Προς το περιεχόμενο

windows 7 ή 8??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επειδή θέλω να κάνω format στο pc μου θα ήθελα να μου πείτε να βάλω τα windows 7 ultimate 64 bit greek version οπως είχα πρίν ή να βάλω τα windows 8?απαντήστε μου γρήγορα γιατί με καίει πολύ το θέμα παιδιά όπιος έχει link να μου στήλη τα windows 7 greek ultimate 64 bit η διαφορετικά τα windows 8 64 bit greek version.

Δημοσ.

αν θες ελαφρια και γρηγορα και δεν σε ενδιαφερουν το μετρο γιουι και η ελλειψη σταρτ μπουτον για μενα βαλε τα 8 αλλιως κατσε με τα 7, οσο για λινκς ψαξε μονο σου δεν επιτρεπονται πειρατικα λινκς, δεν ειμαστε πειρατες τη καραιβικης εδω και να εχουμε μπλεξιματα με τον σφακιανακη, οχι τον νοτη αλλα τον αλλον :P :P :D

• Like 2
Δημοσ.

Windows 7 ή 8 ελληνικά ειναι δυσκολο να βρεις.

Αλλα αν βαλεις 7 Ultimate, μπορεις να βαλεις το Greek Language Pack ωστε να εξελληνιστει το περιβαλλον.

Τα Language Packs εμφανιζoνται σαν ενημερωση στο Windows Update.

Τα 7 Ultimate μπορεις να τα κατεβασεις νομιμα απο εδω:

http://www.mydigitallife.info/official-windows-7-sp1-iso-from-digital-river/

Για τα 8 δεν υπαρχει αντιστοιχο νομιμο link που να επιτρεπεται να δωσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ψήνεσαι να τα αγοράσεις με το upgrade offer (που λήγει τέλος του μήνα νομίζω), θα έλεγα να μείνεις στα 7. Οι KMS activators των 8 ειναι ταλαιπωρία και μη έμπιστες λύσεις, ενώ τα 7 με τον σωστό loader γίνονται αυθεντικότατα (τυπικά, όχι ηθικά :P ).

Για τα 7, όπως είπε κι ο Corrupted, τα κατεβάζεις από το mydigitallife (νόμιμα για 1 μήνα), και στο ίδιο site έχει και το ελληνικό language pack.

Δημοσ.

Windows 7 ή 8 ελληνικά ειναι δυσκολο να βρεις.

Μπααααα δε θα το έλεγα. Προσφατα μου άλλαξαν σε 2 υπολογιστες τα windows απο  vista σε 7, και στα 2 μπήκαν ελληνικά..

Οσο για το δίλλημα 7 ή 8 θα έλεγα αναλόγως τι χρήση γίνεται και τι προγράμματα χρησιμοποιει ο καθενας.

Ειναι καποια πραγματα που θα χαθουν και θα "ξεβολευτει" κάποιος που έχει συνηθίσει σε κάποιο περιβάλλον και θα παει σε ένα πολύ καινούργιο που ίσως και να μη βρει εκδοση για το ταδε προγραμμα..

Δημοσ.

Αν δεν σε πειράζει να περάσεις μια "περίοδο προσαρμογής" ώστε να εξοικιωθείς με τα Windows 8 τότε θα έλεγα να πας σ' αυτά με κλειστά μάτια. Είναι πολύ καλά και σταθερά, όσο από την άποψη ταχύτητας είναι και πιο γρήγορα από τα Windows 7.

Στο ίδιο παλιό pc (Intel Core 2 Duo E6400, 4GB RAM, NVidia GT220) τα Windows 7 64bit τα καταλάβαινα αρκετές φορές να "ζορίζοντε" κάπως. Με Windows 8 64bit δεν έχω καταλάβει ούτε για ένα λεπτό να "ζορίζετε" ο υπολογιστής.

Η διαχείρηση μνήμης που κάνουν είναι πολύ καλύτερη.

Γενικά πιστεύω ότι αν περάσεις τον πρώτο καιρό που θα σε ξενίζουν κάπως και τα συνηθήσεις δεν θα θέλεις να τα βγάλεις. Τώρα το modern UI που χρησιμοποιεί η Microsoft είναι χρήσιμο σε μερικές εφαρμογές, αλλά κυρίως δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες. Γι' αυτό υπάρχει και το desktop αλλά και οι εφαρμογές γι' αυτό. π.χ. Η εφαρμογή του Skype για Windows 8 είναι δραματική -δεν δίνει κάν την επιλογή να διαλέξεις μικρόφωνο, κάμερες κλπ.-, η εφαρμογή του dropbox δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν συγκρίνεται με την αντίστοιχη για το desktop.

Υ.Γ.: Μέχρι τα Windows 8 ήμουν ένας "hatter", τώρα ένα σου λέω ακόμη και κινητό με WP8 έχω πάρει αλλά και το dual boot με Linux σκέφτομαι να το σταματήσω γιατί πλέον απλά "πιάνει χώρο" στο δίσκο.

• Like 2
Δημοσ.

παιιδια εγω εχω κατεβασει τα windows 7 να τα κανω το απογευμα ενα format αν και εχω πολυ καλο pc i7 920 επεξεργαστη,ati radeon hd 5770 καρτα γραφικων,asrock xtreme 58 μητρικη,τροφοδοτικο 550w κια γενικα καλο pc αλλα θ βαλω τελικα τα 7 γιατι μετα δεν ξερω μηπως τα 8 καποια προγραμματα που εχω γιατι εχω κια αρκετα και επισης εχω και αρκετα games ισως να μην τα πεζει γιαυτο λεω 7.εγω τωρα τα εχω κατεβασει ειναι σε αρχειο rar.

τωρα για να τα κανω burn σε cd θα κανω το rar αρχειο? δηλαδη θα επιλεξω το rar αρχειο να μου κανει urn στο cd η καπιο αρχειο μεσα απο το rar?

και βασικα εαν γινετε πειτε μου και ενα ονομα απο ενα προγραμα καλο για να κανω burn.

Δημοσ.

Δική μου άποψη: σβήσε το αρχείο rar και ξανακατέβασε τα από το link του corrupted. Εκτός αν σου αρέσει η πιθανότητα να είναι πειραγμένα (πχ να έχουν ιούς) :P

Αν τελικά κάνεις αυτό που είπα, θα έχεις στα χέρια σου ένα αρχείο iso, και νομίζω ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος να το κάψεις σε δισκάκι είναι το imgburn (αλλιώς, αν έχεις κάποιο software για εγγραφή dvd, κατά 99% θα "καίει" και αρχεία iso).

Δημοσ.

Προφανως δεν εχεις καποιο προγραμμα για διαχειριση των .iso αρχειων, και ετσι το βλεπεις να εχει το εικονιδιο του WinRAR.

Δεν ειναι συμπιεσμενο, και δεν το αποσυμπιεζεις, γιατι θα χαθει η δυνατοτητα του να κανει boot.

Ολα τα γνωστα προγραμματα εγγραφης cd/dvd μπορουν να καψουν και .iso αρχεια.

Το καις σαν image, δεν το ριχνεις χυμα στο δισκακι, γιατι ετσι δεν θα δουλευει.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις και το imgburn που ανεφερε ο tolis.

Δημοσ.

παιδες σας ευχαριστω ολους τα εβαλα τα 7 τωρα θα ηθελα να μου προτινετε εσεις ενα free antivarius που πιστευετε οτι ειναι καλο.επισης θα ηθελα να μου πειτε εαν υπαρχει τροπος για μια μικροχαζομαρα που εκανα δηλαδη την πρωτη φορα που πηγα να κανω format δεν εκανα format και εβαλα απλος τα windows τωρα οποτε παω και ανοιγω το pc ου λεει 2 φορες windows 7 και μονο οταν παταω στο πρωτο μπαινω πως γινετε να μην μου βγαζει το δευτερο ξερετε κανα κολπο κανα προγραμμα ισως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...