greekboy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα ειχα αυτο το ρουτερ σε αλλο σπιτι σε λριτουργια repeater και δουλευε κομπλε..χθες το εφερα σπιτι μου και δεν μπορω να συνδεθω στις ρυθμισεις του ειτε ενσυρματα ειτα ασυρματα.. μετα απο ρεσετ(κραταω για αρκετα δευτερολεπτα το κουμπακι σωστα?)μπορω να συνδεθω ασυρματα(με το ανοιχτο δικτυο που εχει δημιουργηθει) και ενσυρματα αλλα και στις δυο περιπτωσεις μου βγαζει unidentified network και σεν με αφηνει να μπω μεσω 192.168.1.254 Καμια ιδεα?
voovode Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μήπως είχε αλλαχτεί το subnet / ip lease/pool ? Πηγαίνουμε στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης, αλλαγή ρυθμίσεις αντάπτορα, δεξί κλικ στον προεπιλεγμένο ανταπτορα και ιδιότητες, βρίσκουμε το IPv4 -> επεξεργασία και δίνουμε αυτόματη ανάλυση IP/DNS. Περιμένουμε λίγο και μετά ξανά δεξί κλικ και Κατάσταση -> λεπτομέρειες. Το IPv4 Προεπιλεγμένη πύλη (default gateway) είναι η IP που θα πρέπει να βάλεις στον Browser σου ώστε να δεις το interface του router. Εάν δεν βοήθησα αρκετά, γράψε μου πάλι.
greekboy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 καταφερα και μπηκα(ασυρματα μονο)...το παραξενο τωρα ειναι οτι βαζοντας το σε λειτουργεια repeater επιλεγοντας πιο AP θελω να συνδεσω κανει ρεσταρτ και χανεται το σημα wifi στην επαναφορα και επανερχεται παλι μονο με reset...ισως δεν κανω κατι σωστα στο στησιμο του repeater? υπαρχει καποιος οδηγος να μου δωσετε λινκ γιατι ειμαι απο κινητο με 3g και μου ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω?, σε αλλες αλλαγες πχ βαζοντας κωδικο για το κλειδωσω χωρις να πειραξω τιποτα αλλο ολα καλα,το προβλημα το κανει μονο οταν μεσω survey επιλεγω το δικτυο για το repeater και παταω save... επισης ποια η διαφορα του universal repeater με το απλο? στα basic settings να το βαλω greece ή να το αφησω USA που ειναι default? το channel broadcast πρεπει να ειναι το ιδιο με του AP? σορρυ για τις πολλες ερωτησεις :/
voovode Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 καταφερα και μπηκα(ασυρματα μονο)...το παραξενο τωρα ειναι οτι βαζοντας το σε λειτουργεια repeater επιλεγοντας πιο AP θελω να συνδεσω κανει ρεσταρτ και χανεται το σημα wifi στην επαναφορα και επανερχεται παλι μονο με reset...ισως δεν κανω κατι σωστα στο στησιμο του repeater? Μάλλον, βάλε καμια φώτο να μας διευκολύνεις γιατί είναι πολλά τα if . υπαρχει καποιος οδηγος να μου δωσετε λινκ γιατι ειμαι απο κινητο με 3g και μου ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω?, Παντού θα βρεις κάτι να διαβάσεις σε αλλες αλλαγες πχ βαζοντας κωδικο για το κλειδωσω χωρις να πειραξω τιποτα αλλο ολα καλα,το προβλημα το κανει μονο οταν μεσω survey επιλεγω το δικτυο για το repeater και παταω save... Τί εννοείς Survey? επισης ποια η διαφορα του universal repeater με το απλο? UPnP στα basic settings να το βαλω greece ή να το αφησω USA που ειναι default? Greece, για τα bands. το channel broadcast πρεπει να ειναι το ιδιο με του AP? Ναι. σορρυ για τις πολλες ερωτησεις :/ 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 a.καντο ενα firmware update για να ειναι και up to date. β.universal repeater οχι repeater. γ.ιδιο καναλι με το adsl router.στο adsl router δωστο καρφωτα το καναλι οχι aytomatic για να μην αλλαξει.μην βαλεις 12 ,13 καναλι. Ip στο ιδιο δικτυο και τα 2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα