funbreaker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Από χθες αντιμετωπίσω ένα σοβαρό πρόβλημα που ουσιαστικά έχει καταστήσει την συσκευή μου άχρηστη. Έκανα επιτυχημένο backup την stock ROM μου με το clockworkmod και μετά επειδή έκανα ένα αποτυχημένο SMS restore με το Titanium και έβγαζε μηνύματα σφάλματος σε κάθε εκκίνηση είπα να κάνω restore το προηγούμενο backup που είχα κρατήσει. Δυστυχώς όμως ενώ έκανε restore στο /system σταμάτησε σε ένα σημείο και έβγαλε το μήνυμα "error while restoring system!". Το ίδιο μου έκανε και για 2 ακόμα προηγούμενα backups που είχα κρατήσει. Ο ελεγχος MD5 sums δείχνει να είναι ΟΚ. Δοκίμασα να κάνω επιλεκτικό restore στο /data και έγινε κανονικά. Στο /system όμως εμφανίζει το πρόβλημα που ανέφερα. Δοκίμασα να κάνω και format το /system πριν το recovery αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η συσκευή μου είναι το Motorola Atrix και η έκδοση CWM η 5.0.2.7 Το recovery μου βγάζει αυτά: >CWM-based Recovery v5.02.7-atrix5 Checking MD5 sums… Erasing boot image… Restoring system… Error while restoring /system! Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να κάνει καθόλου boot και να κολλάει στην αρχική οθόνη. Πρόκειται δηλαδή για τραγική κατάσταση. Βοήθεια guys...
Stinger Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Κάνε wipe data / factory reset από CWM και μετά επανέφερε μόνο το /data. Λογικά θα είσαι οκ. Θα χάσεις ότι /system εφαρμογή είχες βάλεις χειροκίνητα (εάν είχες είχες βάλει κάτι) αλλά μικρό το κακό.
funbreaker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Κάνε wipe data / factory reset από CWM και μετά επανέφερε μόνο το /data. Λογικά θα είσαι οκ. Θα χάσεις ότι /system εφαρμογή είχες βάλεις χειροκίνητα (εάν είχες είχες βάλει κάτι) αλλά μικρό το κακό. Μπα δεν γίνεται αυτό. Καταρχάς η διαδικασία εγγραφής του /system ξεκινάει και σταματάει πάντα στο ίδιο σημείο. Δηλαδή το /system partition έχει μεταβληθεί μετά τις απόπειρές μου άρα δεν μπορεί να bootάρει. Επιπλέον δοκίμασα και format /system μήπως και λυθεί το πρόβλημα οπότε σίγουρα το /system δεν έχει μείνει αμετάβλητο ώστε να bootάρει. Με λίγα λόγια, απόγνωση. Καμιά ιδέα?
orlox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ειχα το o2x και τετοια προβληματα τα ελυνες με το nvflash. Για ψαξτο λιγο με nvflash να το φερεις εργοστασιακο... και με τα τραβας το /data
funbreaker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ειχα το o2x και τετοια προβληματα τα ελυνες με το nvflash. Για ψαξτο λιγο με nvflash να το φερεις εργοστασιακο... και με τα τραβας το /data Απ ότι λέει εδώ δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω το nvflash για motorola phones. Καμιά ιδέα???
manipulator Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δες εδώ για λύση : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1635858
funbreaker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δες εδώ για λύση : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1635858 Μπα δεν ήταν bricked. Ήθελε πέρασμα άλλης rom και φόρτιση της μπαταρίας που είχε αποφορτιστεί εντελώς με εξωτερικό φορτιστή. Τώρα είναι ΟΚ. Thank you.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα