Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Acer ανακοίνωσε ένα νέο tablet των 7 ιντσών με Android Jellybean, η τιμή του οποίου υπολογίζεται κάτω από τα $150, αποτελώντας έτσι μια προσιτή λύση.Ο λόγος για το Iconia B1-A71, εξοπλισμένο με μνήμη μεγέθους 8GB και διπύρηνο επεξεργαστή τύπου Mediatek χρονισμένο στα 1.2 GHz. Να αναφερθεί ακόμη ότι η ανάλυσή του αγγίζει τα 1024 x 600 pixels και το μεγέθος της οθόνης του τις 7 ίντσες όπως προαναφέρθηκε. Το προιόν έχει εγκριθεί και από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) και θα τρέχει την έκδοση Android 4.1.2 Jelly Bean.

iconiab1-12-21-12-01.jpg

Η Acer ετοιμάζει το εν λόγω tablet για χρήστες οι οποίοι δεν επιθυμούν να ξοδέψουν πολλά χρήματα στην αγορά ενός gadget που θα εξυπηρετεί συγκεκριμένες καθημερινές ανάγκες. Απευθύνεται μάλιστα και προπαθεί να το πρoωθήσει για χρήση και από τα παιδιά και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/01/07/acer-announces-iconia-b1-a71/[/url]']theverge.com

Δημοσ.

Μμμμ! Για τόσο λίγα λεφτάκια, αρχίζει να μου "γυαλίζει" μ' έναν... "ιδιαίτερο" τρόπο!

Προβλέπω, κάποια στιγμή, να συνυπάρχει κάτι τέτοιο για τυχόν ανάγκες ακόμα μεγαλύτερης φορητότητας (κρεβάτι, βόλτα κλπ) ή ως καθαρά εφεδρική (για όποιον από το σπίτι) λύση πρόσβασης στο διαδίκτυο για απλά πράγματα και άλλα τέτοια και ωραία πραματάκια...

Δημοσ.

Φτιάχνουν tablet με 5" οθόνη ..... και κηνιτά με 6.1" ...... ρε τρέλλα πουλάνε.

Πάντος 7" tablet με 512 Ram .... υπάρχουν και φθηνότερα.

Να δώσω άλλα 60 - 70 ευρώ για να λέει πάνω Acer .... δέν μου λέει κάτι.

Δημοσ.

Εδώ πάντως μιλάει για επίσημη τιμή και για "κάτω από τα 150$" δηλαδή Αμερικάνικα δολάρια όχι ευρώ.

Στα κυβικά του και ως κάπως (διεθνώς) επώνυμο, δε νομίζω να υπάρχουν και πολλές φθηνότερες εναλλακτικές.

Δημοσ.

Πάντος 7" tablet με 512 Ram .... υπάρχουν και φθηνότερα.

Να δώσω άλλα 60 - 70 ευρώ για να λέει πάνω Acer .... δέν μου λέει κάτι.

Εδω πρεπει να συμφωνησω μαζι σου.!!!

Δημοσ.

ρε παιδιά,ενα νο νειμ,κοστίζει 70 ευρώ μέγιστο.

Ναι αλλα θα ειναι με τη χαμηλοτερη δυνατη αναλυση (800χ480) και πιο αργο επεξεργαστη.

Απο την τελικη τιμη του θα κριθει. Τα 150 δολαρια μπορει καλλιστα να μεταφραστουν σε 159 ευρω στην Ελλαδα και τοτε μαλλον δεν θα αξιζει

Δημοσ.

Ναι αλλα θα ειναι με τη χαμηλοτερη δυνατη αναλυση (800χ480) και πιο αργο επεξεργαστη.

Απο την τελικη τιμη του θα κριθει. Τα 150 δολαρια μπορει καλλιστα να μεταφραστουν σε 159 ευρω στην Ελλαδα και τοτε μαλλον δεν θα αξιζει

οτι και να ειναι,με 512 ραμ,δε παει πουθενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...