SOADNICK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Πηρα χθες αλλα ειδα σημερα το e-mail απο το εν λογω site ελπιζω να μην ισχυει μονο για μενα(?) μιας και λεει Σας θελουμε πισω. 7648SNUZ66 Ληγει αυριο
giorginho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καθαρα προσωπικο γραφει... λογικα μοναδικος κωδικος για το account σου (χωρις να αποκλεισω να ελαβαν και αλλα μελη αλλους "μοναδικους" κωδικους αλλα απο το ειδος της περιγραφης ειναι απο αυτα που στελνονται σε οσα accounts δεν εχουν αγορασει για πολυ καιρο τιποτα). Οποτε εφοσον το θες για τον εαυτο σου κακως το δημοσιευσες. 1
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ακριβως επειδη δεν το θελω για τον εαυτο μου, το δημοσιευσα 1
wannaplay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 δεν με αφηνει να το χρησιμοποιησω ειναι για αλλο μελος κατι τετοιο μου ελεγε
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 δεν με αφηνει να το χρησιμοποιησω ειναι για αλλο μελος κατι τετοιο μου ελεγε Αρα ισχυει μονο για μενα, κριμα. Ας κλειδωθει το topic ειναι ανουσιο πλεον.
kalampakas. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 οφφ τοπικ : σας θελουμε πισω , πληθυντικος ευγενειας μοιαζει....αν ελεγε σε θελουμε πισω θα ακουγοταν σαν οργιο....χαχαχαχα....κριμα καλη προσφορα... 1
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 το εχεις ενεργοποιήση? Ναι, αλλα δεν το χρησιμοποιησα κατα 99,9% ειναι μονο για μενα κριμα και πηρα πριν κανα 20ημερο παπουτσια... TOO LATE MYSHOE...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα