Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πηρα αυτην την καρτουλα για απλη χρηση γιατι η παλια τα "εφτυσε" και εχω ενα θεματακι. Κανει ενα βουητο και με ενοχλει(απο το ανεμιστηρακι ειναι της ειναι). Πηγα στο προγραμμα Asus gpu tweak   

αλλα δεν υπαρχει επιλογη για να βαλω το ανεμιστηρακι κατω απο 50% (δουλευει με 33oC η καρτα) καμια ιδεα;; Δοκιμασα και το Msi Afterburner και αυτο 50% με αφηνει.. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, έχει έλεγχο ταχύτητας; Άμα το βάλεις ας πούμε στο 100% ακούς διαφορά στον ήχο;

Αν βλέπω την σωστή φωτογραφία, ο ανεμιστήρας έχει μόνο 2 καλώδια, που σημαίνει ότι δεν δίνει πληροφορίες για την ταχύτητα περιστροφής.

Έτσι ήταν η παλιά η δικιά μου, δούλευε πάντα στο 60% (τυχαίο νούμερο μάλλον), είτε στους 10 βαθμούς ήταν, είτε στους 70.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον ahristos. Aν είναι με 2pin δεν μπορείς να κάνεις κάτi μέσα απο τα windows. Η μόνη λύση είναι να πάρεις ενα reducer  http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1451/InLine-3-Pin-Fan-Y-Power-Cable-Adapter# και να βάλεις απ'ευθείας το καλώδιο απο το fan της 630 πάνω στο τροφοδοτικό ή αν πιάνουν τα χέρια σου τσέκαρε αυτό  το mod http://www.techpowerup.com/articles/other/137

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, έχει έλεγχο ταχύτητας; Άμα το βάλεις ας πούμε στο 100% ακούς διαφορά στον ήχο;

Αν βλέπω την σωστή φωτογραφία, ο ανεμιστήρας έχει μόνο 2 καλώδια, που σημαίνει ότι δεν δίνει πληροφορίες για την ταχύτητα περιστροφής.

Έτσι ήταν η παλιά η δικιά μου, δούλευε πάντα στο 60% (τυχαίο νούμερο μάλλον), είτε στους 10 βαθμούς ήταν, είτε στους 70.

Με τα προγραμματα που σας εγραψα Asus Gpu Tweak και after burner msi μπορω και αλαζω το ανεμιστηρακι απο 50%-100%  και εχει αλλαγη στο θορυβο! αλλα ακομα και στο 50% ο θορυβος ειναι αρκετα δυνατος (Νομιζω ) . Η παλια μου καρτα asus ati hd 4890 δουλευε με 25% σε απλες λειτουργιες και 50-55oC!  Αυτη που εχω τωρα συμφωνα με το προγραμμα λεει 50% και 30-35οC! Δηλαδη θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει ενας τροπος να την ρυθμισω στο 40% ή ακομα και στο 30% για τις απλες λειτουργιες! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...