Προς το περιεχόμενο

Xigmatek Gaia SD1283 CPU Cooler, 15.26€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωστό cooler σε πάρα πολύ καλή τιμή. Είχα κάνει την παραγγελία στις 26 Δεκεμβρίου με 23.99 ευρώ και πριν από λίγο, αφού μίλησα με το chat του Amazon, μου επέστρεψαν τη διαφορά. Πως να μην έχει φανατικούς πελάτες αυτό το site; 

• Like 9
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γκρρρ την είχα στο μάτι πολύ καιρό και τελικά ενέδωσα πριν μήνες με σημαντικά τσιμπημενότερη τιμή.

Αυτή η ψύκτρα σ' αυτή την τιμή είναι κλεψιά.

Δημοσ.

Γκρρρ την είχα στο μάτι πολύ καιρό και τελικά ενέδωσα πριν μήνες με σημαντικά τσιμπημενότερη τιμή.

Αυτή η ψύκτρα σ' αυτή την τιμή είναι κλεψιά.

εχω ηδη  δυο απο δαυτες και ειναι σουπερ :) και με το που εια την τιμη αρχισαν τα τηλεφωνα για επιβεβαιωση . :)

Δημοσ.

Θα κουμπώσει στο pc της υπογραφής μου; Γιατί είμαι ακόμα με στοκ και είναι αρκετά καλή η τιμή!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και μόλις έψαχνα για ψύκτρα για να ανεβάσω τον E8400 στα 3.6 :P

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, πήρε κανείς καμμιά εξτρα για να συμπληρώσει τα δωρεάν μεταφορικά, να του την τσιμπήσω;

Ή αλλιώς, ψήνεται κανείς να πάρουμε μαζί; Επειδή δεν θέλω κάτι άλλο από amazon...

Δημοσ.

Και μόλις έψαχνα για ψύκτρα για να ανεβάσω τον E8400 στα 3.6 :P

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, πήρε κανείς καμμιά εξτρα για να συμπληρώσει τα δωρεάν μεταφορικά, να του την τσιμπήσω;

Ή αλλιώς, ψήνεται κανείς να πάρουμε μαζί; Επειδή δεν θέλω κάτι άλλο από amazon...

Εγω θελω φιλαρακο αλλα είμαι Κρητη!!!

Γινεται να σταλθει η μια σε σενα και η αλλη κρητη??

Εγω δεν εχω και πιστωτικη και θελω μια!!!

Δημοσ.

Δε μπορει ρε μαγγες να μη χρειαζεστε τπτ αλλο απο το αμαζον :P .

Βαλτε ξερω γω και 12 μπαταριες : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0043ZUEPE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE
Να σας βγει 25ε συνολο με τα μεταφορικα.... αμα ψαξετε ολο και κατι θα βρειτε....

Δημοσ.

Αν θέλει κάποιος να τα πάρουμε μαζί ας μου στείλει ένα μήνυμα!Θα πάρω και άλλα πράματα!!!

Αλλα δεν εχω πιστωτική!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...