Προς το περιεχόμενο

Xigmatek Gaia SD1283 CPU Cooler, 15.26€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορει ρε μαγγες να μη χρειαζεστε τπτ αλλο απο το αμαζον :P .

Βαλτε ξερω γω και 12 μπαταριες : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0043ZUEPE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Να σας βγει 25ε συνολο με τα μεταφορικα.... αμα ψαξετε ολο και κατι θα βρειτε....

25 λίρες Αγγλίας, όχι 25ε. Και πρέπει όλα τα πράγματα της παραγγελίας:

1. Να είναι "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk", όχι από τρίτους

2. Να έχουν την ένδειξη "Super Saver Deilvery"

...αν θυμάμαι καλά. Σχετικό topic: amazon.co.uk δωρεαν μεταφορικά με παραγγελία άνω των £25

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα κουμπώσει στο pc της υπογραφής μου; Γιατί είμαι ακόμα με στοκ και είναι αρκετά καλή η τιμή!

Ευχαριστώ.

Παιδιά για core 2 duo κάνει ,για amd 8350 κάνει?

Ρε παιδιά κοιτατε καθολου τις περιγραφες των αντικειμενων??????

Εχετε πολυ πλακα....

Βγαζει καποιος μια προσφορα και αρχιζουν ολοι τις ερωτησεις...

Καντε εναν κοπο να δειτε πρωτα το λινκ και μην κοιταζεται μονο την τιμη....

Η συμβατοτητα αναφερεται φατσα καρτα....

Ημαρτον....

...αν θυμάμαι καλά. Σχετικό topic: amazon.co.uk δωρεαν μεταφορικά με παραγγελία άνω των £25

Εγω παντως εχω παρει και πραγματα sold by ΧΧΧ and fulfilled by amazon (παντα με την προυποθεση οτι ειναι eligible για FSSD) ειτε μονα τους, ειτε σε συνδοιασμο με αλλα πραγματα που ειχαν πωλητη το αμαζον και ισχυει κανονικα η δωρεαν αποστολη

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω 25 ευρο .... εσυ πες οτι ειναι λιρες....

Δημοσ.

...αν θυμάμαι καλά. Σχετικό topic: amazon.co.uk δωρεαν μεταφορικά με παραγγελία άνω των €30.68 (£25)

Τριτη φορα για αποψε που θα το γραψω, σε διαφορετικο θεμα, αλλα και τις 3 φορες στις Προσφορες.

FREE μεταφορικα στο αμαζον ειναι απο ~20 λιρες, ΟΧΙ απο 25 λιρες, και αυτο ισχυει εδω και ενα χρονο περιπου.

Ρε παιδιά κοιτατε καθολου τις περιγραφες των αντικειμενων??????

Εχετε πολυ πλακα....

Βγαζει καποιος μια προσφορα και αρχιζουν ολοι τις ερωτησεις...

Καντε εναν κοπο να δειτε πρωτα το λινκ και μην κοιταζεται μονο την τιμη....

Η συμβατοτητα αναφερεται φατσα καρτα....

Ημαρτον....

Εγω παντως εχω παρει και πραγματα sold by ΧΧΧ and fulfilled by amazon (παντα με την προυποθεση οτι ειναι eligible για FSSD) ειτε μονα τους, ειτε σε συνδοιασμο με αλλα πραγματα που ειχαν πωλητη το αμαζον και ισχυει κανονικα η δωρεαν αποστολη

Πολυ σωστα μιλας. Και στα δυο.

Οσον αφορα για τη διαθεσιμοτητα, και τους μηνες που γραφει, παραγγειλτε αφοβα. Συνηθως, το στελνει μετα απο ελαχιστες μερες. Αν οχι, στην τελικη αν βρειτε κατι καλυτερο εν καιρω, το ακυρωνετε μιας και δε θα χει γινει ακομα dispatched. Απλα πραγματα.

Δημοσ.

FREE μεταφορικα στο αμαζον ειναι απο ~20 λιρες, ΟΧΙ απο 25 λιρες, και αυτο ισχυει εδω και ενα χρονο περιπου.

Επειδή μέσα στον Δεκέμβριο έκανα 3 διαφορετικές παραγγελίες, σε καμία δε μου δέχτηκε το Free Super Saver κάτω από 25 λίρες ή 31 περίπου ευρώ. Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα πως το σύστημα του Amazon αξιολογεί και τον Ταχυδρομικό Κωδικό στον οποίο θα σταλεί η παραγγελία. Και επειδή έχει το Amazon κεντρικό στην Αθήνα, υποθέτω πως σε ΤΚ Αθήνας, ίσως και Θεσσαλονίκης, ισχύει το 20 λίρες.

Συνηθως, το στελνει μετα απο ελαχιστες μερες. 

+1. Όσες φορές έχω παραγγείλει και είχε μήνυμα τύπου Usually dispatched within 1 to 2 months, μέσα σε 2 με 4 μέρες ερχόταν μήνυμα περί Dispatch.

Δημοσ.

Καταρχάς να ευχαριστήσω τον TS για την επισήμανση. Πραγματικά καλή προσφορά. Βλέπω να γεμίζουν οι αγγελίες με ψήκτρες :X

Προσωπικά δεν χρειαζόμουν κάποια, αλλά παρήγγειλα μία να βρίσκεται. Χαμένη δεν θα πάει με 15 ευρώ. Το πολύ-πολύ να την βγάλω κι εγώ για πώληση :devil:. Θα συμφωνήσω πάντως με το παραπάνω σχόλιο για τους 1-2 μήνες. Όταν το Amazon ξέρει ότι θα αργήσει να πάρει προϊόν δεν σε αφήνει καν να βάλεις παραγγελία. Είναι απλά ένα καμπανάκι που βαράει στα αποθέματα, μερικά κομμάτια πριν το τέλος να βγάλει κάτι τέτοιο για να ελέγξει τις παραγγελίες.

Μια ιδέα για να συμπληρωθεί το ποσό (για όποιον το επιχειρήσει σαν και εμένα με τους 1-2 μήνες) είναι τα βιβλία. Οι τιμές που έχει απλά δεν υπάρχουν, απλά πρέπει να είσαι γλωσσομαθής. Εγώ τσίμπησα 3 βιβλιαράκια του Gibson που ήθελα να τα πάρω ούτως ή άλλως ;)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...