Προς το περιεχόμενο

Xigmatek Gaia SD1283 CPU Cooler, 15.26€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να αλλάξεις την Α50 με την Gaia? Γιατί?

Γιατι έχω κάποια πράματα στο μυαλό μου και ίσως φύγουν κάποια κομμάτια απο το pc και θα δωθουν σε φίλο!

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι έχω κάποια πράματα στο μυαλό μου και ίσως φύγουν κάποια κομμάτια απο το pc και θα δωθουν σε φίλο!

να την παρεις για τον φιλο ναι...να την αλλαξεις με την Α50  ομως οχι ....εκτος και αν στην σπαει που η Α50 ειναι θηριο συγκριτικα με αυτη..

Δημοσ.

Να αλλάξεις την Α50 με την Gaia? Γιατί?

+1 Η οποία παίζει να είναι και καλύτερη... Κι αν όχι, σίγουρα δεν είναι χειρότερη...

Δημοσ.

είναι εύκολη η αλλαγή ψύκτρας σε υπολογιστή? Ωραία φαίνεται σαν προσφορά αλλά δεν ξέρω να αλλάζω ψύκτρα...

στην συγκεκριμενη για σενα προσωπικα ειναι και αναλογα το κουτι που εχεις....γιατι παει με backplate πισω απο την μητρικη....

οποτε αν δεν εχει κοψιμο η πλατη του κουτιου θα χρειαστει να βγαλεις την μητρικη απο το κουτι

Δημοσ.

στην συγκεκριμενη για σενα προσωπικα ειναι και αναλογα το κουτι που εχεις....γιατι παει με backplate πισω απο την μητρικη....

οποτε αν δεν εχει κοψιμο η πλατη του κουτιου θα χρειαστει να βγαλεις την μητρικη απο το κουτι

ωχ τρεις χειρότερα, οπότε δεν βολεύει, ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

Την τριλογία σε paperback να υποθέσω;;;

Όχι. Πήρα Neuromancer που θέλω να το διαβάσω και στα Αγγλικά, και δύο από την δεύτερη τριλογία που δεν την έχω διαβάσει καθόλου. Από την Bridge Trilogy δλδ, τα Virtual Light  και All Tomorrow's Parties. Το Idoru το έχει ήδη ένας φίλος να μου το δώσει, αλλά μου λέει δεν θα την παλέψω να τα διαβάσω στα Αγγλικά. Ίδωμεν :)

Paperback φυσικά

Δημοσ.

μια χαρα θα εισαι και τα δυο εχουν κενο απο πισω και δεν χρειαζεται να βγαλεις την μητρικη...

Δημοσ.

μια χαρα θα εισαι και τα δυο εχουν κενο απο πισω και δεν χρειαζεται να βγαλεις την μητρικη...

ωραία,τότε ξαναμπαίνει στο καλάθι!!

Το πρώτο.

Το BitFenix είναι καλύτερο?

Δημοσ.

παρτο και αυτο μαζι με την ψυκτρα απο αμαζον ... το εχει το bitfenix merc alpha  στις 32 λιρες περιπου δλδ 40 κατι ευρω

Δημοσ.

απο τη στιγμη που θα αλλαξεις κουτι ετσι και αλλιως θα χρειαστει να βγαλεις την μητρικη μεσα απο το υπαρχον...οποτε δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο η αλλαγη

το πρωτο κουτι που κοιταζεις υπαρχει στο αμαζον στα ~40 ευρω παντως, σε σχεση με τα 60 του Π ;)

με τα ιδια φραγκα (που θα εδινες στο Π) χτυπας μαζι και την ψυκτρουλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...