therock Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ψαχνω εναν εγκεφαλο για Τζιπ Τουαρενγκ και επειδη στην Ελλαδα τον εχουν ακριβα, ξερετε με τι τροπο μπορω να τον βρω απο εξωτερικο (Γερμανια που ακουγεται οτι ειναι φθηνοτερα σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη) και αν συμφερει? Σε πρωτη φαση εστειλα email στην Γερμανικη VW και μου ειπαν να μιλησω με Ελληνικους αντιπροσωπους για καλυτερη εξυπηρετηση. Χαιρω πολυ, Χαιροπουλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ψάξε σε γερμανικά μαγαζιά με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Ψάξε και στο ebay. Αν τυχόν βρείς κάποιο, το παραγγέλνεις και έρχεται. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Στο ebay.de/.com δεν εχουν τον εγκεφαλο. Τωρα απο μαγαζια πως ψαχνω? Βαζωντας απλα τον κωδικο (item part) στο google μου βγαζει καμμια 15αρια αποτελεσματα και μονο 1-2 ειναι λιγο φθηνοτερα χωρις ομως να υπολογισω και τα μεταφορικα. Κατι πιο συγκεκριμενο υπαρχει απο μαγαζι, η μονο οτι βγαινουν στις αναζητησεις? Ηλπιζα οτι θα υπαρχουν συγκεκριμενα μερη που αγοραζει ο κοσμος, για να μην ψαχνω φλου, και στελνω email σε εμπορους και ψαχνομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να γράψεις στο google.de " Gebrauchtteile VW Touareg " Σημαίνει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για VW Touareg. Τωρα εκει λογικά θα σου βγάλει πολύ πράμα, αλλα δυστηχώς δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μπες ebay.de και ψάξε. Εμένα μου έβγαλε Site: http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=touareg+ecu&_sacat=0&_from=R40">αυτά στο "Touareg ECU" Επίσης εγώ, με βάση και τα αποτελέσματα από το ebay.de θα έπερνα τηλέφωνα! Δεν ξέρω πόσο οργανωμένες είναι οι μάντρες στη Γερμανία για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά! Αλλά και στις ΗΠΑ. Τέλος θα ρωτούσα και στην αντιπροσωπεία. Ο σκοπός σου είναι να βρεις τρακαρισμένο και πιθανόν να έχουν κάποιο υπ'όψιν τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα