terry308 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 λεει οτι κανει για AM3 Socket (5 in 1 application: LGA775 /1156 / 1366 ; Socket K8 / AM2 / AM3) για AM3+ θα ταιριαζει ? Ρωταω γιατι θα χτισω συστημα με FX-8350 Ίδια είναι τα ΑΜ3/ΑΜ3+ αλλά για τον 8350 αν προορίζεται για (πολύ) o/c θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο , αν το κάνεις για αισθητικούς/ακουστικούς λόγους προχώρα
Redshift Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Έ όχι και οριακά! Μια χαρά είσαι @Teisos Το BitFenix Alpha το θεωρώ το καλύτερο κουτί στην χαμηλή κατηγορία. Όπου και να το έχουν κάνει review μόνο καλά λόγια λένε. Απίστευτη ποιότητα για Minus 50 Euros. Απλά δεν έχει USB-3.0 μπροστά αν αυτό για σένα είναι μειονέκτημα. Επίσης μην περιμένεις φίλτρα στις εσοχές. Είπαμε είναι της φθηνής κατηγορίας. ο αερας ειναι 2,8 εκατοστα ,τωρα αν υπολογισεις οτι η coolermaster μαλλον μιλαει για εξωτερικες διαστασεις,τα στηριγματα του mobo,το παχος της mobo+cpu οριακα σου λεω ,ας ελπισω
kondoras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εν τω μεταξύ, ενημερώνω ότι η τιμή επανήλθε σε επίπεδα Αυγούστου. Α, ρε Άμαζον, ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είσαι! ΥΓ: Και πάνω που σκεφτόμουν να βρω κανένα Σαλονικιό να παραγγείλουμε δύο για να γλυτώσουμε τα έξοδα...
Stinger Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εν τω μεταξύ, ενημερώνω ότι η τιμή επανήλθε σε επίπεδα Αυγούστου. Α, ρε Άμαζον, ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είσαι! ΥΓ: Και πάνω που σκεφτόμουν να βρω κανένα Σαλονικιό να παραγγείλουμε δύο για να γλυτώσουμε τα έξοδα... Είδες και εγώ το ίδιο σκεφτόμουνα! Πφφφ ατυχία (και είμαι και από Θεσ/νικη! )
GP7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ετσι φαινεται. Κριμα που την ειδα τοσο αργα την προσφορα γιατι θα αγοραζα κι εγω καμια δυο σε τετοια τιμη..
nek4d Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν ηταν lighting deal, "κανονικη" τιμη ηταν. 1
GP7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το "Lightning deal" το εννοω σαν προσφορα μικρης χρονικης διαρκειας.. Αν παντως πηρε κανεις απο Αθηνα δυο-τρεις και του "περισσεψει" καμια, εδω ειμαι εγω.. Εκτος κι αν προτιμησει να τη βαλει στις αγγελιες
nek4d Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ναι φιλτατε, ξερω τι εννοεις με το lighting deal, δεν ηταν τετοιο. (προλαβα να κλειδωσω 2 τεμ)
ninos30 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά γιαυτό κάτι λέγεται προσφορά. Αυτές πάντα έχουν ορισμένη χρονική διάρκεια και ακόμα και χρονική να είναι, πάντα γράφουν και στα φυλλάδια "Η μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων". Είχαν κάποια κομμάτια, και σε συνεργασία με την Xigmatec τα έδιωξαν. Amazon είναι, αύριο-μεθαύριο θα έχει κάτι άλλο
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Πληροφοριακά μόνο γιατί συζητήθηκε. Η παραγγελία μου τελικά έσπασε στην μέση (παρ' ότι είχε ως dispatch date 31/01 - 28/02. Τα βιβλία στάλθηκαν χθες από το Αγγλικό ebay (~17 λίρες) και η Xigmatek από το Γερμανικό σήμερα. Και φυσικά σε καμμία από τις δύο αποστολές δεν μου χρεώσαν μεταφορικά.
nek4d Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα παραγγειλει 2 τεμ κ σημερα παρελαβα το 1ο ! Το 2ο ειναι καθ'οδον ευτυχως. Σορρυ που αναβιωνω το θεμα, ηθελα να αναφερω οτι το προιον ειναι σουπερ ποιοτητα, (για τα χρηματα που το πηραμε, μαλλον τους κλεψαμε ), πολυ προσεγμενη κατασκευη. Thanks TS!
Candlemass Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί άργησαν τόσο πολύ; Εγώ παρέλαβα πριν από 1 μήνα (2 τεμάχια και τα δικά μου), Όντως σουπερ ψύκτρα! Ανέβασε τον E8400 στα 3.6GHz (stock voltage μόνο με αλλαγή του FSB) σε 41oC idle και 58oC full load (prime95), ενώ η στοκ ψύκτρα τον είχε 55oC idle. Βέβαια έπεσε γερό καθάρισμα και αλλαγή θέσης των ανεμιστήρων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα