Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες,

χθες εκανα φορματ σε ενα λαπτοπ hp pavillion dv6000 απο windows7 παλι σε windows7 και ολα(σχεδον) πηγαν καλα!

αυτο το σχεδον αφορα την ωρα που να πω οτι ειχε το ιδιο προβλημα και πριν το φορματ αλλα δεν διορθοθηκε...

ενω την ρυθμισα κανονικα μενει πισω σε σχεση με την πραγματικη,

ειναι σαν να μην λειτουργει οταν ειναι κλειστο το pc...

προσπαθησα να μπω και στο bios αλλα κ εδω διαπιστωσα ενα θεμα οτι δεν εχει επιλογη για bios

λεει μονο esc για boot priority και f10 για setup που τα δοκιμασα αλλα δεν εγινε τιποτα...μπηκε κανονικα στα windows...

καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?παιζει να ειναι η μπαταρια της μητρικης?

Δημοσ.

οχι θα δοκιμασης την ώρα που θα σου βγάλει το λογότυπο της hp η κάτι παρόμοιο να πατήσεις  F10 ή F11 μαλών δεν μπαίνεις στα bios επειδή πατάς το κουμπί σε λάθος χρόνο προσπάθησε λίγο 

Δημοσ.

οχι θα δοκιμασης την ώρα που θα σου βγάλει το λογότυπο της hp η κάτι παρόμοιο να πατήσεις  F10 ή F11 μαλών δεν μπαίνεις στα bios επειδή πατάς το κουμπί σε λάθος χρόνο προσπάθησε λίγο 

το εχω κανει πολλες φορες...και φυσικα κατευθειαν οταν το εμφανιζει

απλα δεν μου εχει επιλογη για να μπω στα bios και δεν ξερω τι φταιει

βρηκα αυτο

Δημοσ.

το εχω κανει πολλες φορες...και φυσικα κατευθειαν οταν το εμφανιζει

απλα δεν μου εχει επιλογη για να μπω στα bios και δεν ξερω τι φταιει

βρηκα αυτο

Είδες το solution? Λέει να βγάλεις την μπαταρία για να κάνεις clear την cmos memory. Αν πιάνουν τα χέρια σου δοκίμασε το :P βασικά από ότι βλέπω εδώ στη σελίδα 62 πρέπει να βγάλεις το καπάκι του σκληρού δίσκου, οπότε πρέπει να είναι εύκολο. Μερικές βίδες μόνο κάπου από κάτω.

Δημοσ.

φιλε νικο το εκανα ηδη γιατι ειδα την απαντηση στο θεμα αλλα η μπαταρια του ηταν συνδεδεμενη με ενα καλωδιο και με ενα μαυρο περιτυλιγμα...εν τελη την πιεσα λιγο να βγει αλλα τπτ και το αφησα δεν εβαλα παραπανω δυναμη μην ειχαμε αλλα μιας και δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ...

Δημοσ.

Συνήθως τέτοια προβλήματα με την ώρα (και εφόσον λες ότι όσο είναι ανοιχτό είναι οκ  και όταν σβήνει την χάνει) είναι 9 στις 10 μπαταρία μητρικής. Εφόσον είναι εύκολα προσβάσιμη άλλαξε την..

Δημοσ.

φιλε νικο το εκανα ηδη γιατι ειδα την απαντηση στο θεμα αλλα η μπαταρια του ηταν συνδεδεμενη με ενα καλωδιο και με ενα μαυρο περιτυλιγμα...εν τελη την πιεσα λιγο να βγει αλλα τπτ και το αφησα δεν εβαλα παραπανω δυναμη μην ειχαμε αλλα μιας και δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ...

Το καλωδικάκι καταλήγει στην μητρική με βυσματάκι ή κολλημένο στην πλακέτα; Γιατί αν είναι με αποσπώμενο βυσματάκι τότε άνετα και αλλάζει εύκολα κιόλας (νομίζω όλο και κάπου θα βρεις μπαταρία έτσι πακεταρισμένη με καλώδιο και βυσματάκι δε ξέρω που όμως)

Δημοσ.

αυτη την μπαταρια παιρνει CR2032 3V

κανουν και αλλες μπαταριες αρκει να ειναι 3volt και ηλεκτροπονταρισμενα pin οπως αυτη!

θα πας σε ενα καταστημα με μπαταριες.. θα εχεις την παλια μπαταρια μαζι σου θα ξεμονταρει τα καλωδια απο την χαλασμενη μπαταρια.. και θα τα κολλησει στην καινουρια!

εκτος και εαν περιμενεις κανα μηνα απο το ebay

η εδω στα μεταχειρισμενα ολο και καποιος θα εχει να σε εξυπηρετησει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...