Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Η συνήθεια είναι κακό πράγμα. Έλαβα ένα razer anansi keyboard για δώρο στις γιορτές και είπα να το settάρω με ένα razer ποντίκι για το γαμώτο της υπόθεσης. Μετά απο πολλά hands on κτλ αυτό το οποίο μου ήταν πιο οικείο μετά απο χρόνια με claw grip mice και συγκεκριμένα με logitech mx518, ήταν το razer imperator 2012.

To feel του είναι μια χαρά στο χέρι μου αλλα έχω μεγάλο θέμα στις ρυθμίσεις.

Όσο είχα το mx518 ποτέ δεν είχα βάλει το setpoint έχοντας ακούσει τα χειρότερα. Χρησιμοποιούσα το mouse με plug and play στο 2nd tier (800dpi) με 6/11 στα windows και με enabled pointer precision.

Τώρα με το razer ήρθε το χάος. Προσπαθώ να εξομειώσω απόλυτα το logitech αλλα είναι αδύνατο. Χάνω pixels και κάνω misclicks 24/7. Έχω πάλι 800dpi για desktop use, 6/11 και enabled pointer precision, disabled acceleration και Polling rate 1000hz.

Αυτό που κατα βάση ήθελα να μάθω είναι αν το plug and play mx518 έχει acceleration enabled και σε ποιό lvl. Μάλλον αυτό είναι που κάνει τη διαφορά και μου πηδάει pixels. Πραγματικά έχω πονοκέφαλο καθημερινά επειδή τρώω brainlag με αυτο που περιμένω το mouse να κάνει και αυτό που actualy κάνει. Καλά για gaming δεν το συζητάω γύρισα 3 χρόνια πίσω -.-

Οποιαδήποτε πρόταση για ακριβή μετάβαση απο το μέν στο δε θα εκτιμηθεί δεόντως. Ή αν κάποιος έχει το mx518 με setpoint installed αν μπορεί να μου πεί ποιο είναι το default acceleration του.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

p.s: Side matter. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος προσαρμογής των ρυθμίσεων σε διαφορετικές αναλύσεις; Επειδή πλέον ρημαδοπαίζω και σε ένα 15,6ρι laptop το οποίο έχει την κλασσική 1366χ768 ανάλυση, όταν παίρνω το mouse apo την 1680χ1050 και το βάζω εκεί, η διαφορά είναι χαοτική. Υπάρχει κάποια "formula" μετάβασης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...