Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις να θεωρηθει διαφημιση αλλα εχω ψωνισει 4 tablet ως τωρα απο ipadalternative, σας ενημερωνω οτι περα απο τιμη και ελεγχο που κανουν προτου στειλουν εχουν τωρα και ως January promo δωρεαν otg cable, screen protector και pen με καθε παραγγελία tablet. Οι τυποι δεν παιζονται.
Και με singapore post 10 μερουλες στην πορτα σου

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε μεταξύ μας τώρα, διαφημισούλα μου φαίνεται, αλλά δεν πειράζει μωρέ!

Εγω προσωπικά εχω αποκομίσει το οφελος απο την προσφορά αυτή.

Τωρα αν καποιο μελος οφεληθει επίσης, δεν νομιζω να ειναι κακο ε?

Παντως Ελληνας ειμαι ;)

Δημοσ.

Δε νομιζω το συγκεκριμενο site να χρειαζεται διαφημιση απο εναν απλο user εδω.... ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι.
Ωραια η προσφορα... εχω καιρο στο ματι το Fire και τωρα μ εβαλες μπριζες...

Δημοσ.

lol το ξερω,δεν παιζει αλλα θα το πω,σε λιγοτερο απο 20 λεπτα που εδωσα την παραγγελια μου εστειλαν mail οτι my order is shipped με tracking number RF11905XXXSG....

Δημοσ.

lol το ξερω,δεν παιζει αλλα θα το πω,σε λιγοτερο απο 20 λεπτα που εδωσα την παραγγελια μου εστειλαν mail οτι my order is shipped με tracking number RF11905XXXSG....

xaxaxa μπορεί το μαγαζί να είναι πάνω από το ταχυδρομείο

Δημοσ.

Και με singapore post 10 μερουλες στην πορτα σου

offtopic αλλα με το τελωνειο τι γινεται; Αν το στειλουν με ταχυδρομειο (οχι courier) θα κληθεις να πληρωσεις 3€; Η ειναι παραπανω η ταριφα για τον εκτελωνισμο με τα ελτα σε αγορες ανω των 25$;

Δημοσ.

xaxaxa μπορεί το μαγαζί να είναι πάνω από το ταχυδρομείο

Όχι, απλά εκδίδει ηλεκτρονικά shipping labels...

Μετά όλη η παλέτα με τα δέματα πάει ταχυδρομείο όποτε έρθει το φορτηγό να τα μαζέψει.

• Like 2
Δημοσ.

Με ξενερώνει που έχει τη λέξη ipad μέσα...

γιατι;;

ένα site είναι, αν κάνει τη δουλειά του σωστά τι σημασία έχει;;

Δημοσ.

Λίγο offtopic, αλλά από τα tablets που έχει το ipadalternative μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο σχετικά φθηνό ~120 ευρώ αλλά να παίρνει αναβαθμίσεις και να ασχολούνται μαζί του είτε στο xda είτε κάπου άλλου; Θέλω δηλαδή να είναι σχετικά αξιόπιστο και να υπάρχει community.

Δεν έχω ασχοληθώ καθόλου με τα κινέζικα tablet. Με απωθεί η διαδικασία της πολυήμερης αποστολής και ο κίνδυνος του ελαττωματικού προιόντος. Το ipadalternative φαίνεται καλή περίπτωση.

Δημοσ.

Λίγο offtopic, αλλά από τα tablets που έχει το ipadalternative μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο σχετικά φθηνό ~120 ευρώ αλλά να παίρνει αναβαθμίσεις και να ασχολούνται μαζί του είτε στο xda είτε κάπου άλλου; Θέλω δηλαδή να είναι σχετικά αξιόπιστο και να υπάρχει community.

Δεν έχω ασχοληθώ καθόλου με τα κινέζικα tablet. Με απωθεί η διαδικασία της πολυήμερης αποστολής και ο κίνδυνος του ελαττωματικού προιόντος. Το ipadalternative φαίνεται καλή περίπτωση.

αν είσαι οκ με τις 7 ίντσες, το Ainol Novo Fire 7 είναι αυτό που ψάχνεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...