Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

ειχα στο παλιο μου υπολογιστη 2 σκληρους δισκους. Τον εναν,WesterDigital Caviar Blue 500 Gb,τον εβγαλα και ηθελα να τον κανω εξωτερικο. Ειχα παραγγειλει αυτη την θηκη,η οποια μου ηρθε σημερα.

Εβαλα μεσα εγω τον δισκο,οπως ελεγε κιολας στις οδηγιες εκλεισα το καπακι το βιδωσα κτλπ. Το συνδεω το USB του με το laptop μου,και συνδεω και την τροφοδοσια. Ομως τωρα γινεται το εξης:επειδη ηθηκη προερχεται απο αγγλια,ειχε βρετανικο socket πριζας.Οποτε πηρα το καλωδιο τροφοδοσιας ενος αλλου εξωτερικου σκληρου που εχω και το εβαλα στην πριζα.Δεν ξερω αν αυτο εχει σημασια,απλα το αναφερω.

Το λαμπακι της θηκης ανοιξε μια χαρα. Στο laptop απο κατω μου βγαζει οτι κατι κανει εγκατασταση,τελειωνει αυτο αλλα μετα δεν μου δινει επιλογη browse στα αρχεια μου. Στις συνενδεμενες συσκευες το δειχνει,ομως μεχρι εκει. Λεει οτι ολα λειτουργουν κανονικα,ομως δεν μπορω να δω οτι αρχεα υπαρχουν εκει μεσα.

μηπως εχω κανει κατι λαθος?παιζει ρολο αυτο με το καλωδιο τροφοδοσιας?ξερει κανενας τιποτα??

υγ:Στο Disk management δεν μου τον εμφανιζει καν.

υγ2:επισης αν μπορουσατε να μου πειτε τι καλωδιο να παρω και απο που για τον δευτερο δισκο μου θα με βοηθουσατε πολυ,ή που θα μπορουσα να βρω καποιον ανταπτορα

ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

τελικα καταφερα να κανω browse στα αρχεια του δισκου! μαλλον κατι δεν ειχε κουμπωθει εσωτερικα της θηκης καλα,καθως οταν τα ελυσα ολα και τα ξαναεβαλα απο την αρχη,μετα ηταν οκ.

απο ανταπτορα για την τροφοδοσια ξερετε που μπορω να βρω κατι??

Δημοσ.

προκειμενου να μην ανοιξω νεο θεμα , παραθετω το προβλημα μου εδω. Ο υπολογιστης μου αργει να ανοιξει. ανοιγει μετα απο πολλες προσπαθειες φορτωνοντας κανονικα το βιος με το μπιπ που κανει. όταν ομως αφαιρεσω τον σκληρο ανοιγει κανονικα με την πρωτη. μαλιστα τον ειχα αποσυνδεσει για να τον δοκιμασω σε αλλο pc και το pc εκεινο φορτωνε στην ααρχη τα λογοτυπα της μητρικης και μετα εκανε επανεκιννηση απο μονος του. τον ξανασυνδεσα στο δικο μου pc ανοιξε με την πρωτη και στην επιφανεια εργασιας μου εδιξε οτι εγκατασταθηκε το προγραμμα οδηγησης του σκληρου και απο τοτε ανοιγε κανονικα μεχρι που εγκατεστησα τους drivers της μητρικης και κανει τα ιδια πλεον και χειροτερα αφου σημερα δεν κταφερα να τον ανοιξω, τι λετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...