GiorgosTsi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα, θα μπω κατευθείαν στο θέμα... έχω ένα mobo ASUS P5QC και μόλις εγκατέστησα έναν CORSAIR FORCE GT SATA III 60 GB (red). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η εγκατάσταση των Win 7 βγάζει σφάλμα και διακόπτεται. Στο BIOS όλα δείχνουν σωστά και ο σκλήρος φαίνεται. Εχω επίσης επιλέξει AHCI SATA mode. Ευχαριστώ
adtakhs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Αλλαξε SATA θύρα, γιατί παίζει να υπάρχει και sata controller της SILICON επάνω στην μητρική σου πέρα από τα sata του southbridge! Αλλαξε καλώδιο sata στον ssd Τσέκαρε το CD σου μήπως είναι φθαρμένο ! Ναι υπάρχει ! Βάλε τον SSD στις κόκκινες θύρες και γύρισε όλους τους SATA CONTROLLERs σε AHCI ! Southbridge 6 xSATA 3 Gb/s ports Intel® Matrix Storage Technology Support RAID 0,1,5,10 Marvell 88SE6111 1 xUltraDMA 133/100/66 for up to 2 PATA devices Silicon Image SIL5723 (Drice Expert Techology) 2 x SATA 3.0 Gb/s
GiorgosTsi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση... έχω συνδέσει τον SSD στην SATA No 1 (κόκκινη θύρα) της μητρικής. έχω επίσης αφαιρέσει τους υπόλοιπους που είχα. Καλώδιο δεν έχω αλλάξει. Αν έφταιγε το καλώδιο δεν θα τον έβλεπε στο BIOS σωστά? CD έχω δοκιμάσει 2. Το ένα είναι και δοκιμασμένο επιτυχώς πιο παλια. Διαβάζω για BIOS update και τρομάζω... τι άλλο πρέπει να κοιτάξω???
adtakhs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Αλλαξε τα καλώδια σε DVD-ROM και SSD τα σάτα ! Πολλές φορές το βλέπει αλλά χάνει δεδομένα στην μεταφορά ! Αλλο το ένα και άλλο το άλλο ! Για bios update δεν είναι τίποτα ! Κατεβάζεις το bios το βάζεις σε ένα στικάκι (αποσυμπιεμένο αν δεν είναι είδη) το βάζεις επάνω, πηγαίνεις στο bios στο ez-flash και του λες update από το στικ ! Το βλέπει και κάνει update ! 20 sec διαδικασία είναι !
GiorgosTsi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή αν δεν καταφέρω τίποτα με τα καλώδια πάω για update ??? Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις για κάθε mobo? Δεν έχω ασχοληθεί και το φοβάμαι λίγο... Σίγουρα δεν φταίει κάτι άλλο?
adtakhs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εδώ κατεβάζεις το τελευταίο = νεότερο ! http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5QC/#download
GiorgosTsi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω έχω αυτή την έκδοση του BIOS... Τέλως πάντων, το μεσημερι που θα πάω σπίτι θα το κάνω... σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω η επόμενη απάντηση μου να είναι θετική!
GiorgosTsi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα... το προβλημα λύθηκε. Εγκατάσταση των win 7 από άλλο dvd και όλα οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα