λίγο που το είχα δει να παίζει στο πλαίσιο της μαγούλας...

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλόγως τα games και τις απαιτήσεις που έχει κάποιος...

Δημοσ.

Jamet, ειπα: Το e-shop την ειχε βγαλει σε Crazy Sundays 200€. Επισεις αν κατσεις και διαβασεις σαν καλο παιδακι αυτα που γραφω θα καταλαβεις τι ενοοω. Το ειπα θα το ξαναπω. Δεν λεω να παιζει καποιος παιχνιδια στα full settings με την Dell.... Ολα για μενα ειναι η αναλυση. Οποτε....πρωσοπικα δεν με ενδιαφερει να τα εχω ολα σε Full και High.  Με medium μια χαρα ειμαι και σε 2560x1440. 

Ανακεφαλαιωση.... Εγω λεω για τις 27αρες οθονες που δεν ειναι καλες για Gaming. Επιδει ειναι ακριβη η 27 Dell με 2560x1440, τοτε καποιος ας προτιμισει μια 24αρα. Αυτο λεω εγω. 

Δεν παρεξηγουμε μην ανχωνεσαι διαλογο κανουμε :)

• Like 2
Δημοσ.

Kαλησπερα και καλη χρονια.

Θα ηθελα να αγορασω ενα 27αρι gaming monitor για γενικο hard core gaming και ταινιες.

Πάντως στα δικά μου μάτια το hardcore gaming και τα medium settings είναι πράγματα ασύμβατα.

• Like 3
Δημοσ.

Η ανάλυση θέλει και την ανάλογη κάρτα γραφικών για να τρέξει το game ομαλά !

Αν είναι για 1440p να θέλω κάρτα 500€ , ευχαριστώ δεν ........

Ποιος ειπε οτι θελεις 500€ καρτα? το πολυ με 200 ευρω εισαι κομπλε. 

Για να τελιώνει το θέμα εδω και να μη χαλάμε τη συζήτηση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το που ανοιξα το forum πριν μπω το θεμα,βλεπω 3 σελιδες ποστ και λεω μπραβο τα παιδια,ασχοληθηκαν,αλλα τελικα διαπιστωνω οτι ειμαστε off topic και παραδοξος γουσταρω και λιγο.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας,αλλα εχουμε ξεφυγει....

Το ερωτημα το εθεσα ξεκαθαρα στο αρχικο ποστ,το buget μου των 320ε εχει ειδη ξεφυγει και οχι δεν θελω να κανω αναβαθμηση ουτε τωρα ουτε στο κοντινο μελλον,ολα στον κοσμο του gaming ειναι θεμα μαρκετιν και αν ηθελαν οι developers θα μπορουσαν να βγαλουν το far cry 3 πχ με πολυ χαμηλοτερες απαιτησεις να μπορυν να το παιξουν και πιο παλια pc,εδω επταετης κονσολα το παιζει και μαλιστα πολυ εντυπωσιακα για τα χρονια της θα ελεγα(το εχω δει)εστω και με 30fps στα 720p.Eνα καλο gaming pc(οχι σουπερ ντουπερ ουαου πορομενου με 3 χιλιαρικα)επταετιας,δεν θα το επαιζε το far cry 3 σε 720p με ολα στο medium,ουτε καν στο low(χωρις ΑΑ κτλ)καρφωμενα 30 fps και μην ξεχναμε οτι τα 30fps στην κονσολα δεν ειναι ιδια με τα 30fps στο pc,στην κονσολα φαινονται πολυ πιο ομαλα τα 30fps,ουτε τα 720p ειναι ιδια,η οθονη στα 1080p συνεχιζει και λειτουργει,εχουν κανει καλη μακγια εκει.Οποτε το κανουν επιτηδες για να δινουν οι pc gamers σχετικα συχνα λεφτα σε hardware και να κονομανε οι εταιριες.

Αν δεν σας αρεσε το hardcore gaming το σβηνω,συγνωμη λαθος μου,gaming σκετο λοιπον,ημουν υπερβολικος/βιαστικος/απροσεκτος κτλ,απλα ηθελα να βαλω εμφαση στο ghosting και στο οτι παιζω αρκετα και οχι μια στο τοοοοοσο,ισος λιγο πιο κατω απο τον μεσο ορο gamer θα ελεγα.Eπισης ξεχασα να πω οτι την οθονη την θελω 1080p στο αρχικο ποστ και βρεξει χιονισει 27''.Ειχα συνδεσει στο pc  32αρα 1080p και μου φαινοταν μια χαρα σε αποσταση 1m ουτε πιξελιαζε ουτε τιποτα και εχω δει και σε pc φιλου την 27αραdell που λετε σε 1440p,ειχε διαφορα δεν λεω,δεν πεθαινες κιολας ομως,αλλωστε απλα δεν με νοιαζει.Ναι καλα καταλαβατε ειμαι απο αυτους που θα παιξω το game στο medium και στο low και στα 720p αν χρειαστει και θα το ευχαριστιθω μια χαρα και δυο τρομαρες+οτι παιζω πιο πολυ παλια games στο full oυτο σι αλλος,το crysis 4,5,6 κτλ που δεν θα το σηκωνω ισως με την 6850 θα το παιξω μετα απο χρονια στο επομενο pc μου οταν θα το εχει για πλακα στα full(οχι οτι με νοιαζει να ειναι full!)και θα το εχω παρει και φτηνα και δεν με νοιαζει που θα το παιξω μετα απο χρονια,αλλωστε και τωρα τα παλια παιζω πιο πολυ.Για εναν πραγματικο gamer που εχει ως κυριο hobby του αυτα,θα το καταλαβω.Εγω ομως ειμαι ενας αναχρονιστικος,ρετροβλαχοgamer της κακιας ωρας,προτιμω να τα δινω αλλου τα λεφτα μου και οχι σε αναβαθμισεις.27αρα γουσταρω να παρω απλα γιατι το μεγενθος μετραει αρκετα για μενα,το θελω και για τις ταινιες και γιατι σκοπευω να παρω παλι μετα απο πολλα χρονια,οπως και για το pc που πηρα το 11' ισχυει το ιδιο.Επισης εχω παιξει σε καλη 32αρα σε 720p(με native 1080p)και εχω παιξει και σε καλη 22αρα 720p(με native 1080p επισης)στην 32αρα πιξελιαζε αλλα το ευχαριστηθηκα πολυ περισοτερο λογο μεγενθους και μονο.

Υ.Γ. Μπορουμε να συνεχισουμε την κουβεντα αυτην εστω και offtopic,αλλα pleaze δωστε και μια προταση σχετικα με αυτο που ζηταω.

Επεξ/σία από VALLGOX
Δημοσ.

Αν δεν σας αρεσε το hardcore gaming το σβηνω,συγνωμη λαθος μου,gaming σκετο λοιπον,ημουν υπερβολικος/βιαστικος/απροσεκτος κτλ,

Μάλλον παρεξήγησες. Δεν αφορούσε άμεσα εσένα αλλά τη συζήτηση με τον zergoulini και την 7870 σε υψηλή ανάλυση. Σόρυ για το οφτοπικ.

Με αυτά που λες για κονσόλες, απαιτήσεις και δυνατότητες συμφωνώ και επαυξάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...