Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλή χρονιά.

Ο υπολογιστής μου: Intel core 2 duo E8400, asus rampage formula, 4gb ram,amd hd 4870(πιθανόν χαλασμένη) 

τροφοδοτικό: corsair cx500

κουτί: Coolermaster Cosmos 1000

οθόνη: Samsung Syncmaster 2032BW

Το τροφοδοτικό είναι σχετικά καινούργιο, όλα τα υπόλοιπα κλείσανε πενταετία.

Λοιπόν, θέλω ένα pc για gaming, μην φαντάζεστε τίποτα Ultra settings.Αν παίζει παιχνίδια όπως Planetside 2,Battlefield 3,Guild Ward 3 σε medium settings και πάνω είμαι ευχαριστημένος.

Οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία δεν χρειάζομαι.

Σκέφτομαι κάτι σαν αυτό: i5 3570, Sapphire Radeon 7770 1GB Gh Edition OC, Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 kit, asrock z77 pro4

Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και θα προτιμούσα να τα πάρω από ένα κατάστημα και να μου τα συναρμολογήσουν αυτοί αν γίνεται.

Δημοσ.

Εφόσον δεν σε ενδιαφερουν τα ultra settings δεν ειναι αναγκη να αγορασεις καινουριο συστημα ακομη. Μια καλυτερη καρτα γραφικων χρειαζεσαι. Παρε αυτη την καρτα απο το visionstudio στην πολη σου και θα εισαι καλυμμενος: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32696&cat=5

Δημοσ.

Μητρική GIGABYTE 970A-UD3 R1.2 στο παραπάνω και είναι έτοιμο !

τακη γτ αυτη την μητρικη? Λογο των +4 usb slots και της + μιας σατα?η ξερεις και κατι αλλο?

Δημοσ.

8+2 φάσεις τροφοδοσίας CPU αντί για 4+1 που έχει η ASROCK ! Ετσι μοιράζεται το φορτίο καλύτερα ειδικά σε oc καταστάσεις !

Να σου θυμίσω πως τόσες φάσεις τροφοδοσίας βρίσκεις σε μητρικές των 130-180€ - 220€ ......

Αν η ASROCK είχε 8+2 κύκλωμα τροφοδοσίας θα ήταν το καλύτερο mobo γιατί είναι η μοναδική μητρική με 970 chip που δίνει 2 X 8Lanes για CROSSFIRE + 1  για PhysX + e-sata !

και η extreme 4 δίνει 4x usbIII  !

Ολα τα χαλάει στο κύκλωμα τροφοδοσίας του cpu σε αυτή την τιμή. 

Δημοσ.

σωστα δεν θυμομουν το vrm της ασροκ ... φυσικα δεν ξερουμε αν κανει ocing ο φιλος.... αν κανει τοτε.... τοτε +1 στον τακη  :)

αλλιως ασροκ  :D

Δημοσ.

Την EXTREME 4 την έχω σετάρει κάποια στιγμή με PHENOM II X6 !

Καλή είναι αλλά μου τα χαλούσε λίγο με τις τάσεις που έδινε ! Εκανε overvoltage στο cpu από μόνη της αρκετό !

Δεν είχαν σταθερότητα οι τάσεις της και όχι προς τα κάτω αλλά προς τα πάνω ...... :-D

Digi vrm ειναι της asrock παντως,δεν ειναι απλα αναλογικα.

Υποτίθεται πως τα ψηφιακά κάνουν καλύτερη διαχείριση της τάσης που δίνουν στο cpu ! Αλλά εγώ το αντίθετο είδα !

Δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερα είναι τα DIGI 4+1 από τα 8+2 ΑΝΑLOG !

Γιατί στα digi θα σου δώσουν μεγαλύτερη ακρίβεια υποθετικά στον έλεγχο C1/C6 states και μεγαλύτερη οικονομία, αλλά όταν κλοκάρεις το ρεύμα που είναι να περάσει θα περάσει max και στην μια και στην άλλη περίπτωση. 

Τοτε τι γίνεται με αυτά ?

Γιατί αν είσαι με 150Watt o/c cpu με 1,5V τάση περνάνε 100Α από τα mossfets  και όχι αστεία ...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...