Προς το περιεχόμενο

Xigmatek Gaia SD1283 CPU Cooler, 15.26€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστά τα λέτε, αλλά από όποιο μαγαζί το πάρω θα ζητήσω να μου το φτιάξουν, δεν ξέρω να φτιάχνω pc.

αυτό με σταματάει!

Εν τω μεταξύ το Πλαίσιο λέει στο λινκ ότι είναι το BitFenix-Merc-Alpha-Midi-Tower αλλά στην περιγραφή λέει ότι είναι το beta

και η διαφορά είναι εδώ..

2dhwdjt.jpg

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ην σε απασχολει αυτο καθε αρχει και δυσκολη... αν εχεις μια ιδεα υπαρχουν οδηγοι για το πως γινεται και τι...

• Like 1
Δημοσ.

σωστά τα λέτε, αλλά από όποιο μαγαζί το πάρω θα ζητήσω να μου το φτιάξουν, δεν ξέρω να φτιάχνω pc.

αυτό με σταματάει!

Εν τω μεταξύ το Πλαίσιο λέει στο λινκ ότι είναι το BitFenix-Merc-Alpha-Midi-Tower αλλά στην περιγραφή λέει ότι είναι το beta

και η διαφορά είναι εδώ..

2dhwdjt.jpg

To Beta έχει. Όπως σου είπαν όμως Amazon έχει το Alpha και πιο φθηνό. Σετάκι με τον cooler και δωρεάν μεταφορικα

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή μέσα στον Δεκέμβριο έκανα 3 διαφορετικές παραγγελίες, σε καμία δε μου δέχτηκε το Free Super Saver κάτω από 25 λίρες ή 31 περίπου ευρώ. Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα πως το σύστημα του Amazon αξιολογεί και τον Ταχυδρομικό Κωδικό στον οποίο θα σταλεί η παραγγελία. Και επειδή έχει το Amazon κεντρικό στην Αθήνα, υποθέτω πως σε ΤΚ Αθήνας, ίσως και Θεσσαλονίκης, ισχύει το 20 λίρες.

+1. Όσες φορές έχω παραγγείλει και είχε μήνυμα τύπου Usually dispatched within 1 to 2 months, μέσα σε 2 με 4 μέρες ερχόταν μήνυμα περί Dispatch.

ωπ πολυ χρησιμη πληροφορια. δηλαδη μενεις επαρχια φιλε?

100% Σαλονικα πιανει 20 λιρες free. μετα απο δεκαδες παραγγελιες στο λεω...

Οποτε, υπαρχουν τυχεροι και ατυχοι. Καλο θα ηταν να το διευκρινησει και καποιος αλλος εκ επαρχιας να ξερουμε hundred percent την κατασταση.

Δημοσ.

100% Σαλονικα πιανει 20 λιρες free. 

Οποτε, υπαρχουν τυχεροι και ατυχοι. 

Εμείς προφανώς ανήκουμε στους άτυχους...

Να φανταστείς, για να συμπληρώσω το 25άρι στις παραγγελίες, αγόρασα συνολικά 12 τέτοια...(0,43 ευρώ)

Δημοσ.

Εμείς προφανώς ανήκουμε στους άτυχους...

Να φανταστείς, για να συμπληρώσω το 25άρι στις παραγγελίες, αγόρασα συνολικά 12 τέτοια...(0,43 ευρώ)

χαχαχαχχαχαχαχα

προφανως το αγορασες τοσο πολυ, που

Currently unavailable.

We don't know when or if this item will be back in stock.

:P

επρεπε να βαλεις στην παραγγελια ενα ζευγαρι μπαταριες που ποσταρε και ο φιλος παραπανω :P

Δημοσ.

χαχαχαχχαχαχαχα

προφανως το αγορασες τοσο πολυ, που

Currently unavailable.

We don't know when or if this item will be back in stock.

:P

επρεπε να βαλεις στην παραγγελια ενα ζευγαρι μπαταριες που ποσταρε και ο φιλος παραπανω :P

Εννοείται πως θεωρώ εαυτόν υπεύθυνο για την έλλειψη του συγκεκριμένου προϊόντος... :-D

Απλά, όταν η μια παραγγελία ήταν 23,63, η άλλη 23,20 και η τελευταία 24,10, το Amazon δεν έχει και πολλές επιλογές σε τόσο φθηνά είδη (που να είναι και eligible), έτσι ώστε να συμπληρώσεις το 25άρι.

Και μην ρωτήσεις για ποιόν λόγο δεν τα παρήγγειλα όλα μαζί αλλά έκανα τμηματικά τις παραγγελίες... :X  :-D

Είναι σα να ρωτάς τη γυναίκα σου, η οποία πήρε το Σάββατο 2 ζευγάρια μπότες και μετά από 3 μέρες, την Τρίτη, έρχεται με άλλα 2 ζευγάρια στο σπίτι, για ποιόν λόγο το έκανε. Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά παντός είδους, κι εμείς οι άντρες έτσι ανάλογα είμαστε... :devil:

• Like 4
Δημοσ.

ωπ πολυ χρησιμη πληροφορια. δηλαδη μενεις επαρχια φιλε?

100% Σαλονικα πιανει 20 λιρες free. μετα απο δεκαδες παραγγελιες στο λεω...

Οποτε, υπαρχουν τυχεροι και ατυχοι. Καλο θα ηταν να το διευκρινησει και καποιος αλλος εκ επαρχιας να ξερουμε hundred percent την κατασταση.

Πάντως εγώ επιβεβαιώνω πως μένω επαρχία και ισχύει ότι λέει ο chris.Δωρεάν μεταφορικά από τις 20 λίρες σε αρκετές αγορές και σε ακόμα περισσότερες δοκιμές αγορών.

• Like 1
Δημοσ.

την έχω την ψύκτρα στο καλάθι αλλά έχω 2 απορίες

Η πρώτη είναι, πόσο χώρο θέλει να χωρέσει....το κουτί απο έξω έχει πλάτος 20 εκ αλλά στο καπάκι έχει και 23άρι ανεμιστήρα

Η δεύτερη είναι αν μπορώ απο το παραθυράκι να περάσω την πίσω βάση για να μην ξηλώνω

post-180677-0-74149900-1356131295.jpg

Δημοσ.

1. Link.png Site: http://www.xigmatek.com/product.php?productid=104&type=specification">159(H) mm

2. Ναι

unrelated: Τώρα που σχολιάζατε το Bitfenix, το τσέκαρα και σκέφτομαι να το χτυπήσω. Πολύ σοβαρό κουτί ( θυμίζει lian li) και σε αυτά τα λεφτά φαντάζει υπερευκαιρία. Χμ

Δημοσ.

Έ όχι και οριακά! Μια χαρά είσαι ;)

@Teisos

Το BitFenix Alpha το θεωρώ το καλύτερο κουτί στην χαμηλή κατηγορία. Όπου και να το έχουν κάνει review μόνο καλά λόγια λένε. Απίστευτη ποιότητα για Minus 50 Euros. Απλά δεν έχει USB-3.0 μπροστά αν αυτό για σένα είναι μειονέκτημα. Επίσης μην περιμένεις φίλτρα στις εσοχές. Είπαμε είναι της φθηνής κατηγορίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...