κωστης κωστης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 χαιρεται..λοιπον εχω xp χωρις αντιβαριους λογω οτι μειωνετε η αποδοση του υπολογιστη ..απλα το σκαναρω καθε 5 -6 μερες με clamwin..θελω να βαλω το deep froze δεν ξερω αμα υπαρχει κανα καλυτερο και δεν ξερω και αμα πρεπει να το βαλω..απο οτι εχω διαβασει δεν μπορει να κολλησεις κατι με αυτο ..η αποριες μου ειναι η εξης..αν με το γραψε σβησε κανεις κακο με το deep froze στον δισκο..εχω 500ρι δισκο και 2giga μνημη..
Sash21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, ο σκοπός του Deep Freeze δεν είναι αυτός. Ο σκοπός του είναι αν έχεις έναν υπολογιστή π.χ. σε μια καφετέρια, ότι κάνει ο καθένας να μην μένει (να μην αποθηκεύεται) και στην επόμενη επανεκκίνηση το σύστημα να είναι έτσι όπως το έχεις setάρει εσύ....
MindControl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πρόσεξε , το DeepFreeze , δημιουργεί ένα Layer που κάθεται ανάμεσα απο τα windows και τον δίσκο σου !Η εξήγηση είναι χοντρική για να καταλάβεις.Επομένως όποιο request πάει να γίνει αναφορικά για θέματα ανάγνωσης και εγγραφής , το request δρομολογείται στο Virtual Hard Drive ( που είναι ένα αρχείο πρακτικά ) και έτσι όλο το σβήσε γράψε διάβασε γίνεται σε αυτό το αρχείο. Το Layer είναι δηλαδή ένας pointer προς το Virtual Hard Drive στην μορφή αρχείου, δηλαδή ένα Bypass !Με active το DeepFreeze δεν μπορεί επομένως ποτέ ένα request να γίνει στον Physical Hard Drive ! για αυτό και όταν γίνεται το restart , το αρχείο ξαναγίνεται clear και είναι σαν να μην έχεις κάνει τίποτα στον πραγματικό δίσκο και άρα στον ΗΥ !Είναι κάτι σαν το Vmware ! Λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο !Επομένως δεν θεωρώ ότι κάνεις τόσο μεγάλο κακό στον δίσκο σου ! Η κεφαλή κινείται στην πραγματικότητα σε ένα μικρό "πεδίο ορισμού" , στους Sectors που ορίζεται δηλαδή το αρχείο που παίζει τον ρόλο του Virtual Hard Drive"MindControl. 2
xristoss1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα μηπως μπορει να μου πει καποιος αν οι συχνες επαναφορες ghost του δισκου με το acronis καταπονουν τον ssd με αποτελεσμα να επιβραδυνει η δεν παιζει κατι τετοιο??? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα