spaka279 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια! Δεν ξερω αν εβαλα τον σωστο τιτλο... Εχω συνδεση Forthnet και το κλασικο thomson router. Ειναι συνδεμενο με ethernet στο κανονικο μου pc και με wifi παιρνει το αλλο pc που εχω στο σαλονι. Επισης εχω συνδεμενο με wifi και ενα γειτονα για λογους εξυπηρετησης. Και λεω συνδεμενο γιατι χρησιμοποιω mac adress κλειδωμα. Τωρα το θεμα μου ειναι οτι καμια φορα που κολαει το Internet θελω να ξερω απο καπου να βλεπω αν φταιει η forthnet ή κατεβαζει τα αντερα του ο γειτονας. Και αν ειναι δυνατο να τον κλεινω, προσωρινα ομως... Χρειαζομαι καποιο προγραμμα ή ειναι κατι που δε βρηκα στο router? Επισης παιδευομαι να βρω ποια την ip του router μου για να μπαινω στις ρυθμισεις του και απο το pc που εχω στη τηλεοραση(wifi). Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 το ρουτερ παιζει στο 192.168.1.254 στο Home network βλεπεις ποιοι εχουν συνδεθει πανω με Wireless. γ.κλειδωσε το με κωδικο οχι με mac address.απορω πως το καταφερεις αυτο με το Thomson. δ.αναλογα τι εννοεις κολλαει το ρουτερ.πεφτει το ιντερνετ ,πηγαινει πιο αργα/κανει reboot το ρουτερ/σβηνει το ιντερνετ/σβηνει το broadband?ναι αν το λιωνει στις ταινιες μπορει να σουρνεται το συμπαν.δεν μπορεις να δεις την κινηση αμεσα απλα μπορεις να δεις ανειναι Online αυτος μπορεις να δεις γενικα αν εχει πεσει η συνδεση η οχι με τα counters που εχει για το dsl για το ρουτερ και για το ιντερνετ οπως μπορεις να δεις ποσα giga εχουν ανεβει κατεβει κτλ.και βεβαια αν δεν κατεβαζεις κατι και το wireless πηγαινει σαν τρελο ξερεις οτι κατι κανει.βεβαια δενξ ερεις ποση κινηση κανει.αυτο ειναι το κακο. Η κλεινεις το wifi και αν ολα επιστρεψουν στο κανονικο σημαινει οτι σε σκιζει.
spaka279 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οσο αφορα το mac adress στο thomson ειναι διαφορετικο απο τα αλλα που ηξερα,αλλα με googlaρισμα το βρηκα ευκολα. Δεν εχω αλλα προβληματα, reset κτλ απλα καμια φορα κολαει σπαστικα το youtube πχ και ηθελα να ξερω τι φταει.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 δεν εχει νοημα να το κλειδωσεις me mac γιατι σπαει ευκολα.β.δοκιμασε να τον κοψεις οταν σουρνεται το Utube Να δεις αν θα εχεις θεμα.επισης κλειδωσε το με κανα wpa2.επισης δες για πιο νεο firmware.αν εισαι με wireless δοκιμασε με καλωδιο και εσυ μηπως απο εκει γινεται κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα