myrsine Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας και καλή χρονιά! Ψήνομαι να πάρω κινητό καθώς το παλιό (xperia x8) υποστηρίζει android 2.1 και το 70% των εφαρμογών του market δεν είναι συμβατές με τη συσκευή μου. Με λίγο ψάξιμο κατέληξα στο sony xperia tipo (117 ευρώ*) και το xperia mini pro(109 ευρώ*) . Το πρώτο φοράσει ηδη το σάντουιτς ενώ το δεύτερο την 2.3 αλλά υπάρχει official upgrade σε 4.0 . 1. Ποιό είναι καλύτερο;; 2. Το xperia mini ενώ δείχνει τόσο καλό κινητό γιατί δεν το βρίσκεις εύκολα; Είναι αλήθεια ότι βγήκε προβληματικό; 3. Εχετε να μου προτείνετε άλλα κινητά με τις προδιαγραφές του τίτλου; * Οι φθηνότερες τιμές που βρήκα.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 οντως βγηκε προβληματικο. Και στο φορουμ εδω αν ψαξεις θα βρεις διαφορα θεματα του τυπου οτι υπερθεμενεται και μετα απο μερικες μερες τα πληκτρα αφης πατιουνται μονα τους κλπ προσωπικα μιας κ εχει η μητερα μου το tipo το θεωρω πολυ αξια προταση για αυτα που εχει να προσφερει.Δυστυχως δεν θα αναβαθμιστει παραπανω.
myrsine Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Σε κατάστημα που ρώτησα μου είπαν πως αν βγάλει πρόβλημα, το υποστηρίζει η εγγύηση. Αν βγάλουμε στην άκρη το "προβληματικό", είναι καλύτερο σαν κινητό το mini?
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 πιστεψε με,απο εδω μεσα εχω διαβασει οτι υπηρχε ατομο που ανα 3 μηνες το πηγαινε για σερβις.. καθαρα μονο με τα χαρακτηριστικα του εχει πιο δυνατο επεξεργαστη απο το tipo ναι. τα υπολοιπα ειναι ιδια αν θυμαμαι καλα.
myrsine Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 To tipo όμως με τέτοιον επεξεργαστή δε θα σέρνεται με το σάντουιτς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα