Προς το περιεχόμενο

Movie maker (windows live essentials 2012) σε windows 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορώ να το ξεκινήσω με τίποτα. Και τον τελευταίο driver της κάρτας γραφικών έχω, και όλα τα windows update έκανα, και το directx9 έβαλα μπας και, αλλά τίποτα. Μου βγάζει αυτό εδώ:

51704879.jpg

Το ίδιο και στην έκδοση του 2011, το Movie Maker 2.6 δεν περιλαμβάνει captions που μου είναι απαραίτητα. Έχει βρει κάποιος λύση;; Με έχει βολέψει πάρα πολύ ως πρόγραμμα λόγω ευκολίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μια χαρα παιζει το live essentials 2012 σε Windows 8.

Εχεις θεμα με την καρτα γραφικων σου.

Ποια καρτα ειναι?

Μηπως ειναι καμια σαπια Intel?

Δημοσ.

Έχω την ATI Mobility Radeon HD 4650. Πριν 1 μήνα που είχα βάλει τα win 8 σε αυτό το λαπτοπ, έπαιζε κανονικά. Μετά έβαλα win 7 και από χθες πάλι win 8, αυτή τη φορά δε μπορώ να καταλάβω τι έπαθε.

Intel Core i5 CPU M460 @ 2.53GHz
RAM 4GB
windows 8 Pro 64-bit

Δημοσ.

Δεν ξερω πως ειναι οι Catalyst για τα laptops μιας και στο δικο μου εχω NVidia, αλλα το πιο λογικο που φαινεται να συμβαινει ειναι να ξεκινα το Movie Maker βλεποντας την Intel HD και οχι την Radeon.

Drivers για την Intel HD εχεις περασει?

Το software της AMD δεν δινει την δυνατοτητα να επιλεγεις με ποια καρτα θα δουλευει η x εφαρμογη?

Δημοσ.

Δεν ξερω πως ειναι οι Catalyst για τα laptops μιας και στο δικο μου εχω NVidia, αλλα το πιο λογικο που φαινεται να συμβαινει ειναι να ξεκινα το Movie Maker βλεποντας την Intel HD και οχι την Radeon.

Drivers για την Intel HD εχεις περασει?

Το software της AMD δεν δινει την δυνατοτητα να επιλεγεις με ποια καρτα θα δουλευει η x εφαρμογη?

Θα κατεβάσω τα πάντα από το site της Dell τότε μήπως και λυθεί έτσι, δεν είμαι σίγουρος ότι έχω περάσει drivers για την Intel. Το software της AMD δε μπορώ να το χειριστώ εύκολα δυστυχώς. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Πριν λίγο καιρό είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα, δεν το πολυέψαξα, απλά πήγα στην προηγούμενη έκδοση...

http://www.insomnia.gr/files/file/66-windows-live-messenger-2011/

Δοκίμασα και τη 2011, αλλά το ίδιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...