Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα.Απο χτές κάθε φορά που ανοίγω το πισί και παέι να μπεί στην επιφάνεια εργασίας ενώ τα βλέπω όλα κανονικά με οθόνη-κάρτα γραφικών της υπογραφής μου με το που λέει το "καλωσήρθατε" μαυρίζει η οθόνη και μου πετάει "out of range 75khz/60khz" .Τα logo στο bios εμφανίζονται κανονικά. Στην αρχή λέω θα τα παιξε το πισί και θα ρυθμίστηκαν παραπάνω τα hz και δεν θα μπορεί να τα δείξει η οθόνη ωστόσο  κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα ακόμα και αν με F8 επιλέξω safe mode ή ακόμα και vga mode (που υποτίθεται η ανάλυση πέφτει σε 640χ480 και τα hz σε 60. Η οθόνη έχει αντάπτορα απο vga->dvi και έχει δοκιμαστεί σε άλλα 2 πισί (και τα 2 μόνο vga άρα την έβαλα χωρίς τον αντάπτορα) και δούλευε κανονικά και η κάρτα γραφικών επίσης λειτουργεί κανονικά 2πλοτσεκαρισμένο κ αυτό. Στον τελευταίο τεχνικό που το πήγα (ο θεός να τον κάνει) μου είπε ότι κάποιο fail θα παίχτηκε με τα windows και ότι χρειάζομαι φορμάτ ωστόσο μου φαίνεται βλακεία γτ απο τα ηχεία ακούω κανονικότατα κάθε φορά που τον ανοίγω και ενώ μου πετάει η οθόνη αυτό το out of range ότι όλα ανοίγουν και φορτώνουν κανονικότατα.Α επίσης να πώ ότι η οθόνη στην αρχή δεν μου έδειχνε τπτ ουτε το logo sto bios κλπ και θεώρησα ότι χάλασε ο αντάπτορας και αφού τον άλλαξα μου έδειχνε αυτά που σας είπα αλλά επιφάνεια εργασίας γιόκ.

Δημοσ.

δούλευε κανονικά και η κάρτα γραφικών επίσης λειτουργεί κανονικά 2πλοτσεκαρισμένο κ αυτό.

Με ποιο τρόπο έγινε έλεγχος;;;

Γιατί οι περιπτώσεις είναι δύο

ή έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών και με το που πας να βάλεις οποιαδήποτε ανάλυση πάνω από αυτήν του dos κολλάει.

ή έχει πάθει κάτι ο driver της κάρτας

Δημοσ.

Έχει ελεγχθεί στο πλαίσιο + σε ακόμα ένα μαγαζί.Σε περίπτωση που ισχύει το 2ο τι μπορώ να κάνω εφόσον δεν έχω πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας; Υπάρχει άλλος τρόπος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...