Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10% διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη ρε παιδια για κινεζικο ταμπλετ και μαλιστα για το πιο hot που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα ,καταλαβαινω οτι το μαγαζι εχει καλη φημη (πιθανος δικαια) αλλα εξακολουθει να ειναι στην αλλη ακρη του κοσμου και οτιδηποτε συμβει θα πρεπει να το στειλεις πισω.

Το απαραδεκτο ειναι αυτο που εκαναν να βαλουν και καλα δωρεαν το καλωδιο και ταυτοχρονα να αυξησουν την τιμη κατα 3-4$.

Αυτο ΔΕΝ δειχνει σοβαρο μαγαζι.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σημερα ηρθε ελλαδα οπως φενεται στο ελτα κουριερ,αρα μαλλον απο εβδομαδα θα το εχω,αρχιζει να μου αρεσει η singapore post η οποια ειναι και πιο φτηνη απο το EMS .

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πως βλεπω προιοντα στο site δεν φαινεται τιποτα

Dear Customers,

It is with great regret that ipadalternative.com has closed as of April 29th. This is due to the fact that our Chinese counter-part has become unreliable and untrustworthy. To existing customers, below is the name, address, e-mail and telephone number of the person who has been dealing with your order.

Δημοσ.

Dear Customers,

It is with great regret that ipadalternative.com has closed as of April 29th. This is due to the fact that our Chinese counter-part has become unreliable and untrustworthy. To existing customers, below is the name, address, e-mail and telephone number of the person who has been dealing with your order.

Τα φάγανε τα λεφτά......όσοι χάσανε χρήμα απλά πρέπει να καταλάβουν πως όσο αξιόπιστο και να είναι ενα μαγαζί δεν παύει να είναι κινέζικο οπότε αγορά μέσω paypal για να έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο και ας πληρώνουμε κια προμήθεια.
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με λιγα λογια στα Ελληνικα, εκλεισε το μαγαζι γιατι (η δικη τους δικαιολογια) ο "Κινεζος συνεργατης τους" εγινε (ξαφνικα ; ) αναξιοπιστος και αναξιος εμπιστοσυνης. Στους αγαπητους τους πελατες το μαγαζι δινει το ονομα,  την διευθυνση, το μειλ και το τηλεφωνο αυτου στον οποιο καταλογιζει ολα τα παραπανω με την "ευχη" (συμπληρωνω εγω) καλα ξεμπερδεματα με τον τυπο αν μαλιστα βρουν κανεναν τυπο πρωτα. Θεωρουν εαυτον αμοιρο ευθυνων. Οι γνωστες υποχρεωσεις του πωλητη αφαντες φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καλεσουμε τον αριθμο ... λετε να το σηκωσει η γνωστη κυρια Μαιρη ? 

Οπως και να εχει καλα ξεμπερδεματα να εχετε  .... δε το χρησιμοποιησα το συγκεκριμενο !!! 

• Like 2
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μαγαζί βρώμαγε αρκετά. Υπήρχανε παράπονα ότι δεν είχε στείλει κάτι παραγγελίες και τελικά ένας συνιδοκτήτης είχε πεθάνει και κάτι τέτοια. Στη συνέχεια για να πιάσουν κόσμο επικοινώνησαν με φορουμς από πολλές χώρες ανάμεσα τους και το myphone, και προσέφεραν μεσω των φόρουμς επίσημη επικοινωνία-υποστήριξη.Πολύς κόσμος ψάρωσε με αυτή την τακτική και αγοράσανε και ας ηταν ακριβοί.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο site ειναι μεγαλοι απατεωνες. Αγορασα πριν μηνες ενα tablet που ειχε ελαττωματική οθονη. Το επέστρεψα την επομενη μερα που το πήρα για να μου δωσουν τα λεφτά μου πίσω.

Μετα απο μηνες δεν ειχα παρει καμια απαντηση και οι τυποι ελεγαν πως δεν εχει πάει ακομα σε αυτους.

Εκανα αιτηση αναζητησης στα Ελτα που μου έδειξε οτι το tablet το ειχαν παραλάβει εδω και καιρο. Φυσικα ουτε σε mail απαντάνε ουτε λεφτα πισω είδα. Κλασσικο scam site

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο site ειναι μεγαλοι απατεωνες. Αγορασα πριν μηνες ενα tablet που ειχε ελαττωματική οθονη. Το επέστρεψα την επομενη μερα που το πήρα για να μου δωσουν τα λεφτά μου πίσω.

Μετα απο μηνες δεν ειχα παρει καμια απαντηση και οι τυποι ελεγαν πως δεν εχει πάει ακομα σε αυτους.

Εκανα αιτηση αναζητησης στα Ελτα που μου έδειξε οτι το tablet το ειχαν παραλάβει εδω και καιρο. Φυσικα ουτε σε mail απαντάνε ουτε λεφτα πισω είδα. Κλασσικο scam site

Έπρεπε να ανοίξεις dispute στο paypal, το πιθανότερο είναι ότι θα έπαιρνες τα λεφτά σου πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...