kamui Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λίγο offtopic, αλλά από τα tablets που έχει το ipadalternative μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο σχετικά φθηνό ~120 ευρώ αλλά να παίρνει αναβαθμίσεις και να ασχολούνται μαζί του είτε στο xda είτε κάπου άλλου; Θέλω δηλαδή να είναι σχετικά αξιόπιστο και να υπάρχει community. Δεν έχω ασχοληθώ καθόλου με τα κινέζικα tablet. Με απωθεί η διαδικασία της πολυήμερης αποστολής και ο κίνδυνος του ελαττωματικού προϊόντος. Το ipadalternative φαίνεται καλή περίπτωση. Onda, Ainol, Pipo κ.α. τα έχουν όλα τα Κινέζο-μάγαζα. Ο κίνδυνος του ελαττωματικού προϊόντος δεν μειώνετε λόγο του καταστήματος. Οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή πάρεις έχει μία πιθανότητα να είναι ελαττωματική από το εργοστάσιο.
alfas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Χωρις να θεωρηθει διαφημιση αλλα εχω ψωνισει 4 tablet ως τωρα απο ipadalternative, σας ενημερωνω οτι περα απο τιμη και ελεγχο που κανουν προτου στειλουν εχουν τωρα και ως January promo δωρεαν otg cable, screen protector και pen με καθε παραγγελία tablet. Οι τυποι δεν παιζονται. Και με singapore post 10 μερουλες στην πορτα σου Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι online μεταπωλητής,έτσι δεν είναι;
mikegad Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Όχι, απλά εκδίδει ηλεκτρονικά shipping labels... Μετά όλη η παλέτα με τα δέματα πάει ταχυδρομείο όποτε έρθει το φορτηγό να τα μαζέψει. Μάλιστα...δεν το ήξερα ,ευχαριστώ
Galaxy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά μας έχετε καταστρέψει με τις προσφορές και εγώ ψήνομαι άσχημα για το συγκεκριμένο εδώ και καιρό ... analyzer Αυτό για τις 10 μέρες παράδοση είναι διαπιστωμένο ή απλά έτυχε μια φορά ?
blacksuede Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Άλλο ένα online μαγαζί, καλύτερα pandawill και fastcardtech, άμα στέλνανε από Αγγλία πχ θα είχε κάποια διαφορά... Οι τιμές επίσης δεν έχουν καμία διαφορά από τα μεγάλα....
kamui Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά μας έχετε καταστρέψει με τις προσφορές και εγώ ψήνομαι άσχημα για το συγκεκριμένο εδώ και καιρό ... analyzer Αυτό για τις 10 μέρες παράδοση είναι διαπιστωμένο ή απλά έτυχε μια φορά ? Έχει αναφερθεί παλαιότερα σε άλλο θέμα πως έχει γρήγορα μεταφορικά το ipadalternative λόγο αποστολής από Σιγκαπούρη και όχι Κίνα. Κάνα 2 άτομα μέσα από το φόρουμ πήραν και το επιβεβαίωσαν αν δεν κάνω λάθος αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου.
tigersgate6 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 μαλλον κατι τετοιο .... με προλαβες !!! στην αρχη νομιζα οτι το βγαζει μονο σε εμενα ...αλλα το εψαξα και καταλαβα οτι ειναι γενικο το κακο .....
durutti Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 η σελιδα δεν μπαινει Απ' οτι εχω διαβασει σε αλλα φορουμ (και το εχω λυωσει το ζητημα εδω κ λιγο καιρο) θεωρειτα αξιοπιστο μαγαζι ανω του μεσου ορου. Εγω θεωρω οτι εχει τσιμπημενες τιμες σε σχεση με αλλα. Για το οτι ελεγχονται τα μηχανηματα πριν αποσταλλουν υπαρχουν αποψεις διαφορες, αλλοι το πιστευουν αλλοι οχι. Επισης απ' οτι εχω διαβασει καλο το ταχυδρομειο της Σιγκαπουρης.
evmenis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ναι εβαλε free και καλα το καλοδιο και αυξησε την τιμη του fire ,αυτη την στιγμη ειναι 15$ ακριβοτερο απο αλλα μαγαζια. Αν βλεπαμε αυτη την συμπεριφορα απο ελληνικο μαγαζι θα τους ειχαμε ξεφωνισει.
analyzer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά μας έχετε καταστρέψει με τις προσφορές και εγώ ψήνομαι άσχημα για το συγκεκριμένο εδώ και καιρό ... analyzer Αυτό για τις 10 μέρες παράδοση είναι διαπιστωμένο ή απλά έτυχε μια φορά ? Σε μενα προσωπικά 4 παραγγελίες ηρθαν απο 10-13 ημερες. Ναι εβαλε free και καλα το καλοδιο και αυξησε την τιμη του fire ,αυτη την στιγμη ειναι 15$ ακριβοτερο απο αλλα μαγαζια. Αν βλεπαμε αυτη την συμπεριφορα απο ελληνικο μαγαζι θα τους ειχαμε ξεφωνισει. Το ipadalternative ομως 1. Eλεγχει τα fire πριν τα στειλει (βλεπε ελαφρες δακτυλιες στην οθονη και το οτι ερχοντα φορτισμενα ελαφρως) 2. Δε στελνει μαιμούδες (βλεπε ebay) 3. Εχει μια καλυψη εγγυησης οπως εχουν αναφερει καποιοι στο σχετικο νημα του myphone και εχουν επισταφει χρηματα ή αλλαγη ταμπλετας 4. Aμεσο refund σε περιπτωση καθυστερησης εκ μερους τους (μου ετυχε την πρωτη φορα που επεσα στην ελλειψη ips και ενω μιλαγαμε στο live chat τους αμεσα μου κανανε το refundaki) Κοιτα φιλε μου ολα θεμα επιλογων ειναι. Μπορεις και απο ebay να χτυπησεις fire σε δημοπρασια πχ. Do it. Εγω δε ρισκαρω ετσι ειδικα με κινεζικα ταμπλετακια που μπορει να παραλαβω,tablet....παραγεμισμενο με αμμο
baskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δε νομιζω οτι οι φιλοι μιλησαν για ebay αλλά για αλλα μαγαζια και για συγκριση μεταξυ των δυο.. Οποτε τα ταμπλετ με αμμο κλπ δεν ισχυουν.. Οκ καλο να ελεγχει το ταμπλετ και να κανει refund Κλπ αλλά το βασικό είναι το τι γινεται με την εγγυηση.. Αν σου χαλασει και στο αλλαξουν πληρωνοντας σου και τα μεταφορικά για να τους το στειλεις (κατι σαν αμαζον) τότε ναι αξιζει 100% τα παραπανω χρηματα που θα δωσεις τωρα..Αλλιως δε νομίζω .Αν θες να εισαι 100% σιγουρος παιρνεις απο αμαζον uk ενα σε ακριβοτερη τιμή (αλλα χαμηλοτερη απο Ελλαδα) και τελος.. Αν θες να το ρισκαρεις παιρνεις απο οπου το βρεις φθηνοτερο. Αν παλι σου καλυπτει και τα μεταφορικά σου ισχυει αυτο που ειπα και πριν. Αξιζει 100% τις ακριβοτερες τιμες.
spytoufe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 καλα ειναι τα δωρα αλλα ρε παιδια ειναι ακριβο το site. εστω με μια προχειρη αναζητηση στο banggood το pipo s1 ειναι στα 65 ευρω και στο ipadalternative στα 89 ΕΥΡΩ!!!Τα ιδια και με αλλα μοντελα πριν παραγγειλετε κανετε ενα τσεκαρισμα.κριμα ειναι.και το banggood απο κριτικες σαν μαγαζι φαινεται αξιοπιστο.τωρα το shiping ειναι μεγαλο συν στο ipadalternatives αλλα ειναι μεγαλη η διαφορα χρηματων για να γλιτωσεις 10 μερες... επισης φανταζομαι οτι παιρνουμε κινεζικα γιατι δεν μας περισσευουν για να παρουμε "επωνυμα" και καλα προιοντα...αρα θεμα μας ειναι το κοστος πρωτα απο ολα..την συσκευη ολοι ξερουμε πιστευω οτι θα την αναθεματισουμε αρκετες φορες αλλα ειναι μια υποχωρηση που ειμαστε διατεθιμενοι να κανουμε αφου την πηραμε παμφθηνα.. 2
kostaskontis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 μην ζηταμε και πολλα απο τα κινεζο ταμπλετ ουτε τα κινεζο μαγαζα,σκοπος τους το κερδος,σκοπος μας η καλη τιμη αλλα και η σωστη εξυπηρετηση,Σαν εμποροι ομολογουμενως ειναι 100 χρονια μπροστα απο εμας,αλλιως δεν θα αναγκαζομαστε να ψωνιζουμε απο εκει,ειναι και η τελωνιακη πολιτική της καλης μας ευρωπης ....γιατι μην γελιόμαστε,αν υπηρχε ελληνας εμπορος που μπορουσε να εισαγει με λογικο εκτελωνισμό,ολα αυτα τα προιοντα της ασιας,εγω πρωσοπικα σαν καταναλωτης εδινα ενα πχ 20αρικο παραπανω αντι να παρακαλαω κινεζους και ταχυδρομεια.Αλλα ειναι και ο ελληνας....ελληναρας και πχ την θηκη του κινητου που εχει στο ebay 1 ευρω με τα μεταφορικα,θελει να την πουλησει 30 και 40 ευρω....
lorentzos323 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 σχετικά με την singapore, στέλνει και το pandawill με μια μικρή επιβάρυνση 3-4$ από banggood παρειγειλα το πιπο σ1 και ηρ8ε σε 3 βδομάδες με china airmail(μια χαρά) αλλά χωρίς κουτί, εμένα δε με νοιάζει γτ έτσι κι αλλιώς δε θα το μεταπωλήσω.. επίσης σε ένα σημείο οταν πατάς την οθόνη κάνει νερά.. αυτό αν το τσεκάρανε πριν το στείλουν, λογικά θα το αλλάζανε και θα μου δίναν κάποιο άλλο. οπότε εντυπώσεις ανάμεικτες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα