blackkiller Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, δυο ερωτήσουλες: Πως θα κάνω το συγκεκριμένο πρόγραμμα που τρέχει κατά την εκκίνηση των Windows (8) να είναι μόνιμα "έμπιστο" και να μην χρειάζεται κάθε φορά να μου πετάει το συγκεκριμένο μήνυμα (κατά την εκκίνηση) και να πατάω εκτέλεση.....??? Υπάρχουν κάπου, (εκτός MSDN) τα official iso των windows 7 sp1 ελληνικά.....???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Όχι αλλά αν κατεβάσεις αγγλικά ultimate μπορείς να τα εξελληνίσεις από τον πίνακα ελέγχου κατεβάζοντας το ελληνικό πακέτο γλώσσας από τις ενημερώσεις.
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, δυο ερωτήσουλες: Πως θα κάνω το συγκεκριμένο πρόγραμμα που τρέχει κατά την εκκίνηση των Windows (8) να είναι μόνιμα "έμπιστο" και να μην χρειάζεται κάθε φορά να μου πετάει το συγκεκριμένο μήνυμα (κατά την εκκίνηση) και να πατάω εκτέλεση.....??? SNV30039.JPG Υπάρχουν κάπου, (εκτός MSDN) τα official iso των windows 7 sp1 ελληνικά.....??? 1) Για δες εδώ μήπως σου κάνει http://www.abctrick.net/2012/03/how-to-disable-smartscreen-filter-in.html Βέβαια κλείνει τελείως αυτό το πράμα.
blackkiller Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Niko είσαι απλά "άρχοντας".....!!! Ευχαριστώ!
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ε δεν ήξερα αν σε καλύπτει αυτή η λύση, μιας και δεν κάνεις έμπιστο μόνο αυτό το πρόγραμμα, αλλά απενεργοποιείς εντελώς τον έλεγχο
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Όχι αλλά αν κατεβάσεις αγγλικά ultimate μπορείς να τα εξελληνίσεις από τον πίνακα ελέγχου κατεβάζοντας το ελληνικό πακέτο γλώσσας από τις ενημερώσεις. Να συμπληρώσω πως εξελληνίζονται και οι υπόλοιπες εκδόσεις των Windows 7, είτε με το Vistalizator (αν κι έχω διαβάσει ότι έχει προβλήματα με το SP1 και μερικές φορές δημιουργεί προβλήματα με την αυθεντικότητα των Windows), είτε με τον πιο "δύσκολο" τρόπο μέσω cmd (δύσκολος σε εισαγωγικά, μιας που όλα copy-paste είναι). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα